Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 150 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
85% niet
5% misschien
  1. Gerrie op 29-10-2014 om 14:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    We hebben met 3 gezinsleden een abonnement, naar volle tevredenheid, en zouden zo weer een verlenging doen. Jaren hebben we een abonnement gehad bij T mobile, dat was een drama, nooit klopte de rekening, een zeer slechte ervaring waar we nooit meer gebruik van zullen maken!
    • - voordelig
    • - goede dekking
    • - geen onverwachtse kosten achteraf
    • - via de app duidelijk te zien wat je tegoed nog is
    • nog niet kunnen ontdekken!
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. J. J. Kleine Staarman op 27-10-2014 om 16:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben overgestapt van Vodafone naar Hollandsnieuwe, sinds de overgang verlies ik meerdere keren per dag de verbinding met het netwerk (geen provider naam meer in de display), terwijl de signaal sterkte optimaal is. Ze gebruiken het Vodafone netwerk, waar ik dus eerst klant was. Dat netwerk heeft een perfecte dekking en kwaliteit. Hollandsnieuwe heeft het gastgebruik dus niet goed geregeld, want je wordt als Hollandsnieuwe klant dus regelmatig voor uren achter elkaar, van het Vodafone netwerk geflikkerd. Als je dan je telefoon opnieuw opstart etc. word je nog steeds niet toegelaten op het vodafone netwerk. Ik moet de sim in een ander toestel stoppen, dan opstarten en dan zit ik weer (voor even) op het Hollandsnieuwe netwerk.

    Kortom: NEEM NOOIT EEN CONTRACT / ABONNEMENT BIJ HOLLANDSNIEUWE!
    • Geen. Ik dacht een goedkope aanbieder te hebben gevonden die het Vodafone netwerk gebruikt, maar niet dus. Je hebt vaker geen verbinding dan wel.
    • - De netwerkverbinding en/of het gastgebruik op het vodafone netwerk. Je wordt meerdere keren per dag van het netwerk geweerd, waardoor je dus niet bereikbaar bent en je niet kan bellen. Herstarten van de telefoon helpt niet, je moet de sim in een ander toestel plaatsen om weer op het netwerk te komen. Dat duurt meestal niet lang, na een uurtje is die verbinding ook weer weg.
    • - Bereikbaarheid helpdesk / klantenservice. Leuk idee, geld besparen door alles via de website te willen regelen, maar in de praktijk werkt dat dus totaal niet met dit soort problemen..
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    C. de Rooij op 28-10-2014 om 15:18
    Ik heb nog nooit zo'n waardeloos bedrijf als Hollands Nieuwe meegemaakt
    Urenlang aan de telefoon om iemand te spreken te krijgen en dan dreigt men op te hangen als je je grieven kwijt wil
    Zodra mijn abonnementen aflopen ben ik daar weg , WAARDELOOS !!!!
  3. Marta kier op 27-10-2014 om 14:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een zeer onvriendelijk onpersoonlijk dom bedrijf. Valt niet normaal telefonisch mee te communiceren. Zeggen in iedere zin moet via Hollands nieuwe. Kunnen wij niet doen enz. Bah geen aanrader.
    • Dat als mijn abonnement afloopt ik naar een mens vriendelijker provider kan overstappen. Tele2 of Tmobile hebben een telefoon nummer op de site. Bij Hollans nieuwe moet je eerst 10 x zeggen wat je zoekt voor je uit eindelijk een telefoon nummer krijgt. En dan nog hang je met lege handen de hoorn op.
    • On begonnen werk
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Isabelle op 27-10-2014 om 13:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds ik mijn instellingen voor mobiel internet heb moeten veranderen omdat dat zo moet bij HN staat mijn locatievoorziening altijd uit en kan ik deze niet aanzetten. Daarom contact opgenomen met de klantenservice. Daar een heel lang verhaal aan moeten horen om vervolgens een Franstalig menu te krijgen en na enkele minuten wordt automatisch de verbinding verbroken.
    Daarnaast heel slechte mobiele internetverbinding.
    • Geen
    • Slecht bereik
    • Zeer slecht bereikbare klantenservice
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 27-10-2014 om 15:33
    Beste Isabelle,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik begrijp dat u geprobeerd heeft contact op te nemen met onze klantenservice, maar dat dit helaas niet is gelukt.

    Heeft u de toestelinstellingen al doorlopen via onze toestelhulp? U kunt hiervoor kijken op http://www.hollandsnieuwe.nl/toestelinstellen
    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter. Dan helpen wij u graag verder.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  5. Willemijn op 26-10-2014 om 9:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollands Nieuwe lijkt goedkoop, maar is uiteindelijk duurkoop. Ze houden zich niet aan hun eigen voorwaarden en bieden geen enkele service. Na een bestelling van een Sim only abonnement dit ruim binnen de termijn van 14 dagen geannuleerd (3 dagen) en de simkaart ongeopend, dus ongebruikt en dus niet geactiveerd, retour gestuurd. Zoals de voorwaarden voorschrijven heb ik gebruik gemaakt van een retourlabel en retourformulier. Via de site ook nog verschillende e-mails gestuurd waarin ik mijn abonnement opzeg, de bestelling annuleer, mijn abonnementsgeld terug vraag, maar geen enkele reactie. Na heel lang zoeken een telefoonnummer gevonden van de klantenservice op internet en na een lange wachttijd twee medewerkers gesproken.
    Klantenservicemedewerkers lijken er voor de vorm te zitten; ze zijn vriendelijk, maar lijken geen enkele bevoegdheid te hebben. HN zegt geen e-mails ontvangen te hebben en nu zeggen ze dat niet te achterhalen is OF ik de Simkaart retour gestuurd heb en dit niet volgens de voorwaarden zou hebben gedaan. Het abonnement loopt dus gewoon door als het aan HN ligt!!! Dit betekent dat ik een vol jaar ga betalen voor een dienst waar ik niet eens over kan beschikken, omdat de Simkaart (volgens de voorwaarden!) retour is gestuurd. Ik vind dat Hollands Nieuwe het abonnement moet stopzetten, want ik heb mij aan alle voorwaarden voor annulering van een bestelling van een Sim only abonnement gehouden en heb alles gedaan wat in mijn macht ligt om de bestelling van de Sim Only simkaart tijdig te stoppen en Hollands Nieuwe daarvan op de hoogte te stellen.
    • Als er zich geen bijzonderheden voordoen is het abonnement van HN goed betaalbaar en werkt het naar behoren. Je kunt je verbruik goed in de gaten houden en de rekeningen inzien op een eigen pagina.
    • De klantenservice uitbreiden en bevoegdheden geven die klanten werkelijk helpen in plaats van lippendienst van het management.
    • HN moet zich houden aan de voorwaarden die zij zelf opgesteld hebben.
    • Goed klantvriendelijk beleid kan klanten binden in plaats van wegjagen, dus ontbindt mijn abonnement en zorg dat ik een positieve ervaring kan delen met bestaande en nieuwe klanten.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Jacqueline op 26-10-2014 om 13:00
    Beste Willemijn,

    Zou jij me kunnen vertellen waar jij heen gebeld hebt? En dat naar mijn email adres willen sturen? ik heb namelijk exact hetzelfde probleem als jij!!! grrr.. Maar ik heb nog steeds geen telefoonnummer kunnen vinden!

    Bij voorbaat dank

    gr. Jacqueline
    Willemijn op 26-10-2014 om 14:20
    HN is 0900-0324. Ik weet niet hoe ik je persoonlijk kan mailen, dus daarom maar even zo (als het lukt!) Succes gewenst en als je iets bereikt hoor ik het graag natuurlijk.
    hollandsnieuwe op 27-10-2014 om 15:31
    Beste Willemijn,

    Bedankt voor uw bericht. Wat een vervelend situatie, ik wil u graag verder helpen.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag een aantal gegevens. Aan de hand van uw adresgegevens, e-mailadres en het ordernummer kan ik uw bestelling opzoeken en nagaan wat ik voor u kan betekenen.

    Ik wil u vragen deze gegevens via Facebook of Twitter te versturen. Vermeld u daarbij dit bericht op www.bellen.com?

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    Willemijn op 29-10-2014 om 18:34
    Beste Hollands Nieuwe medewerker, Ik ben niet aangesloten bij Facebook en Twitter. Vandaag, 29 oktober 2014, ben ik gebeld door een medewerkster van HN n.a.v. de klacht op bellen.com die ik eerder ook via de HN site aan jullie heb toegestuurd. Zij zegt een verzoek in te gaan dienen bij een andere afdeling van HN om mijn abonnement alsnog stop te zetten. Mij is toegezegd dat ik per email verder geïnformeerd wordt. Ik ga uit van een goede afloop en wacht de email af.
  6. Commandeur op 25-10-2014 om 17:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al vier brieven geschreven de afgelopen maanden om mijn abonnement op te zeggen en totaal geen reactie. En dan hier bij elke negatieve reactie schrijven dat ze je graag helpen. Dat willen ze in de praktijk dus mooi niet. Ik ben echt geen klager en over het netwerk of de aanbieding ben ik best tevreden. De klantenservice is ronduit bagger. Ik zou hollandsnieuwe aan niemand aanbevelen.
    • Leuke aanbieding
    • Klantenservice is bagger
    • Bereikbaarheid is bagger
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 27-10-2014 om 15:30
    Beste Commandeur,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik begrijp uit uw beoordeling dat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Jammer dat u het contact met onze klantenservice niet als positief heeft ervaren.

    Om u beter van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag een aantal gegevens. Aan de hand van uw adresgegevens, e-mailadres en het ordernummer kan ik uw situatie bekijken en vragen beantwoorden.

    Ik wil u vragen deze gegevens via Facebook of Twitter te versturen. Vermeld u daarbij dit bericht op www.bellen.com?

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  7. Rijk op 24-10-2014 om 12:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zou voor niemand hollandsnieuwe aanbevelen. Tijdens de periode dat ik een abonnement bij het bedrijf had viel soms dagenlang het online internet gewoon uit. Daarnaast werd blijkbaar(Ik kwam er 2 maanden later achter) mijn abonnement automatisch verlengt met een hogere kosten nadat het eigenlijk afgelopen had moeten zijn. Dit moest ik dus weer gaan afzeggen wat een 2 maande wacht periode had.
    • Geen
    • Geen automatische verlengen abonnement.
    • Internet moet niet zomaar niet beschikbaar zijn voor meerdere dagen.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 27-10-2014 om 15:29
    Beste Rijk,

    Bedankt voor uw bericht.

    Jammer om te horen dat uw ervaring met ons netwerk niet optimaal is.

    Als u vragen heeft over het internet en/of het beëindigen van het abonnement wil ik u graag verder helpen.

    Ik wil u vragen deze gegevens via Facebook of Twitter te versturen. Vermeld u daarbij dit bericht op www.bellen.com?

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  8. Tobias op 23-10-2014 om 16:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goedkope abonnementen.
    • Goedkoop
    • De klantenservice (dat is echt drama als er iets niet lukt)
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 27-10-2014 om 15:28
    Beste Tobias,

    Bedankt voor uw bericht.

    Ik begrijp uit uw beoordeling dat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Jammer dat u het contact met onze klantenservice niet als positief heeft ervaren.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag? Stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter aan ons?

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  9. Gea op 23-10-2014 om 11:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als het een keer loopt heb je geluk, maar als je contact wil met de klantenservice neem dan maar een dag vrij, of 2. Je krijgt geen antwoord, zijn niet behulpzaam. Slechte zaak. Zodra ik kan opzeggen ga ik dat ook gelijk doen. Stelletje prutsers
    • No way
    • Geen beginnen aan
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 27-10-2014 om 15:26
    Beste Gea,
    Bedankt voor uw bericht.
    Jammer om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet is zoals wij het graag zien.
    Ik vind het vervelend om te horen dat u het contact met onze medewerkers niet als positief heeft ervaren. Als u vragen heeft over hollandsnieuwe en/of onze abonnement wil ik u graag verder helpen.
    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice
    Naast telefonisch contact kunt u ook gebruik maken van ons webformulier. Deze kunt u vinden op www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag

    Heeft u een specifieke vraag stelt u deze dan via Facebook of Twitter aan ons?

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  10. Naomi op 22-10-2014 om 23:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik probeer al meerdere dagen in te loggen op mijn hollandsnieuwe account, omdat ik mail contact wil hebben.
    Ik kan gewoon niet op de site komen, en als ik er op zit en NET ingelogd ben....
    Wordt ik er weer af gegooid.
    Het maakt niet uit of iemand anders het doet, via de pc, via de tablet, via telefoon, computer op het werk, ga zo maar verder.
    Ik kan nergens op de site komen, la staan inloggen.

    Omdat mijn abbo in december verloopt wil ik contact hebben.
    Maar het lijkt op een of andere manier gewoon niet mogelijk?

    En ook moet ik zeggen dat ik het jammer vind dat hollandsnieuwe zo erg in prijs gestegen is.
    Ik heb 2 jaar terug mijn abbo voor 14,75 afgesloten, INCL telefoon.
    En daar heb je nu nog niet eens een sim only voor.

    Erg jammer want was wel erg te spreken over de verbinding van hollandsnieuwe!
    • Goede verbinding waar andere providers al stoppen.
    • WAS goedkoop..(inmiddels steeds duurder geworden)
    • Duidelijk tegoed overzicht.
    • Een sms als je tegoed is bijgeschreven.
    • Een berichtje als je dicht bij je data verbruik zit, zodat je op de hoogte bent!
    • Contact!!!
    • Prijs.
    • Erg jammer dat je vanaf 275 belminuten pas internet er bij kan kiezen!
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 23-10-2014 om 9:21
    Beste Naomi,

    Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met uw mijnhollandsnieuwe pagina niet optimaal is. Wij helpen u graag verder.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, in uw geval met betrekking tot uw abonnement, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen