KPN mobiele telefonie

KPN
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider KPN aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij KPN? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk KPN-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor KPN wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

KPN levert telecomcommunicatie- en ICT- diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. In Duitsland en Belgie volgt KPN een meer-merkenstrategie in de mobiele markt en neemt daar met E-Plus en BASE een derde positie in. KPN beheert met iBasis een op IP gebaseerde infrastructuur waarop wereldwijd netwerkdiensten worden aangeboden aan andere operators.

4G netwerk uitrol en dekking

KPN geeft aan eind maart 2014 gereed te zijn met de uitrol van 4G. Dan zou het mogelijk moeten zijn om in heel Nederland gebruik te maken van het snelle 4G netwerk. Kijk hier voor de exacte dekking van het KPN netwerk. Hier zie je precies welke snelheid je in jouw postcodegebied kunt halen.

MVNO's op het KPN netwerk

Er zijn een aantal ander telecom providers die gebruik maken van het mobiele KPN netwerk. Deze providers verkopen wel mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Deze providers worden MVNO genoemd, wat staat voor Mobile Virtual Network Operator. De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn Telfort, Hi, Simyo, Youfone, Toggle Mobile, TrendCall, Robin Mobile, Ortel Mobile, Lebara Mobile, GT Mobile, Aldi Talk, AH Mobiel, Mobile Vikings, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel, HEMA en Lycamobile.

Online diensten KPN

KPN biedt een aantal online diensten aan als webmail en een forum.