Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 168 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
8% misschien
  1. Moerkens op 25-11-2014 om 11:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben 13 dagen klant van HN. Ik heb een jaarabbonement van 275 eenheden. Ik twijfelde wel of het genoeg zou zijn maar je kon gratis de bundel wijzigen. Ik betaal € 8.50 per maand voor 275 eenheden en voor 550 eenheden zou dit uitkomen op € 12,-.

    Nu wil ik gaan wijzigen en zie dat je als bestaande klant geen € 12,- betaald maar € 16,50. Gratis omzetten???????? Kost me toch € 54,-



    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Margreet van ommen op 24-11-2014 om 12:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had een abonnement voor mijn vriendin gezocht die goedkoop was
    Die vond ik bij hollands nieuwe voor 3 euro had ze ook internet Mooi aanbod. Er werd de erste maand te veel afgeschreven dit werd recht gezet de volgende maand gebeurde dit weer. Het geld zou terug gestort worden dat is gebeurd alleen werkte tien niets meer. Nu na drie welen wordt je nog steeds aan het lijntje gehouden. Je kunt niet gewoon via dectelefoon krijgen. Via Facebook moet je communiceren. Mijn vriendin heeft geen Facebook dus doe ik het voor haar.
    Ik zou het niemand meer aanraden. Slechte service. Je krijgt alleen maar we zijn er mee bezig. Mijn vriendin heeft haar telefoon hard nodig ivm verhuizing. Ze krijgt alleen een sim only
    Kaart van 5 euro
    • Toen het werkte deed het prima toen er te veel afgeschreven werd begonnen de problemen
    • Beter bereikbaar zijn per telefoon
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:57
    Dag Margreet van Ommen,

    Goed dat u een bericht heeft geplaatst. Wij zijn niet actief op bellen.com, maar helpen u natuurlijk wel graag verder.

    Het antwoord op de meestgestelde vragen vind u hier: www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    In uw geval is het praktischer om de communicatie via één kanaal te laten verlopen. Vandaar de afweging tussen telefonisch contact of contact via Facebook.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  3. MM op 20-11-2014 om 11:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het bankrekening nummer van de automatische afschrijving moest worden gewijzigd. Keurig op de site het nieuwe nummer doorgegeven, 0,01 betaald ter verificatie. Na drie maanden nog niet gelukt. Heb ik alles maar weer opnieuw gedaan. Inmiddels ettelijke mailtjes gestuurd maar daarop heb ik GEEN ENKELE REACTIE ontvangen. Ik ben nu zes maanden verder en ja hoor, ook deze maand is weer afgeschreven van de verkeerde rekening. Waardeloos!!!!
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:49
    Dag MM,

    Goed dat u uw ervaring hier heeft gebeld. Helaas zijn wij niet actief op deze website, al helpen wij u natuurlijk graag bij de wijziging van het rekeningnummer.

    Onze virtuele collega Anouk biedt het antwoord op de meestgestelde vragen, kijk hiervoor op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    U kunt uw specifieke vraag stellen aan hollandsnieuwe op Facebook en Twitter, of via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
    MM op 25-11-2014 om 11:24
    En dan ontvang je een totaal nietszeggende reactie "natuurlijk helpen wij graag bij de wijziging van het rekeningnummer". Dat is nu juist waar het fout gaat!!!! Nog maar een paar maanden en dan kan ik gelukkig opzeggen ...
  4. Commandeur op 18-11-2014 om 19:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollandsnieuwe!

    De tweede negatieve review van mijn kant al hier en ik zou toch echt graag een positieve plaatsen.
    Dus los de problemen problemen nu eens op ipv reageren op berichten dat jullie de negatieve ervaringen betreuren en het graag oplossen voor de mensen.

    Ik heb al vaak contact gehad met jullie en bevestigingen in de mail dat jullie met mijn probleem bezig zijn.
    De laatste is van twee weken terug en tot vandaag blijft het stil.

    Tot overmaat van ramp wordt mijn huidige abonnement niet beëindigt (zoals ik al een tijd verzoek) maar krijg ik er vanuit het niets gewoon nog een abonnement bij. Ordernummer hn-on 111176173118. Wat is dit toch met jullie? Ik heb niks aangevraagd, sterker nog: ik ben al weken niet op jullie site geweest.

    Los de problemen nu eens op zodat hier meer positieve reviews komen.
    • Leuke aanbiedingen
    • Klantenservice KANSLOOS
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:47
    Dag Commandeur,

    Goed dat u een bericht heeft geplaatst. Wij zijn niet actief op bellen.com, maar helpen u natuurlijk wel graag verder.

    Het antwoord op de meestgestelde vragen vind u hier: www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Komt u er niet uit? Stuur dan een bericht via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag. Ook kunt u hollandsnieuwe bereiken op Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  5. danielle op 18-11-2014 om 13:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    zeggen je oude abonnement op te zeggen, maar als het niet kan, wordt daar niet over gecommuniceerd en betalen al maanden het oude abonnement door...
    • geen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:45
    Hallo Daniëlle,

    Vervelend om te horen dat u problemen ondervond met het beëindigen van het abonnement. Wij helpen u graag verder.

    Anouk geeft het antwoord op de meestgestelde vragen (www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice).

    Heeft u een specifieke vraag? U kunt deze stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook en Twitter.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  6. L.weijzig op 17-11-2014 om 17:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan met dit abonnement bepaalde nummers niet bellen, worden niet ondersteund wat dat dan ook mag betekenen. Zo ook de centrale waar alle nummers van mijn werk zijn aangesloten. Ergo door de sneeuw naar de buren smorgens om 5 uur om mijn werkgever te kunnen bellen als ik vroege dienst heb om door te geven dat ik niet kom. Oplossing van holland nieuwe ik mag kostenloos van het abonnenement af lief van ze, maar wel even het volle pond af betalen aan mijn mobiele telefoon. Niet een net prijsje als compensatie, nee het volle pond. Terwijl toch dit probleem door hen veroorzaakt is, ik heb hier niet om gevraagd. Dus begin er niet aan!
    • Prijs maar dit blijkt achteraf dus goedkoop duurkoop verhaal.
    • Te veel om op te noemen, zie boven!
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    G.v/d.Helm op 18-11-2014 om 11:50
    Reeds een jaar abonnee. heb altijd een goed tel. bereik, steeds keurig een nota van 8 euro, dat is bij Telfort wel anders, die moeten er altijd wat centjes er bij pikken...brrrrr.
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:43
    Goedemorgen L. Weijzig,

    Bedankt voor uw bericht. Wij zijn helaas niet actief op deze website.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.
    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  7. C.O. op 16-11-2014 om 18:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 6-9-2014 ontvang ik de volgende mail: “Met bovenstaand emailadres en wachtwoord kun je via mijn hollandsnieuwe op hollandsnieuwe.nl inloggen.”

    Heb dit tig keer geprobeerd. Krijg steeds als melding: “Gebruikersnaam en wachtwoord zijn niet bekend” (?)
    Mijn probleem staat niet bij de voorgeprogrammeerde antwoorden op de site.
    Op 8-10-2014 uiteindelijk dan maar bellen, onder werktijd, want op andere tijdstippen is HN niet bereikbaar.
    De vriendelijke medewerker weet mij na een klein half uur te melden dat er bij HN iets fout is gegaan waardoor mijn gegevens op naam van / bij een ander terecht zijn gekomen. Als ik al mijn gegevens opnieuw, ter verificatie, met vermelding van het probleem, via de site opstuur, komt het goed.
    Ik blij, eindelijk gaat er wat gebeuren! Probleempje: onder welk onderwerp zal ik mijn gegevens insturen? De relevante staat er niet bij. Ik kies de meest logische. Krijg een vriendelijke ontvangstbevestiging; binnen paar dagen zal ik bericht krijgen.
    Twee weken later, niets gehoord, opnieuw al mijn gegevens insturen, nu onder een ander onderwerp. Weer een vriendelijke ontvangstbevestiging; “Vervelend dat het zo lang duurt”.

    Op 7-11-2014 dan maar weer gebeld. Er zijn 14 wachtenden voor mij. De vriendelijke medewerker wil mijn probleem en al mijn gegevens weten, anders kan ze me niet helpen. Ik heb geen tijd om langer aan de lijn te hangen, heb meer te doen, en alles is al meermalen gemeld en bekend bij HN. Ik ontplof, eis dat het binnen drie dagen geregeld is.
    Binnen een paar uur ontvang ik NB een SMS’je met de vraag hoe het telefoongesprek verlopen is. Ik antwoord in de enquête dat de medewerkers vriendelijk genoeg zijn, maar dat HN actie moet ondernemen, moet melden als de oplossing langer duurt, een probleem binnen redelijke termijn moet oplossen!!!

    Vandaag is het 16-11-2014 en ik heb nog steeds niets gehoord.
    Twee maanden nu al wil ik alleen maar weten hoeveel ik verbruik, mijn specificaties en facturen inzien. Ik wil mijn provider bij problemen per telefoon en @mail kunnen bereiken en ik wil dat ze ACTIE ondernemen, ontstane PROBLEMEN OPLOSSEN. Bij Hollands Nieuwe is dit kennelijk te veel gevraagd.
    Wat kan ik in vredesnaam doen? Automatische incasso blokkeren, per direct opzeggen (maar hoe en waar?), publiekelijk mijn ongenoegen en frustratie uiten en iedereen aanraden om nooit aan Hollands Nieuwe te beginnen. Met het laatste maar direct beginnen.
    • ontstane problemen binnen redelijke tijd oplossen.
    • telefonisch en per mail bereikbaar zijn.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:42
    Beste meneer/mevrouw,

    Helaas zijn wij hier niet actief. Toch is het goed dat u zich hier meldt, aangezien wij u graag via andere kanalen van dienst zijn.

    U kunt uw vraag stellen aan Anouk, onze virtuele collega, via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.
    Komt u er daarmee niet uit? Wij zijn ook te bereiken via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en hollandsnieuwe op Facebook en Twitter.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  8. J op 14-11-2014 om 21:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bel tegoed 3 maanden geldig.
    Beltegoed te gebruiken voor 0900 nummers en bellen in buitenland
    Goede prijs
    Niet overal bereik zoals bijvoorbeeld China en Zuid-Korea. Dit is niet echt handig als je telefoon wil gebruiken voor 2-step authenticatie.
    Geen goedkope mogelijkheden voor buitenland bundels voor internet
    • Bel tegoed 3 maanden geldig
    • Beltegoed te gebruiken voor 0900 nummers en bellen in buitenland
    • Goede prijs
    • Niet overal bereik zoals bijvoorbeeld China en Zuid-Korea.
    • Geen goedkope mogelijkheden voor buitenland bundels voor internet
    Beoordeling
    7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      7
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:40
    Beste J,

    Wij helpen u graag verder met de bereikbaarheid in het buitenland.

    Het antwoord op algemene vragen vindt u via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice bij onze virtuele collega Anouk.

    Heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u uiteraard graag verder. U kunt contact opnemen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en via hollandsnieuwe op Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  9. T van Os op 13-11-2014 om 19:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik kan niet op mijn eigen pagina inloggen, zelfs niet na 5 keer een nieuw wachtwoord aanvragen
    Terwijl ik in feite weinig tot geen bereik heb en hier contact over wil
    Maar zij hebben geen klantenservice
    Dus nu wil ik op moet zeggen...maar hoe is mij een raadsel
    • goedkoop en je kan nooit over je bundel heen
    • toch maar een klantenservice misschien?
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:37
    Hallo T van Os
    ,
    Goed dat u dit aangeeft, maar helaas zijn wij op deze website niet actief.

    Natuurlijk helpen wij u wel graag verder.
    De meestgestelde vragen en antwoorden vindt u bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Specifieke vragen kunt u stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  10. r op 12-11-2014 om 22:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereikbaar vanaf kpn netwerk helemaal niet bereikbaar! Ont van angen tan codes via sms onmogelijk dus internetbankieren bij ing kan niet !! Service slecht echt een afrader !!!!
    • Geen
    • Alles!
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 24-11-2014 om 16:36
    Beste klant,
    Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat uw ervaring niet optimaal is.
    Wij horen graag wat uw vraag is. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice
    Heeft u een specifieke vraag, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.
    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen