Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 156 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
8% misschien
  1. Jan op 25-1-2015 om 21:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    over gestapt van t-mobile naar hollandsnieuwe met nummerbehoud
    • Alles was snel en vlekkeloos geregeld
    • geen bereik in duitsland
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. claudia op 23-1-2015 om 17:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    betaald en afgesloten vraag steeds om betaal link staat er niet ben het zat word nu uithanden gegeven prutsers zijn het. enige ik wil is betalen en dat kan schijnbaar niet
  3. Stefan op 22-1-2015 om 18:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2 jaar zeer tevreden klant te zijn met een IPhone 4 abonnement, heb ik besloten mijn abonnement te verlengen. Dit maal koos ik voor een IPhone 5s, die ik alleen kon kiezen omdat ik al klant was bij Hollandsnieuwe. Op 2 januari heb ik de bestelling geplaatst en er werd direct aangegeven dat de telefoon niet op voorraad was maar dat hij binnen ENKELE DAGEN binnen zou komen. Op 14 januari is doodleuk mijn abonnement van de IPhone 5s ingegaan, en is het bedrag van mijn rekening geschreven, maar helaas nog geen telefoon. Nu wacht ik al weer 20 dagen op mijn telefoon en nog niet eens een bericht gehad over dat de telefoon ondertussen op voorraad is. Ik vraag me af wanneer hij wel op voorraad is.... Ik heb geprobeerd de klantenservice te raadplegen op de website, maar geen geluk, toen geprobeerd te bellen, maar na een half uur in de rij te hebben gestaan daar ook mee gestopt. Toen maar een Facebook bericht, maar helaas weer geen reactie. Ik ben nu aan het wachten op een bericht. of beter mijn IPhone 5s, maar ik heb totaal geen idee hoe lang het nog gaat duren...
    • Goed bereik en voordelige aanbiedingen
    • Wanneer er problemen zijn, heb je echt een probleem, want de klantenservice is niet te bereiken...
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. C. Groeneweg op 21-1-2015 om 18:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zolang het goed gaat is het oké, maar toen ik opeens geen mobiele data meer kon ophalen ging het mis. Na lang wachten kreeg ik iemand aan de lijn. Ik vertelde duidelijk wat het probleem was en dat mijn mobiele data wel opgehaald kon worden met een simkaart van een ander. Ze gaf aan dat ik eerst 13 vragen moest beantwoorden. Dat heb ik gedaan via een wegformulier, want een rely was niet mogelijk. Binnen 2 dagen zou er contact opgenomen worden, maar ik ben na 2 dagen nog steeds niet teruggebeld. Weer contact opgenomen, maar er waren 20 wachtende voor me! Echt waardeloos! Goedkoop is dus duurkoop!!!
    • Zolang alles goed blijft werken is het niet duur
    • Als jullie aangeven dat er binnen twee dagen contact met je opgenomen wordt, doe dat dan ook!!!!!
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. G Nijhof op 20-1-2015 om 23:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Internet (3G) wil het gewoon niet doen op de telefoon en als ik het mobiele netwerk aanzet dan loopt de ontvangst terug.
    • Klachten worden goed opgelost, niet door de klantenservice maar door BelCompany (eigendom van Vodafone/Hollandsnieuwe).
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. mascha onderwater op 19-1-2015 om 20:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb zeer veel spijt van mijn abonnement bij hollands nieuwe. Ik heb slecht bereik, kan vaak niet op internet voor een hele dag, berichten kunnen niet altijd worden verstuurd, en kosten voor bellen in het buitenland zijn zeer hoog en dus helemaal niet overzichtelijke kosten!!
    • ik kan geen pluspunt bedenken.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. gina Schepers op 14-1-2015 om 14:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik was tot een jaar tevreden over hollands nieuwe, maar heb nu toch wel spijt van mijn abonnement verlenging dit omdat de factuur niet klopt en omdat het godsonmogelijk jullie tel te bereiken WAT EEN DRAMA. En hoe langer je moet wachten hoe bozer je wordt.
    • betere en snellere klantenservice
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Lucas Lauxen op 13-1-2015 om 7:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb ik december 2014 een nieuw sim only contract met nummerbehoud afgesloten bij hollandse nieuwe.Dit contract zou gisteren 12 januari overgezet worden.
    Gisterochtend 9.00 uur werd ik door Vodafone afgesloten. Maar ik ben nog steeds niet bereikbaar via hollandse nieuwe.
    Wat ik ook doe ik kan ze niet bereiken.
    Wat heb ik een spijt dat ik ben overgestapt. Wat het nog erger maakt is dat ik jaaaren al klant van Vodafone was en wat blijkt Hollandse nieuwe is een dochter van Vodafone.
    Onbegrijpelijk!!!!!
    • is er niet
    • Mensen stap niet over
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Sanne van de graft op 12-1-2015 om 22:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Onlangs een week naar kaapverdie geweest. Bij aankomst daar geen bereik, ook zoeken na een andere provider gaat niet. Na een aantal dagen daar bleek dat we door medische redenen naar huis moesten, Hiervoor diverse keren moeten bellen naar verzekering en artsen.
    Doordat we geen bereik hadden, dure belkosten gemaakt bij het hotel.
    Vandaag medewerker Hollandse nieuwe gesproken, wat blijkt hollandse nieuwe heeft geen contracten met kaapverdie, dus er kan ook niet gezocht worden naar de provider. Hollandse nieuwe wil onze dure kosten niet vergoeden, schandalig!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Nico van Walen op 7-1-2015 om 18:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Howel het natuurlijk goedkoop is, kan ik niets anders dan spijt hebben van mijn keuze en zal ook zo snel mogelijk iets anders zoieken. Tehnish gaat het nogal eens mis en de website is voornamelijk ontworpen om klanten servie te ontwijken. Klahten indienen is vrijwel onmogelijk en heb je eindelijk een linkje gevonden om een meil te sturen, wordt het probleem niet opgelost en wordt je afgesheept met een copy/paste antwoord in je mailbox van een no_reply adres...
    Vreselijk bedrijf, begin er niet aan,...!!!!
    • Geen
    • ALLES...! vooral de klanten service
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 12-1-2015 om 11:23
    Dag Nico,

    Goed dat u een bericht heeft geplaatst. Wij zijn niet actief op bellen.com, maar helpen u natuurlijk wel graag verder.

    Het antwoord op de meestgestelde vragen vind u hier: www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.
    Komt u er niet uit? Stuur dan een bericht via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.

    Ook kunt u hollandsnieuwe bereiken op Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen