Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
11% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 174 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
7% misschien
  1. Willem Schuitemaker op 17-12-2014 om 14:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net contact gehad met Hollands Nieuwe omdat m'n telefoon vanaf het begin al niet naar behoren werkt. Wat blijkt, ze kunnen niks regelen via de helpdesk, mails beantwoorden ze niet want ze lopen gewoon 5! dagen achter met mail!! En dat voor een klantbedrijf!!!! Een tip: WORDT DAAR GEEN KLANT!!!! ‪
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 17-12-2014 om 15:11
    Beste Willem Schuitemaker,

    Ik begrijp dat het vervelend is dat uw toestel niet naar behoren werkt. Wij kijken graag het één en ander voor u na.

    Helaas kan het inderdaad een aantal dagen voor uw e-mail beantwoord is. Wij helpen u graag verder op Facebook of Twitter.

    Voor antwoord op de meestgestelde vragen kunt u Anouk raadplegen op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  2. Willem Schuitemaker op 17-12-2014 om 14:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net contact gehad met Hollands Nieuwe omdat m'n telefoon vanaf het begin al niet naar behoren werkt. Wat blijkt, ze kunnen niks regelen via de helpdesk, mails beantwoorden ze niet want ze lopen gewoon 5! dagen achter met mail!! En dat voor een klantbedrijf!!!! Een tip: WORDT DAAR GEEN KLANT!!!! ‪
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. R Schram namens C M Steketee op 16-12-2014 om 11:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Geen ervaring met dekking. Weet alleen dat je hier NOOIT een abonnement moet afsluiten. Voor mijn moeder gedaan vanwege de prijs, eenvoudig abonnement voor eens senioren desktop telefoon gekocht bij een grote elektronica winkel. De nieuwe Hollandse nieuwe sim kaart deed het niet. Mijn 2 simkaarten Simyo en Vodafoon werkten wel. Dus klachtenservice, die is waardeloos. Je komt vrijwel nergens. Moest naar een belwinkel voor simkaart probleem en kreeg daar met moeite een nieuwe. Deze werkte ook niet. Klachtenservice na uur zoeken en vragen beantwoorden op site vond ik eindelijk een nummer. Deze gebeld, G2 netwerk wordt niet ondersteund. Het zou uitgezocht worden of er wat gewijzigd kon worden en anders kon ik kostenloos annuleren maar daar kreeg ik nog mail over. Mail netjes gehad, ik mocht annuleren via klantenservice. Weer geprobeerd via site, waardeloos een formulier uitgeprint en moest tegen eigen kosten aangetekend opsturen. Toch maar weer oude nummer gebeld. Je wordt bewust 3 keer lang in de wacht gezet, zelfs tijdens gesprek. Uiteindelijk zal het geregeld moeten zijn nu. Ik ontvang als het goed is binnen 2 werkdagen een mail bevestiging. Ik ben benieuwd! Raad een ieder deze provider af vanwege de slechte bereikbaarheid en onpersoonlijke afhandeling via allerlei vragen waar je bijna altijd op het zelfde antwoord eindigt waar je niks mee kan.
    • Snelle levering kaartje
    • Persoonlijke, snelle klachten afhandeling.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-12-2014 om 12:44
    Beste klant,

    Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet optimaal is.

    Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van de betreffende e-mail dan horen wij het graag. U kunt uw vraag stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en daarnaast zijn wij te bereiken via Facebook en Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  4. S.B. Busch op 15-12-2014 om 15:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De mailwisseling is slecht. De belofte binnen 2 dagen te reageren wordt geschonden door helemaal niet terug te mailen. Er staat ook een telefoonnummer in die mail. Hier een bericht, dat het nummer niet meer in gebruik is. Ik wil opzeggen, maar dat kan alleen twee maanden van e voren. Dat staat niet in de algemene voorwaarden. Ik bel en vraag de aardige juffrouw waar dat in de voorwaarden staat. De juffrouw én haar chef kunnen het niet vinden. Wel dat het een maand van te voren moet ( opzegtermijn - art 19 Alg. Voorw) "Dan moet u maar een brief schrijven", aldus de Klantenservice. "Dus niemand weet mij dat te vertellen" vraag ik. "Nee", dat weten we niet.Het staat op de website, meneer. Maar dat hoort toch in de algemene Voorwaarden, repliceer ik. "Ik weet het ook niet meer. meneer"aldsu de aardige juf. Slechte service, lange wachttijden. trage facturatie, blanco facturen in Mijnhollandsnieuwe en....... het telefoonnummer van de klantenservice was nog wel zo goed verstopt op de website, terwijl ik wel 15 minuten in de wacht stond.
    • Goede tarieven
    • zeer matige klantenservice, slechte communicatie via mail, algemene voorwaarden die niet stroken met info op website
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-12-2014 om 12:40
    Beste klant,

    Helaas zijn wij hier niet actief. Toch is het goed dat u zich hier meldt, aangezien wij u graag via andere kanalen van dienst zijn.

    U kunt uw vraag stellen aan Anouk, onze virtuele collega, via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice. Komt u er daarmee niet uit? Wij zijn ook te bereiken via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en hollandsnieuwe op Facebook en Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  5. Chris Ockeloen op 13-12-2014 om 21:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goedkope prijsvechter met zeer slecht ontvangst (1 na slechtste volgens CB providermonitor) en een eveneens zeer slechte klachten afhandeling (inadequate reactie op mails, telefoontjes en brieven). Reageren geheel niet op klachten via klachtenkompas. Sturen je van het kastje naar de muur. Moet regelmatig mensen via vaste lijn terug bellen omdat ze niet zijn te verstaan. Onduidelijke facturen.
    • Lage prijs en 3 maanden geldig beltegoed dat ook voor buitenlandse gesprekken bruikbaar is.
    • Klanten serieus nemen.
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-12-2014 om 12:38
    Hallo Chris Ockeloen,
    Goed dat u dit aangeeft, maar helaas zijn wij op deze website niet actief.
    Natuurlijk helpen wij u wel graag verder. De meestgestelde vragen en antwoorden vindt u bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice
    Specifieke vragen kunt u stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.
    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  6. R. Hanneman op 12-12-2014 om 14:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo,

    Ik probeer al sinds 26 oktober j.l. wegens bedrijfsbeëindiging mijn zakelijk abonnement om te zetten naar een particulier abonnement.
    Theoretisch zou dat mogelijk moeten zijn, volgens de contacten die ik heb gehad met medewerkers van de Hollandsnieuwe klantenservice.

    Nu bijna 2 maanden verder is 'men' er nog steeds niet in geslaagd om dit te bewerkstelligen. Ik vind het erg frustrerend dat 'het een' wordt toegezegd terwijl 'het ander' blijkbaar niet kan worden waargemaakt.

    Er zijn heel veel aanbieders op de Nederlandse markt, intussen weet ik zeker dat Hollandnieuwe niet tot de beste behoort. Integendeel, het kost heel veel moeite om degene aan de andere kant van de lijn duidelijk te maken wat er nu exact aan de hand is.
    Jammer maar helaas, ik kan er niet meer van maken.
    • Op dit moment ervaar ik geen pluspunten
    • Stuur bestaande klanten niets steeds van het kastje naar de muur, maar zorg ervoor dat dit soort klanten met hun specifieke vragen naar behoren geholpen kunnen worden. Dat kost jullie geen klanten en scheelt ons een hoop onnodige frustratie.
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-12-2014 om 12:37
    Beste klant,
    Vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals wij graag zien.
    Het antwoord op algemene vragen vindt u via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice bij onze virtuele collega Anouk.
    Heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u uiteraard graag verder. U kunt contact opnemen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en via hollandsnieuwe op Facebook of Twitter.
    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  7. M. Bahali op 7-12-2014 om 16:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    het is een klote provider, ik heb in april de overstap gedaan en daar werd allemaal die mooi beloftes voorgelezen, totdat je de abonnement hebt aangesloten.
    Omdat de incasso niet was gelukt, kreeg ik zowel op de telefoon, als e mail een melding, dat de incasso niet was gelukt en ik naar mijn hollandsnieuwe moest inloggen. Daar zou ik bij de
    " Openstaande Betalingen " kunnen zien dat er een bedrag openstaat..Ik inloggen maar nergens de stuk met '' Opendstaande Betalingen " terug kunnen vinden.
    Ik heb al aantal keren mijn vraag gesteld aan die bekende ANOUK van jullie, en kreeg een e mail met de vraag, of ik een kopie van de screenshot kon verzenden. Dit gedaan en toch geen oplossing. Omdat ik in mijn hollands nieuwe niet kan terug vinden, of er een openstaande betaling aanwezig is, kan ik ook niet betalen. De link met iDEAL is er ook nergens te vinden. Ik wordt telkens weer afgesloten en daar komen natuurlijk 10,- euro heraansluiting bij.

    Ik ben niet dom, ik moet hard voor mijn geld werken en twee kinderen onderhouden. Ik heb zowel van mij als van mijn vrouw de abonnementen bij jullie ondergebracht, maar verdomme dik spijt en hoop ellende, ik ben niet bereikbaar maar wel de abonnement kosten betalen. het fout ligt bij jullie en niet bij mij, als ik inlog in mijn hollands nieuwe en daar niet kan zien, of er opendstaande betalingen zijn en geen iDEAL link er bij zit, kan ik ook niet betalen. Ik heb 2 keer naar jullie zelf de openstaande betaling gedaan, maar die werd terug gestort, dus GODVERDOMME niet ouwehoeren en die probleem zelf oplossen in jullie systeem, zodat ik de openstaande betalingen en de rest kan zien, als er incasso niet is gelukt.

    ik kan jullie ook niet bellen, want jullie hebben mij voor de zoveelste keer afgesloten......

    EEN KLOTE PROVIDER met SLECHTE SERVICE... Ja die ANOUK van jullie, maar die geeft ook geen oplossing. Donder toch op......


    • Wat plus punt, verwacht ook geen pluspunt met die slechte service van jullie, hoepel maar op....
    • Kijk en volg al die berichten die de klanten hebben geplaatst, En niet als antwoord, stel uw vraag aan ANOUK.............
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 10-12-2014 om 12:58
    Beste klant,
    Wij helpen u graag met uw vraag over betalingen. Vreemd dat u geen betaalknop in mijn hollandsnieuwe ziet. Uiteraard komen we graag tot een oplossing.

    Met specifieke vragen kunt u bij ons terecht via Facebook of Twitter, ook kunt u uw vraag stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.
    Wij horen graag van u.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  8. KB op 5-12-2014 om 22:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    in belgie niet bereikbaar via vaste nummers kan wel zelf bellen en internetten voldoende bereik als iemand ui nederland belt krijgt men een bandje met de tekst dit nummer is niet toegekend nogmaals kan wel zelf bellen helpdesk 3 keer gebeld word teruggebeld maar dite gebeurd dus niet tel instellingen enz enz is allemaal goed op het moment dat je de grens naar nederland overgaat werkt het weer
    helpdesk WAARDELOOS.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 10-12-2014 om 12:55
    Hallo KB,
    Vervelend om te horen dat u geen optimaal gebruik kunt maken van ons netwerk in het buitenland. Ik raad u allereerst aan een toestelreset uit te voeren.

    Als dit niet het gewenste resultaat geeft, helpen wij u graag verder. Anouk geeft het antwoord op de meestgestelde vragen (www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice).

    Heeft u een specifieke vraag? U kunt deze stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.Ook helpen wij u graag verder via Facebook en Twitter.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  9. Christiaan op 2-12-2014 om 16:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al een haf uur aan het bellen naar de klantenservice, waarvan ik het nummer via allemaal omwegen heb moeten vinden(!!).
    Ik hoop via deze weg een antwoord te krijgen op mijn vraag: Ik heb een abonnement van 275 min/sms en 1 gb internet (sim-only) nu heb ik denk ik 20 minuten gebeld en staat er ineens dat mijn tegoen 0.50 cent is? Hoe kan dit??
    • goedkoop
    • Service
    • duidelijkheid
    • bereikbaarheid
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 2-12-2014 om 16:27
    Beste Christiaan,

    Vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals wij graag zien. Wij zoeken dit graag voor u uit.

    U kunt contact opnemen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en via hollandsnieuwe op Facebook of Twitter.

    Het antwoord op algemene vragen vindt u via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice bij onze virtuele collega Anouk.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  10. Moerkens op 25-11-2014 om 11:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben 13 dagen klant van HN. Ik heb een jaarabbonement van 275 eenheden. Ik twijfelde wel of het genoeg zou zijn maar je kon gratis de bundel wijzigen. Ik betaal € 8.50 per maand voor 275 eenheden en voor 550 eenheden zou dit uitkomen op € 12,-.

    Nu wil ik gaan wijzigen en zie dat je als bestaande klant geen € 12,- betaald maar € 16,50. Gratis omzetten???????? Kost me toch € 54,-



    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 1-12-2014 om 12:30
    Beste Moerkens,

    Goed dat u een bericht heeft geplaatst. Wij zijn niet actief op bellen.com, maar helpen u natuurlijk wel graag verder.
    Het antwoord op de meestgestelde vragen vindt u hier: www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.
    Komt u er niet uit? Stuur dan een bericht via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag. Ook kunt u hollandsnieuwe bereiken op Facebook of Twitter.
    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen