Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 63 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
84% niet
6% misschien
  1. Mirjam Riebeek op 28-7-2014 om 16:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slechte ervaring met de klantenservice
    • Goedkoop abonnement
    • Klantenservice telefonisch zo goed als niet bereikbaar. Een week moeten wachten op reactie op e-mail waar ik vervolgens niets aan het antwoord had.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. r. dirven op 26-7-2014 om 10:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slechte 3g dekking. Goedkoop is duurkoop. Begin er niet aan.
    • Geen
    • Dekking, snelheid. Klantenservice, klachtafhandeling etc. Etc.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      0
    • Facturering:
      2
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Sonja op 24-7-2014 om 23:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Van pre-paid naar abonnement overgestapt met een huawei G6. Hollandsnieuwe heeft telefoon geleverd en netje nummerbehoud geregeld. Binnen 9 dagen was de telefoon compleet dood. De telefoon is niet gevallen of in het water geweest. Na meer dan 20 minuten in de wacht bij de klantenservice wordt er gezegd Helaas maar het valt buiten de 7 dagen garantie. We konden de telefoon opsturen of inleveren bij de Belcompany, zodat ze het konden maken. Nu zit ik al meer dan 4 weken zonder telefoon want aan leentoestellen doen ze niet aan of extra beltegoeden omdat je het niet kunt gebruiken. Weer eens met Hollands nieuwe gebeld nadat ik 45 minuten in de wachtrij had gestaan. Met de mensen van de klantenservice valt niet te praten ze wijken niet af van hun protocol. Nu dus maar afwachten wanneer en of ik ooit nog mijn telefoon terug krijg.
    Als mijn 2 jaar er opzitten ga ik hier zo snel mogelijk weer weg en misschien gewoon weer prepaid.
    • Goedkoop abonnement
    • Sneller bereik van de klantenservice en een betere service.
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Anneleen op 24-7-2014 om 14:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Super provider, nooit problemen mee gehad!!!
    • Je kan niet over je abonnement heen gaan, dit is een gerust gevoel
    • Een snellere reactie op vragen en/of klachten zou fijn zijn
    Beoordeling
    7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Marleen van Lelieveld op 22-7-2014 om 10:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik krijg mail over een factuur, terwijl ik niet eens een abonnement heb lopen bij Hollands Nieuwe! Deze heb ik in mei nog tijdig kunnen annuleren (gelukkig!). Ik probeer ze hier telefonisch over te bereiken, maar ik sta gewoon al een half uur in de wacht en nog niemand gesproken. Ik zeg NIET DOEN!!
    • Slecht bereikbaar en slechte slordige administratie!!
    • Zijn gewoon stelletje oplichters!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    mila op 23-7-2014 om 17:13
    hallo,
    wat is het telefoon nummer??
    Groetjes
  6. Fleur op 22-7-2014 om 9:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een klote bedrijf!! Bijna een uur in de wacht gestaan en nog steeds niemand aan de telefoon gehad!!
    • NIET!
    • Bovenstaand zegt genoeg denk ik zo!!!
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. rekha kataria op 21-7-2014 om 14:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    klanten service telefonise bijna niet te bereiken of heel lang wacht tijd, kost 45ent per gesprek, ook viaemail lang wachten voordat je antwoord krijg.
    • geen
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. ed op 20-7-2014 om 12:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ballebedrijf 2 telefoons opgewaardeerd met 80 euro 1 telefoon is nu afgesloten 1 geen internetverbindinf in heel denemarken klantenservice niet te bereiken geen zaken mee doen
    • Geen
    • Bereikbaar zijn
    Beoordeling
    0
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      0
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klantenservice:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Hendrik Don op 17-7-2014 om 22:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tweemaal mijn beltegoed opgewaardeerd met Ideal en tweemaal werd mijn beltegoed NIET opgewaardeerd.Wacht al dagen 4 op een reactie bellen is duur. Als het opwaarderen wel is afgeschreven van je rekening maar niet is uitgevoerd zou je GRATIS en direct contact op moeten kunnen nemen.Immers je beltegoed is bijna op.
    Waardeloos bedrijf ga na het einde van mijn contract zeker over stappen.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Melanie op 17-7-2014 om 17:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte organisatie
    willen je maar al te graag helpen om je als klant binnen te halen maar als je eenmaal klant bent doen ze niets meer voor je.
    dus nee hier kom ik nooit meer terug!
    • Lage prijs telefoon en abbo
    • Klantenservice, lange tijden wachten en mensen die niet goed weten waar ze mee bezig zijn
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen