Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 131 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
85% niet
6% misschien
  1. mechiel op 11-9-2014 om 12:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    alles gaat goed en wel
    tot je in contact wilt komen
    sinds kort hebben ze dan een fatsoenlijk mail adres maar je krijgt pas reactie na 5 werkdagen en dan van een no-reply dus als je nog vragen heb moet je weer een formulier invullen
    schandalig

    ik heb me abbonement opgezegd vorige maand want het was een maand opzeg termijn
    opeens wordt het nog een maand verlengd en nu heb ik het nog een x stopgezet op precies dezelfde manier en nu krijg ik opeens wel gelijk bevestiging. Word gewoon belazerd
    • uit 1 bundel
    • overzichtelijk
    • niet te duur
    • over het algemeen; prima product
    • SERVICE
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. desiree op 11-9-2014 om 9:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Erg vaak ben ik niet bereikbaar, ik hoor dit dan later via degene die mij heeft proberen te bellen. Die krijgen dan een bandje dat het nummer niet bereikbaar is of dat het nummer niet bestaat. Terwijl ik dan gewoon mijn mobiel aan heb! Soms lukt het ze om hier na 3 of 5 keer bellen erdoor heen te komen. Heb ik al meerdere malen contact voor opgenomen met Hollandsnieuwe. Ook al een nieuwe simkaart gekregen, maar probleem is niet verholpen. Ik zou dan alles moeten testen (dus simkaart een week in een ander toestel plaatsen en in dit toestel een ander simkaart plaatsen). Ik heb geen ander toestel en geen andere simkaart! Dus dit is niet op te lossen! Ook zeiden ze dat ik dan het toestel op zou kunnen sturen, maar er worden geen kosten vergoed en ik krijg ook geen leentoestel. Ik heb hier al meerdere malen contact voor gezocht, maar krijg geen tegemoetkoming oid. Ook heb ik vaak geen mobiel internet, vooral wanneer ik het nodig heb om even de weg te zoeken. Ook hier kunnen ze niets aan doen.... Tot slot heb ik bijv. als ik thuis ben het mobiel internet uit staan omdat hij die wel eens pakt ipv de WiFi, maar toch is er 1,6 mb verbruikt via het mobiele netwerk! Terwijl ik deze zeker te weten uit heb gezet! Ik heb erg veel spijt van dit abonnement en ben blij als ik er eindelijk van af ben!!!
    • Bereikbaarheid van Hollandsnieuwe: geen e-mail / alleen betaald telefoonnummer
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Dré op 7-9-2014 om 14:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik gebruik al twee jaar HN. Ik heb twee abonnementen en 1 prepaid voor mijn zoon. 1 toestel was binnen de garantie defect. Ondanks het feit dat ik alles via internet had geregeld en besteld, kon ik het defecte toestel via Belcompany retour laten sturen voor reparatie. Binnen een week toestel gerepareerd terug. Ook via telefoon is de klantenservice gewoon bereikbaar.
    Ik kan mij dan ook niet vinden in de voornamelijk negatieve berichten. Misschien heb ik tot nu toe geluk gehad. Of misschien heb ik mijn verwachtingspatroon aan de prijs van het product aangepast. Je kunt namelijk niet een lage prijs willen betalen, maar de service verwachten alsof je de hoofdprijs betaald.
    Kortom, ik zit bijna aan het einde van mijn contracten en ben voornemens deze gewoon te verlengen.
    • Goede dekking en service. Lage prijs en zekerheid dat dit zo blijft zonder verassingen. Overzichtelijke persoonlijke site met verbruiks gegevens.
    • Misschien 4G voor de toekomst? Kan verder niets bedenken.
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. B. op 3-9-2014 om 9:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik klantenservice
    • Geen
    • Klantgerichtheid, bereikbaarheid, afhandeling klachten.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Anton Klein op 2-9-2014 om 22:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Had ik maar eerder op deze site gekeken! Helaas, het is allemaal waar wat hier staat. Het call-center is een geen klantenservice maar een verdedigingslinie om het bedrijf af te schermen van de klanten. Nauwelijks te bereiken en niet bedoeld om iets op te lossen. Hooguit krijg je het van buiten geleerde zinnetje "ik snap dat het het heel vervelend voor u is". Vervolgens beloven ze dat de betreffende afdeling het zo snel mogelijk op zal lossen of dat ze terug zullen bellen. Maar er gebeurt niets; week na week. Contactformulieren invullen is ook zinloos.

    Ik heb een defecte Huawei geleverd gekregen. De klantenservice gebeld om te vragen wat ik moest doen. Ik moest ik hem zelf opsturen. Klopt achteraf bezien niet; ik had Huawei moeten bellen, dan zou het binnen 3 dagen opgelost geweest zijn. Na 4 weken: toestel kan voorlopig ook niet gerepareerd worden want er zijn momenteel geen Huawei-moederborden leverbaar. Hollandsnieuwe heeft me een nieuw toestel beloofd; Echter, na drie weken nog niets gezien. Bellen of mailen heeft geen zin hoewel ze snappen dat "het heel vervelend voor me is". Zo spoedig mogelijk, blabla.

    Wat ze wel heel goed kunnen, is het innen van de maandfacturen. Waarom ik die moet betalen snap ik niet want ik heb al drie maanden niet eens een telefoon. Nummerbehoud is helaas wel gelukt maar de nieuwe simkaart past niet in mijn oude telefoon dus krijg ik eigenlijk helemaal niets voor mijn geld. Ik ben bang dat ze dit nog weken of maanden gaan volhouden.

    Vandaag trouwens in de krant gelezen dat Hollandsnieuwe-manager Michel Pieterse zijn schouders ophaalt over alle klachten op diverse consumentensites. Uit hun eigen onderzoek blijkt namelijk dat hun klanten juist heel tevreden zijn! Onbenullig of gewoon doortrapt?

    WAARSCHUWING: TRAP ER NIET IN! Hollandsnieuwe lokt je met lage tarieven en aantrekkelijke deals maar ze pakken je dubbel terug. Goedkoop is hier echt duurkoop.
    • Prijs
    • Al het andere
    Beoordeling
    9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. C.G. op 2-9-2014 om 19:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bij deze provider verdwijnt beltegoed gewoon zonder dat je het gebruikt. Er is geen enkele wijze om te zien wat je verbruik was.

    Lees even dit stukje als je meer wil weten: http://www.klacht.nl/hollandsnieuwe/klacht/beltegoed-verdwijnt-10/.
    • De prijzen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Anton op 2-9-2014 om 17:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nu bijna 3 jaar een sim only. Door what's app hoef ik niet veel meer te bellen, dus heb bij verlenging het goedkoopste abonnement gekozen. 175 min voor maar € 5,00 p.mnd voor 2 jaar. Heb een 7 jaar oude mb van Nokia zonder problemen ... dus ook geen gezeur met niet werkende toestellen. Via HN goed inzicht in mijn abo en verbruikte minuten ... waarvan ik de meeste overhoud. Jammer is enkel dat ik niet een 2e sim-kaart op mijn telnr kan krijgen. Kan me geen reden voorstellen waarom dat niet zou mogen.
    Dat er weinig bereik is, komt wel eens voor ... maar dat ik ook met een Vodafone-abb hebben.
    • Je belt nooit buiten de bundel met een hogere kostprijs per belminuut. Als je belminuten opraken krijg je een sms mbt opwaardering en bel ik doorlopend voor € 0,04 per minuut.
    • Verkrijgen 2e simkaart is onmogelijk ... maar met een headset is dat verholpen.
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Meuldijk op 2-9-2014 om 10:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abo 275 voor €7/maand. Ik koop toestel apart, dus bij HN alleen sim. Netwerk van Vodafone, geen probleem mee. Klantenservice nog nooit nodig gehad. Van harte aanbevolen!
    • ALLES uit 1 bundel. Tegoed 3 maanden geldig. Oude tegoed wordt eerst aangesproken. Tegoed op, dan moet je zelf bijkopen, dus nooit financiële 'verrassingen'. Tegoed niet opgemaakt? Doneer het restant via sms :-)
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Flip Van Hoven op 1-9-2014 om 19:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn advies ga niet in zee met hn .als er een probleem is wordt niet niet naar behoren opgelost verder neem geen abonnee met een huawei toestel. Nu 1september vanaf 10 juni 2maal een kapot toestel. En niet laten vallen hoor gewoon stuk software matig.van de 3 maanden dat ik toestel heb slechts 2 weken kunnen gebruiken. Abonnement kan niet worden stop gezet. Wel was de jufvrouw aan de telefoon vriendelijk .maar zij kon niets doen.
    • Vriendelijkheid van medewerkster achter telefoon
    • De rest
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Jan op 1-9-2014 om 12:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb heel vaak geen bereik met deze provider
    • Goedkoop
    • slechte dekking, thuis binnen geen onvangst, terwijl bij KPN wel het geval is
    • app waar wordt aangeven hoeveel beltegoed die je hebt is onduidelijk, staat alleen in hoeveelheid geld, maar niet hoeveel minuten, sms of mb je nog hebt
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen