Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 116 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
81% niet
11% misschien
  1. Emilie op 18-5-2015 om 12:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    28 maart is mijn abonnement ingegaan. Alleen de eerste maand mijn beltegoed kunnen gebruiken. Daarna is er geen beltegoed meer bijgeschreven, wel geïncasseerd. Ook de op hun aanraden gedane extra opwaardering is spoorloos. De klantenservice houdt vol dat het bijgeschreven is, Pas na de tweede factuur kan er iets over gezegd worden. De eerste heb ik nog steeds niet gehad dus dat duurt nog wel een week of vijf.
    Echt plezier van mijn abonnement heb ik dus niet.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Joitske Hulsebosch op 16-5-2015 om 16:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 7 april 2015 heb ik een zakelijk abonnement maar ik kan niet bellen of Sms-en. Ik kan wel gebeld worden. Dit meerdere malen gemeld per webcare (twitter) en telefoon en klachtenkompas maar er komt geen oplossing. Erg slechte klantenservice!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. J.W.W. op 14-5-2015 om 22:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollands Nieuwe is goedkoop en mocht je buiten je bundel bellen, SMS-en of internetten, je betaalt hetzelfde (lage) tarief. Zeer groot nadeel, en daarom niet aan te raden, is dat je geen mails kunt versturen. Met mijn ...@zonnet.nl adres lukt dat in ieder geval niet. Als je daarvoor met de klantenservice belt word je van het kastje naar de muur gestuurd. Ook The Phone House hult zich in nevelen. Het is een probleem dat regelmatig voorkomt maar iedereen doet net alsof je de eerste bent die het treft. Waarom zijn ze niet eerlijk en zeggen ze gewoon; dat kan bij ons niet. En nog beter; waarom zorgt Hollands Nieuwe niet voor een zg "uitgaande server" Kortom, Hollands Nieuwe geen aanrader; goedkoop is duurkoop Zorg er in ieder geval voor dat je, voordat je een abonnement afsluit, precies weet of alle functies (bellen, SMS-en, Internetten, E-mailen) mogelijk zijn. Van de klantenservice, indien al bereikbaar, moet je het niet hebben.
    • goedkoop, ook voor gebruik buiten de bundel
    • E-mailen. dat kan niet. Belangrijke reden om Hollands Nieuwe niet te nemen
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. wk autoservice op 13-5-2015 om 19:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik kan all 3 dagen niet bellen mijn bel bundel is op ik heb opnieuw opgewardeerd maar werkt nog niet ik heb een eigen zaak ik moet per dag minimaal 10 keer bellen
    • 0
    • o
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Mariska op 13-5-2015 om 09:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement verlengt per 17 juni 2016, bij nieuwe contracten vervalt belbundel elke maand. In het oude contract nam je belbundel 3 maanden mee. Bij verlenging was dit niet zichtbaar op de site!
    Klantenservice gebeld, duurt 20 miuten om twee vragen te beantwoorden. Daarnaast laatste drie maanden ontvang ik spookfacturen, Holland nieuwe kan deze niet verklaren, maar zegt wel dat juiste tegoed is hij geschreven in de bundel. Dit is niet te controleren voor de klant.
    • Geen
    • Tegoeden mee laten nemen naar volgende maand!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. R. Benthem op 12-5-2015 om 15:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nu bijna 2 jaar bij HN. Alles is volgens afspraak verlopen. Ook geen klachten over netwerk en toestel. Nota wordt aangekondigd in de mail en klopt.
    Ik heb een mail gekregen dat ik binnen 2 maanden kan verlengen. Dus dat gaan we maar doen. Wel even een nieuw toestel uitzoeken.
    • geen klachten. Alles loopt zoals het behoort te lopen.
    • Op de nota staat wel je verbruik in minuten en SMS, maar niet je dataverbruik. Nu weet ik nog niet of mijn bundel mij past.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Ruud Dubbeld op 7-5-2015 om 19:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Begin mei 2013 een abonnement afgesloten bij Holland nieuwe, voor 24 maanden, Samsung telefoon, 275 belminuten en 500 MB, kosten € 16.75 per maand, niks mis mee dacht ik zo.
    Nu wordt er plotseling € 20.50 afgeschreven, hé hoe kan dat nou? dus gebeld met de klanten service.
    Ja moet u horen komt hierom, uw abonnement liep op 6 mei 2015 af en omdat u niet hebt opgezegd verlengen we automatisch met 1 maand, hierbij heeft u geen recht meer op de korting dus vandaar 25% !! meer.
    Waarom sturen jullie geen mail op voorhand dat abonnement afloopt?
    Nee doen we niet lees de voorwaarden daar staat het allemaal in
    Ja maar ik heb toch in die 24 maanden de telefoon al betaald, ja niks mee te maken dat zijn de voor waarden en kan er niks aan veranderen.
    Ik voel me op z'n Brabants gezegd dus zwaar in m'n zak gescheten!
    Iedereen moet weten van deze praktijken dus zegt het voort!
    Ik ga in ieder geval op zoek naar en andere provider!
    Voor mij geen Hollands Nieuwe meer!!!!
    • geen
    • achterbakse regeltjes
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Marieke op 7-5-2015 om 14:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb na een jaar goede ervaringen gehad te hebben weer een abonnement aangesloten bij Hollands Nieuwe. Helaas. Dit keer heel erg spijt gehad. Ik kreeg uit het niets een SMS dat mijn beltegoed op is, dat vond ik vreemd, maar ik heb opgewaardeerd met tien euro. Binnen een half uur kreeg ik een SMS dat mijn beltegoed op was. Na een kwartier in de wacht te hebben gestaan bij de helpdesk, kreeg ik iemand aan de telefoon die beweerde dat mijn beltegoed op was gegaan aan data. Absoluut onmogelijk. Als 'coulanceregeling' kreeg ik 5 euro (!!) teruggestort. Ook kwam ik er achter dat ik deze maand geen beltegoed ontvangen heb, de medewerker van Hollandsnieuwe beweerde van wel... Het is haar woord tegen het mijne. Ik raad iedereen af om een abonnement af te sluiten bij Hollandsnieuwe en zeker voor een langere periode.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Fons op 18-5-2015 om 15:04
    Ik heb precies dezelfde ervaring. Afgelopen weekend zou ik ineens 1,5 GB (had beltegoed opgespaard) verbruikt hebben. Met € 10,- opgewaardeerd, kreeg een paar uur later alweer een bericht dat het op was.
    Via twitter met klantenservice contact gehad, krijg ik steeds van die nietszeggende antwoorden en tips terug, maar wel met de strekking dat het wel aan mij zelf zal liggen. Men kan niet en-detail kijken waar het tegoed aan opgaat, men kan wel zien dat er 'grote hoeveelheden data doorgaan', ik moest maar wachten op de factuur dan kan ik dat zelf zien. Maar die factuur komt in mijn vakantie.

  9. Marijke op 7-5-2015 om 09:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na bestelling 6 weken moeten wachten tot ik mijn telefoontje kreeg.
    Niks als ellende met het toestel.
    Klantenservice slecht bereikbaar en kost dan ook nog 45 cent.
    Toestel moet nu opgestuurd worden en ben ik dan enkele weken kwijt terwijl ik het zakelijk echt niet kan missen. Vreselijke spijt dat ik met deze club in zee ben gegaan.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Theo op 1-5-2015 om 08:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prijs kwaliteit prima, maar we ontvangen vaak 1 sms bericht van vrienden 40 keer.
    Dit is echt heel storend en dit kan je dus op geen enkele manier aan Hollandsch Nieuwe doorgeven.
    Behalve dan via een 0900 nummer.
    Wanneer dit opgelost zou zijn, dan een prima club.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 1-5-2015 om 09:42
    Beste klant,

    Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u één sms-bericht meerdere keren ontvangt.

    Wij helpen u graag verder. Specifieke vragen, zoals in uw situatie, kunt u stellen via Facebook of Twitter.

    Voor het antwoord op de meest gestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen