Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 120 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
76% niet
15% misschien
  1. van scheltinga luiting op 4-8-2015 om 12:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nummer behoud al drie maanden bezig.
    Betaal de telefoon aan Hollandse Nieuwe en aan Vodafone mijn telefoonrekening terwijl het een dochteronderneming is.
    Elke maand bellen al drie maanden.lang
    80 cent per minuut en elke keer is het een storing ja zeker.... heb nog nooit een storing van drie maanden gehoord.
    • Krijg mijn rekeningen van Vodafone terug.
    • Ben benieuwd want loopt aardig op zo.
    • Hoop dat ze hun problemen wat beter behandelen dan ieder keer worden af gescheept....
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Fred op 2-8-2015 om 02:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    HN heeft sinds 2e helft van dit jaar hunnen abonnementen vernieuwd. Als ik nu zou verlengen van mijn 550 b/d/s bundel, naar een soort gelijk bundel betekend dit per saldo minder bundel, die ook nog een 33% minder waarde heeft en daarbij zou ik ook nog eens meer betalen. De 3 maanden geldigheid bundel tegoed is nu ook nog eens omgezet naar 1 maand geldigheid (dus ben 2 keer minder flexibel dan voorheen). Bij elkaar opgeteld acht ik daarnaast de kans groot dat ik sneller door mijn tegoed heen ben vanwege de nieuwe abonnementsvoorwaarden die minder gunstig zijn. De nieuwe bundel is flink in waarde gedaald (was 18.50 euro, soortgelijk verbruik zit nu op 12 euro). Overigens extra gekochte bundel blijft wel 6 maanden geldig, maar ja ik wil liever geen extra bundel hoeven aan te schaffen. Dankzij Bellen.com heb ik de oplossing gevonden. Ik heb voor exact het zelfde geld meer dan het dubbele data bundel (1000MB) en daarbij apart 250 bel en sms tegoed = Youfone. Ik had 550 bel/sms/data. Ik ben in een keer om, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Zeker gezien het een KPN netwerk betreft, die veel betrouwbaarder is.
    • Alles uit 1 bundel;
    • Tarief buiten de bundel soortgelijk tarief als binnen de bundel;
    • Veel te regelen via de online website.
    • Service moet echt beter;
    • Nieuwe bundels zijn duurder en iets kleiner;
    • HN voordelen zijn deels weg gevallen, wat HN zo kenmerkten;
    • App moet beter.
    • Netwerk is redelijk, soms matig met 3G.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Annette Schwarz op 2-8-2015 om 14:48
    Overal tegenwoordig wifi, hotspots etc.
    Een databundel is dus sowieso overbodig.
  3. Lg op 1-8-2015 om 09:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sind 23 mei klant maar internet verbinding lukt niet, vele malen gebeld en via de Belcompany de instellingen gecontroleerd maar geen internet. Vele malen gebeld we mogen gratis op zeggen, nu op 1 augustus was er een aanvraag voor nummerbehoud door ziggo en HN keurd het af????. Na het bellen met de klantenservice oeps het was een foutje, geen foutje maar een blunder, we maken een aantekening nu moet het goed gaan. Maar weer even gebeld met kan die aantekening nergens vinden.. Kortom niet aan aanbeginnen. De vraag om de afspraken zwart op wit te krijgen kan niet zegt men we kunnen geen mails versturen. Mijn advies is HN links laten liggen.
    • Geen positieve kanten
    • Klantenservice moet men eens grondig doorlichten en verbeteren zodat ze komen met oplossingenen deze dan ook zwart op wit geven.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Chantal op 1-8-2015 om 14:34
    ''keurd ''?

    Ik zie, je bent niet 1 van de meest intelligente personen.
    Geen internet?
    Het zal allemaal wel aan je verstandelijke vermogens liggen.
    lg op 4-8-2015 om 15:31
    Heel goed Chantal,
    Ja inderdaad geen internet op de gsm.
    Met mijn verstandelijke vermogens zit het wel goed hoor en het had inderdaad keurt moeten zijn.
  4. Kelly op 30-7-2015 om 20:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ze zijn juist goedkoop omdat ze minder bereikbaar via klantenservice.
    Via twitter en facebook wel.
    Maar dat staat ook wel op de site, door te bezuinigen op kosten kunnen wij goedkopere telefoons en abbo's aanschaffen.
    Eerst de site in zn geheel doornemen, niet klakkeloos bestellen en denken dat ze je overal bij helpen want dat doen ze niet.
    Je moet alles goed lezen vóór je bestelt.
    En je krijgt beltegoed...geen minuten. Via de app kun je het bijhouden hoeveel je nog te besteden hebt. Als je tegoed op is kun je niet meer bellen, dan zul je zelf tegoed moeten bijvullen via hollandsnieuwe.
    (Erg handig voor kinderen)

    • Goedkoop
    • Bereik is echt een minpunt!
    • Mijn man en moeder hebben allebij hollandsnieuwe en bijna elke keer als ik ze bel, zijn ze moeilijk te verstaan en hoor je vaak gestotter.
    • Dat heb ik alleen bij hun.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. p.boekee op 29-7-2015 om 10:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben ruim 4 jaar klant van H N geweest,,zonder uitleg werd mijn abonnement met 40% verhoogt,heb toen opgezecht, en ben nu ook ,meer als 5 euro beltegoed kwijt,probeer met H N,in kontakt te ,komen,is haast niet mogelijk.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Enila op 28-7-2015 om 01:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een aantal maanden geleden een abbobnement genomen bij hollandsnieuwe, zonder telefoon, omdat er binnen het gezin al twee andere mensen zijn die een abbonnement hebben met telefoon, dit staat duidelijk vermeld op de site. Nummeroverplaatsing aangevraag en verliep vlekkeloos. Je krijgt beltegoed waarmee je goedkoop kunt internetten bellen en sms'en, dus je kunt zelf beslisssn waar je het aan besteeds, ook sturen ze netjes een berichtje wanneer je beltegoed onder de drie euro komt. Helaas heb ik niet overal goed bereik, maar valt mee te leven. Tot nog toe dus geen ernstige problemen ondervonden mbt hollandsnieuwe
    • Goedkoop
    • Zelf weten hoeveel beltegoed je waaraan besteedt
    • Beltegoed drie maanden geldig
    • Geen kosten bij nummeroverzetten
    • Bereik
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Berend op 29-7-2015 om 01:15
    Tegoed bundel is inmiddels 1 maand geldig.
  7. G Davies op 27-7-2015 om 22:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    I ordered a phone with hollands nieuwe in april and paid the requested 55€ and wanted to take my number with me from Vodafone. Due to technical issues between them (they are the same company) I was told I would have to wait and that I would get my money back I paid from the first month (55€) when I started to use the contract. Last week I received an email informing me they would take another 25€ for the month of July, this was a mistake so after spending a long time trying to find information on the website I was given a phone number by Vodafone (they have been very helpful btw) I called them. I was told that I had filled in the information wrong, I explained that I had done this via telephone after the technical problems, with another staff member. I was on the phone for around 40 mins and told i was using the contact!! Now the card is still in the box!

    I have now requested they stop my contract as they are not upholding their side. This I was informed would be looked at and may take another week!! Total nightmare!!!
    • i hope to be free of them next week!
    • where do I start!!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. j van eden op 23-7-2015 om 16:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een en al ellende.
    Nummerbehoud mislukt
    Mail die je als niet verzonden moet beschouwen als je er over belt omdat het bullshit mails zijn , maar op dat moment weet je dat niet, bijv dat je over je bundel van internet bent maar niet zo is., hadden ze per ongeluk naar iedereen gestuurd. Een mail dat Je nummerbehoud aanvraag is geannuleerd, wat bij naar navraag niet zo is.elke keer moet je naar duur nummer bellen om navraag te doen. En ga maar door , emails die je stuurt worden niet gelezen krijg je standaard domme antwoorden op, wat een ellende. Misschien na 6 weken heb ik nummerbehoud, ik wacht met spanning af
    • Geen pluspunten
    • Op alle punten moeten ze verbeteren
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Wilbert Smits van Oyen op 31-7-2015 om 13:31
    Bij mij is het nummerbehoud ook nog niet doorgevoerd. Het nummer is zogenaamd niet helemaal bij Hollandse Nieuwe... Ik wil mijn abonnement opzeggen, maar loop dan het risico dat ik mijn (zakelijke) mobiele nummer helemaal kwijt ben. Hollandse Nieuwe kan niet aangeven wanneer het probleem is opgelost... Dat is volstrekt onacceptabel!
  9. Yvonne Stoop op 23-7-2015 om 13:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantenservice geeft geen duidelijk en/of adequaat antwoord of dagen helemaal geen antwoord. Beltegoed, wat niet verbruikt is, wordt door HN geincasseerd. Absoluut ontevreden !!
    • Ik zou echt niet anders kunnen bedenken dan dat het goedkoop is, maar het is eigenlijk ook weggegooid geld als je geen bereik hebt en er niet op een adequate manier een oplossing voor problemen wordt gegeven.
    • Op alle fronten zijn er verbeterpunten, maar voor klanten van HN hoef ik dit niet te melden, want dat weten ze zelf helaas maar al te goed......!!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    M van Dam op 24-7-2015 om 11:26
    Volgens mij is het beltegoed niet meer 3 maanden, maar sinds kort een maand geldig.
    Vlak voor afloop gewoon een deel terughalen.
    Manieren daaromtrent zijn er genoeg.
  10. Tanja en Jasper op 23-7-2015 om 12:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    onduidelijk slecht bereikbaar en geen reactie van de klantenservice.
    • adverteren met goedkope telefoons,komt alleen nog €30;verzendkosten bij!
    • zoals ze zelf zeggen een vodafone B merk,nou denk meer aan z merk!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen