Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 124 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
77% niet
12% misschien
  1. Jan Gardenbroek op 26-4-2015 om 18:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De klantenservice is buitengewoon slecht. Als je een probleem hebt, heb je inderdaad een groot probleem. Gebeld, heel vriendelijk en aardig. Het zou worden opgelost. Er gebeurt echter niets. Een ding weet ik zeker, de volgende keer een andere provider.
    • redelijke tarief
    • klantenservice is zeer slecht.
    • moeilijk bereikbaar
    • er wordt niet gedaan wat ze beloven
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Marie christine op 23-4-2015 om 20:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wie kan mij helpen aan het emailadres van Hollandsnieuwe? Ik heb ook een specifieke vraag en die Anoek geeft alleen maar standaart antwoorden. Er word nl steeds enkele centen afgeschreven wat soms per dag oploopt tot meer dan 1 euro, terwijl ik mijn telefoon helemaal niet gebruik, Ik heb een abonnement en een Nokia Lumia 1520.
    Ontzettend vervelend dat er steeds geld wordt afgeschreven.....kan iemand mij hier bij helpen, want Hollandsnieuwe daar word ik langzamerhand een beetje gestoord van......
    • Zij er echt niet 0,0
    • Zet jullie emailadres op de site zodat ik op een specifice vraag ook antwoord krijg, want het is belachelijk dat is steeds standaard antwoorden krijg op mijn specifice vraag van Annouk.....is echt K.U.T
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. jean op 22-4-2015 om 10:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na véééél gedoe om van mijn abonnement af te komen omdat HN mijn acer niet ondersteunt, had ik een nieuwe provider die met HN zou overleggen over overname en nummerbehoud. HN inmiddels kennend, dacht ik slim te zijn en vooraf te checken of het inderdaad in het systeem stond dat ik zonder kosten vroegtijdig mijn abonnement kan beeindigen en ze meewerken aan nummerbehoud. Het was allemaal geregeld, het stond in het systeem en 'wat vervelend voor u allemaal'. Einde HN in zicht. TOT ik een mail krijg van mijn nieuwe provider: nummerbehoud is niet mogelijk want uw abonnement loopt nog tot mei 2016 en kan niet eerder beeindigd worden. Om gek van te worden!!!!! We gaan weer bellen met de volgende vriendelijke medewerker die vervolgens ws gaat verwijzen naar de site, mijn vraag gaat onderzoeken, begrip gaat tonen, maar geen resultaten weet te boeken.
    • SAMENWERKEN, informatie in je systeem zetten en je mwers instrueren daar ook in te kijken en naar te handelen
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. J.R. Robertson op 20-4-2015 om 14:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    waar is de app gebleven voor android?
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. LB op 17-4-2015 om 14:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heb vandaag beltegoed opgewaardeerd voor mijn kleinzoon,
    geld was wel van mijn rekening afgeschreven maar geen beltegoed op telefoon, na een uur maar gebeld met hollands nieuwe dit duurde 30minuten en 52 seconde als er eindelijk iemand je te woord staat dan moeten ze eerst al je gegevens hebben voor ze iets na gaan kijken zeer slechte zaak vind ik dit zal ook hollands nieuwe bij niemand aanbevelen
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Janssen op 17-4-2015 om 16:55
    Via studentmobiel abonnement afgesloten . Vorige provider was t-mobile. Vanwege prijs naar hollandse nieuwe . 6 april zou de portaalwissel zijn. Sinds dien is de telefoon niet meer te gebruiken. Geen internet en kan niet bellen of gebeld worden. Inmiddels ruim 2 1/2 uur naar studentmobiel en hollandsenieuwe gebeld. Allerlei mooie beloftes en of wazige praatjes. Je hangt een eeuwigheid aan de lijn om vervolgens een antwoord "ik zou t ook niet weten" . Heb er spijt van dat ik het abonnement heb afgesloten. Ik raad dit niemand aan !!!!
  6. N.M. op 14-4-2015 om 17:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb 3 specifieke vragen. Op geen enkele vraag krijg ik antwoord. Wel een aantal niet te zake doende oplossingen met een gelijk trefwoord. Lastig om het contactformulier (voor emails) te vinden. Ook het telefoonnummer is niet makkelijk te vinden.
    Ook geprobeerd om telefonisch contact te krijgen. Na 15 minuten naar een bandje te hebben geluisterd heb ik de verbinding maar verbroken. Hun fout kost mij veel beltegoed. Prijsvoordeel van Holl Nwe valt hierdoor weg t.o.v. concurrenten.
    • Prijsstelling
    • Eerste contacten tijdens afsluiten abonnement.
    • Bereik/dekking over het algemeen goed.
    • Klantgerichtheid in de breedste zin van het woord.
    • De standaardantwoorden / oplossingen aanvullen met alle ontvangen vragen,zowel per mail als telefonisch.
    • Website meer gebruikersvriendelijk maken
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Emcee op 23-4-2015 om 20:26
    Wie kan mij helpen aan het emailadres van Hollandsnieuwe?
    Ik heb ook een specifieke vraag en die Anoek geeft alleen maar standaart antwoorden. Er word nl steeds enkele centen afgeschreven wat soms per dag oploopt tot meer dan 1 euro, terwijl ik mijn telefoon helemaal niet gebruik, ontzettend vervelend, kan iemand mij hier bij helpen, want Hollandsnieuwe daar word ik langzamerhand een beetje gestoord van.......alvast bedankt
  7. Dekker op 14-4-2015 om 16:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heb net een sim only maar kan geen sms versturen.
    contact met klanten service is bijna niet te vinden,bellen kost €0,45 per min.
    • prijs
    • alles,te veel om op te noemen.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Jack Tensen op 14-4-2015 om 14:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb de contract van mijn Dochter verlengt en daarbij meteen een nieuwe telefoon en deze graag in één keer afrekenen. Alles ging goed tot de betaling. De betaling ging wel goed natuurlijk via Ideal maar ik kreeg geen mail van Hollands Nieuwe. Na navraag was daar ook niks bekend over verlenging of bestelling van een telefoon. Na contact gehad te hebben met de Klantenservice ben ik per saldo niks opgeschoten alleen dat er een melding is naar een andere afdeling die daar overgaat. En ze hebben immers tien dagen de tijd om de bestelde telefoon af te leveren?, ik vroeg waar dat stond, en kreeg als antwoord in de voorwaarde!!! Dus even kort gezegd, ze kunnen de order niet vinden, ze kunnen het ook niet voor je nakijken na twee dagen, ze kunnen ook niet zeggen of het wel of niet komt, je staat dus met de rug tegen de muur. Hou jullie op de hoogte op diversen site's
    • -Als basis de prijs
    • -Als er iets is geen normale klant contact mogelijk
    • -on overzichtelijk bedrijf diversen afdeling geen contact mogelijk
    • -Niet klant gericht
    • -nog vaak slecht verbinding
    • -
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Frans op 13-4-2015 om 18:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Twee jaar een abonnement gehad bij Hollands nieuwe. Omdat ik veel in het buitenland zit was dit voor mij een goedkope optie om mijn nummer te behouden en te kunnen whatsAppen.
    Zolang alles goed gaat is er geen probleem, maar doordat er eenmalig iets fout is gegaan met overschrijven van de rekening heb ik nooit meer mijn nummer kunnen gebruiken. Ondanks er gewoon betaald is. Daarna heb ik mijn abonnement opgezegd en nog steeds krijg ik rekeningen. Veel moeten mailen, bellen en Facebook gebruiken. Geen punt in Nederland om naar toe te gaan om mensen recht in de ogen te kunnen kijken. Bij de belcompanie waar ik destijds het abonnement heb afgesloten hadden ze ook geen goed woord over over de klanten service. Zij kunnen mij ook niet verder helpen. Klanten service erg slecht. Heb niet het idee dat dit bedrijf er is voor zijn klanten.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Rudie op 13-4-2015 om 15:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik baal, mijn abonnement loopt na 2 jaar bijna af. Ik was er tevreden mee. Hoewel internet 3G niet altijd even snel was. Ik heb 550 min/sms/mb abonnement. Nu zijn de abonnement vormen veranderd, ongunstig voor mij. Vergelijkbaar is 500 min/sms/mb, dat is 50 min. bundel minder, naast dat ook het beltegoed met 6 euro is verlaagd. En dat tegoed is maar 1 maand houdbaar i.p.v. 3 maanden. Hollandsnieuwe zegt hiermee flexibeler te zijn geworden. Ik zou niet weten hoe. Per saldo is de kans groter dat je bundel bij moet kopen. Tarieven zijn wel verlaagd, maar als je wat vaker servicenummers belt ben je gauw door je 12.50 euro bundel heen, dit is voor mij nu 18.50 euro. Ook als je eenmaal een abonnement hebt gekozen is upgraden of downgraden niet zinvol gezien je daarmee je korting verliest op je bestaande abonnement en geld vanaf dat moment het reguliere abonnementen tarief. De voordelen waarvoor ik nu 4 jaar heb gekozen voor Hollandsnieuwe wegen voor mij en mijn vrienden niet meer op tegen de nadelen. En zal dus op zoek gaan naar iets wat beter bij mij past.
    • Alles uit 1 bundel
    • Buiten de bundel is voordelig
    • Bundel is vanaf nu maar 1 maand houdbaar in plaats van 3 maanden.
    • Internet 3G kan beter, ondanks Vodafone netwerk.
    • Nieuwe abonnementen zijn meer gericht op het verdienmodel van HN in plaats van een betere kostenbeheersing voor de klanten.
    • Minder flexibel in plaats van meer.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen