Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 131 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
85% niet
6% misschien
  1. Anton Klein op 2-9-2014 om 22:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Had ik maar eerder op deze site gekeken! Helaas, het is allemaal waar wat hier staat. Het call-center is een geen klantenservice maar een verdedigingslinie om het bedrijf af te schermen van de klanten. Nauwelijks te bereiken en niet bedoeld om iets op te lossen. Hooguit krijg je het van buiten geleerde zinnetje "ik snap dat het het heel vervelend voor u is". Vervolgens beloven ze dat de betreffende afdeling het zo snel mogelijk op zal lossen of dat ze terug zullen bellen. Maar er gebeurt niets; week na week. Contactformulieren invullen is ook zinloos.

    Ik heb een defecte Huawei geleverd gekregen. De klantenservice gebeld om te vragen wat ik moest doen. Ik moest ik hem zelf opsturen. Klopt achteraf bezien niet; ik had Huawei moeten bellen, dan zou het binnen 3 dagen opgelost geweest zijn. Na 4 weken: toestel kan voorlopig ook niet gerepareerd worden want er zijn momenteel geen Huawei-moederborden leverbaar. Hollandsnieuwe heeft me een nieuw toestel beloofd; Echter, na drie weken nog niets gezien. Bellen of mailen heeft geen zin hoewel ze snappen dat "het heel vervelend voor me is". Zo spoedig mogelijk, blabla.

    Wat ze wel heel goed kunnen, is het innen van de maandfacturen. Waarom ik die moet betalen snap ik niet want ik heb al drie maanden niet eens een telefoon. Nummerbehoud is helaas wel gelukt maar de nieuwe simkaart past niet in mijn oude telefoon dus krijg ik eigenlijk helemaal niets voor mijn geld. Ik ben bang dat ze dit nog weken of maanden gaan volhouden.

    Vandaag trouwens in de krant gelezen dat Hollandsnieuwe-manager Michel Pieterse zijn schouders ophaalt over alle klachten op diverse consumentensites. Uit hun eigen onderzoek blijkt namelijk dat hun klanten juist heel tevreden zijn! Onbenullig of gewoon doortrapt?

    WAARSCHUWING: TRAP ER NIET IN! Hollandsnieuwe lokt je met lage tarieven en aantrekkelijke deals maar ze pakken je dubbel terug. Goedkoop is hier echt duurkoop.
    • Prijs
    • Al het andere
    Beoordeling
    9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. C.G. op 2-9-2014 om 19:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bij deze provider verdwijnt beltegoed gewoon zonder dat je het gebruikt. Er is geen enkele wijze om te zien wat je verbruik was.

    Lees even dit stukje als je meer wil weten: http://www.klacht.nl/hollandsnieuwe/klacht/beltegoed-verdwijnt-10/.
    • De prijzen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Anton op 2-9-2014 om 17:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nu bijna 3 jaar een sim only. Door what's app hoef ik niet veel meer te bellen, dus heb bij verlenging het goedkoopste abonnement gekozen. 175 min voor maar € 5,00 p.mnd voor 2 jaar. Heb een 7 jaar oude mb van Nokia zonder problemen ... dus ook geen gezeur met niet werkende toestellen. Via HN goed inzicht in mijn abo en verbruikte minuten ... waarvan ik de meeste overhoud. Jammer is enkel dat ik niet een 2e sim-kaart op mijn telnr kan krijgen. Kan me geen reden voorstellen waarom dat niet zou mogen.
    Dat er weinig bereik is, komt wel eens voor ... maar dat ik ook met een Vodafone-abb hebben.
    • Je belt nooit buiten de bundel met een hogere kostprijs per belminuut. Als je belminuten opraken krijg je een sms mbt opwaardering en bel ik doorlopend voor € 0,04 per minuut.
    • Verkrijgen 2e simkaart is onmogelijk ... maar met een headset is dat verholpen.
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. Meuldijk op 2-9-2014 om 10:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abo 275 voor €7/maand. Ik koop toestel apart, dus bij HN alleen sim. Netwerk van Vodafone, geen probleem mee. Klantenservice nog nooit nodig gehad. Van harte aanbevolen!
    • ALLES uit 1 bundel. Tegoed 3 maanden geldig. Oude tegoed wordt eerst aangesproken. Tegoed op, dan moet je zelf bijkopen, dus nooit financiële 'verrassingen'. Tegoed niet opgemaakt? Doneer het restant via sms :-)
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Flip Van Hoven op 1-9-2014 om 19:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn advies ga niet in zee met hn .als er een probleem is wordt niet niet naar behoren opgelost verder neem geen abonnee met een huawei toestel. Nu 1september vanaf 10 juni 2maal een kapot toestel. En niet laten vallen hoor gewoon stuk software matig.van de 3 maanden dat ik toestel heb slechts 2 weken kunnen gebruiken. Abonnement kan niet worden stop gezet. Wel was de jufvrouw aan de telefoon vriendelijk .maar zij kon niets doen.
    • Vriendelijkheid van medewerkster achter telefoon
    • De rest
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Jan op 1-9-2014 om 12:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb heel vaak geen bereik met deze provider
    • Goedkoop
    • slechte dekking, thuis binnen geen onvangst, terwijl bij KPN wel het geval is
    • app waar wordt aangeven hoeveel beltegoed die je hebt is onduidelijk, staat alleen in hoeveelheid geld, maar niet hoeveel minuten, sms of mb je nog hebt
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. A C Mastenbroek op 1-9-2014 om 9:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    niet mee in contact te komen wachtwoord vergeten krijg je nieuw wachtwoord en de werkt niet . verder word er nergens op gereageerd .
    Verder is mijn termijn bedrag verandert maar zie dat niet terug op mijn rekeningen .
    Gekker nog kan de rekeningen niet bekijken omdat steeds de melding komt met wachtwoord niet bekend
    • eerlijk is eerlijk heb goed berijk
    • berijkbaarheid
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Timo op 31-8-2014 om 19:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een provider zonder enige vorm van realiteitszin. Door hun eigen fout konden ze een maand niet incasseren. Omdat ik niet reageerde op hun onduidelijke communicatie werd ik afgesloten. Ik heb meerdere malen via het klachtenformulier aangegeven dat ik in overleg wilde en het niet terecht vond dat ik heraansluitkosten moet betalen omdat zij fouten maakten. Na 2 maanden hebben ze eens een keer gebeld met de mededeling dat als ik niet betaalde het uit handen zou worden gegeven. I.p.v. te overleggen of enige vorm van excuses of begrip te tonen, werd er gewoon keihard gezegd dat ik moest betalen. Waardeloze provider die ik NOOIT iemand zal aanraden en iedereen die er een zoekt zal zeggen dat ze zeker deze NIET moeten nemen.
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      3
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Relk op 31-8-2014 om 9:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik probeer al een half jaar af te komen van het contract bij hollandsenieuwe. Mails worden niet beantwoord. Telefonisch mogen ze niet op financiele en juridische problemen reageren en aangetekende brieven komen niet aan! Nu maar wachten op een rechtzaak. Mijn advies: voorkom een hoop gedoe en neem een andere provider.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. mrs awesome op 30-8-2014 om 23:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    bezorgkosten worden in rekening gebracht terwijl er een actie was van geen bezorghkosten...
    zeer slecht bereikbaar, onkundige helpdesk die zo snel mogelijk van je af wil door je naar het contactformulier te verwijzen waar vervolgens nooit op wordt gereageerd!
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen