Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
  1. de wagt op 22-4-2014 om 12:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn dochter heeft een abonnement afgesloten en zou per 29 juni via hollandsnieuwe bellen wat ze dus niet kon bellen en internetten kreeg ze een bericht dat het niet eerder dan 5 augustus kon hollands nieuwe beweert anders waar ik in 1 week wel tig keren heb gebeld met hun waar je niks wijzer van word maar wel die maanden betaald heb waar ze niks mee kon en iedere keer word het nummer geblokkeerd en moet je extra betalen al 2 maanden achter elkaar extra 10,00 euro betaald waar k flauw van word en nu hebben ze weer geblokkeerd wat denken ze wel niet heb nu een mail gestuurd met alle extra die ze betaald en dat ze maart ook betaald heeft ik heb nu aangegeven om per direkt het abonnement te beeindigen ben er klaar mee die 10,00 euro betaal ik echt en sluit een ander abonnement af bij een andere provider op 16 april verstuurd en nog geen reactie schandalig gewoon ik betaal mooi geen 10,00 euro extra
    • op de facturen staat geen periode vermeld waar de factuur over gaat
    • geen oplossing bieden het ligt altijd aan de klant
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    de wagt op 22-4-2014 om 21:05
    vanmiddag contakt gehad met 0900-0324 van hollands nieuwe ik bel u zo terug werd er vanmiddag om 3 uur gezegt helaas weer een leugen wat ben ik hollands nieuwe zat heb gemeld dat in de mail staat dat ik hun in gebreke stel helaas gebeurt nu weer niet terug gebeld wat eeen afspraken waardeloos Vodafone doe hier eens wat aan ik stuur ook een brief daar heen dezelfde die naar hollandsnieuwe is gegaan beëindiging van abonnement per direkt
  2. Saskia op 20-4-2014 om 20:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    DOE HET NIET!! WORD GEEN 'KLANT'. Vreselijk bedrijf, slechtste zogenaamde klantenservice ever! Opwaarderen is bijna onmogelijk, iemand te spreken krijgen ís onmogelijk! Lijkt goedkoop, maar is duurkoop.
    • GEEN
    • ALLES
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. jan op 18-4-2014 om 15:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zolang het werk is het redelijk. Ik heb twee abo's, een werkt redelijk, de andere niet en zodra je de klantenservice nodig hebt beginnen de problemen. Nergens op de website een tel no te vinden. Via het webformulier blinken de antwoorden uit in herhaling. Communicatie zeer moeilijk en slecht. Na 6 weken problemen nog niet opgelost en nu pas bieden zij een nieuwe SIM kaart aan, nog maar afwachten of dat werkt. Medewerkers zeer amicaal en kunnen niets oplossen. Bij Belcompany doen ze hun best maar worden ook niet geholpen door hun collega's van Hollands Nieuwe.
    • lage prijs
    • Lage prijs is ook duurkoop, totaal geen service. je kunt beter meer betalen aan een goede provider
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 16:19
    Beste Jan, wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Onze contactgegevens, waaronder ons telefoonnummer, kunt u op onze website vinden door deze aan onze virtuele collega Anouk te vragen. Uiteraard zijn wij u graag van dienst en kunt u bij vragen ook contact met ons opnemen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  4. P.faulstich op 15-4-2014 om 15:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na meerdere emails te hebben gestuurd geen antwoord. Daarna gebeld. Ik kreeg geen duidelijkheid op mijn. Mij is telefonisch toegezegd dat hollandsnieuwe mij zou terug bellen. Niet gebeurd. Wederom gebeld. Er was niet eens een rapportage over mijn vorig telefoongesprek. Klacht geplaatst. Na een week werd ik gebeld. Verontschuldigingen werden aangeboden. Ik zou sneller een reactie krijgen via facebook of twitter (wat is het doel van hun website waar je vragen kunt stellen).
    Mijn vraag was simpel. Mijn sim-only loopt tot september. Ik wil graag een nieuwe telefoon, welke in 2 jaar wil betalen, daar mijn huidige eigen toestel aan vervanging toe is. Hollands nieuwe wil pas een nieuw abonnnement laten ingaan na september.
    Ik heb ze een win win optie gegeven. Of ik ben na september weg bij H.N. Of jullie gaan accoord met mijn aanbod en ik blijf nog 2 jaar klant. Zij hebben ervoor gekozen om per september een klant minder te hebben! Nou, hoe dom kun je zijn lijkt me. Zeker na alle negatieve geluiden omtrent hun bedrijf.



    • Na 4 emails en 2 telefoontjes krijg eindelijk reactie en wordt je geadviseerd om contact te zoeken. Via twitter of facebook. Wat is de bedoeling dan van vragen stellen via hun website.
    • Klanten te woord staan zodat ze het gevoel krijgen dat H.N. blij is hen als klant te hebben.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 16:16
    Beste P. Faultisch,
    Wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt contact met ons opnemen via Facebook of Twitter zodat we u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  5. Mk Engelmann op 14-4-2014 om 13:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dramatische slechte service. Beneden elk denkbaar niveau.
    Hollandsch Nieuwe heeft de sim van mijn invalide schoonmoeder geblokkeerd. In eerste instantie zonder opgaaf van redenen.
    Klantenservice is onbereikbaar reageert in het geheel niet op email. Later op twitter en Facebook wel.
    Opgave reden : er is een betalingsachterstand. Deze zou per mail gecommuniceerd zijn. Dit klopt niet. Geen nekel mail ontvangen.
    Mu twee weken bezig. Ondanks vele toezeggingen geen mail met specificatie van de, volgens ons niet bestaande, betalingsachterstand.
    De beantwoording van email nul.
    Twitter sporadisch, niet functioneel antwoord
    Facebook, sporadisch niet functioneel antwoord.

    Terwijl de oplossing zo dood eenvoudig is:
    1 mailtje met daarin het openstaande bedrag.
    • prijs.
    • Klantenservice
    • Klachtenafhandeling
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 16:14
    Beste MK Engelmann,
    Wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Graag zouden we u wel verder helpen hiermee. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  6. Jan-Willem van Beuningen op 14-4-2014 om 12:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Regelmatig ben ik onbereikbaar en kan ik niet bellen met de telefoon. Niet op plekken in verre uit hoeken maar gewoon overal. Ik heb hierover in eerste instantie contact gehad met de producent van mijn telefoon Sony. Ik dacht dat het daar aan lag. Nadat ik na een hoop gedoe zomaar een nieuwe telefoon kreeg van Sony hoopte ik dat de problemen voorbij zouden zijn. Helaas het probleem ligt echt bij Hollands Nieuwe. Gezien de onbereikbare klantenservice en de onwil van de klantenservice om te helpen wil ik deze provider echt afraden! Het is buitengewoon irritant om gewoon niet te kunnen bellen als dat nodis is.
    • Geen idee, website ziet er prima uit maar bedrijf zet al zijn geld op verkoop en niet op service
    • Bereikbaarheid en kosten klantenservice
    • Verbetering van de technische kwaliteit van het netwerk
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 15:27
    Beste Jan-Willem, wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Graag zouden we u wel verder helpen hiermee. U kunt contact met ons opnemen via Facebook of Twitter daar u aangeeft dit liever niet telefonisch te doen. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  7. Jans op 14-4-2014 om 10:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niet doen! Klantenservice niet te bereiken. Opwaarderen via sms of 'automatisch' onmogelijk en een website waar je niks aan hebt!
    • Goedkoop, MAAR duurkoop!
    • Alles!
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Danielle op 15-4-2014 om 14:13
    klantenservice 0900-0324 (15ct per minuut) contactformulier www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag. Het wordt je inderdaad zo lastig mogelijk gemaakt om contact op te nemen. Heel frustrerend. Ben daarna overigens wel geholpen met mijn vraag.
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 15:25
    Beste Jans, Wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ook contact met ons opnemen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  8. stephan J op 11-4-2014 om 16:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    na veel onduidelijk communicatie en loze beloften (blijkt achteraf) is de procedure (vervroegd opzeggen van mijn contract inclusief nummerbehoud) die in gang is gezet op 1 maart 2014 afgerond op 3 juni 2014. Vooral qua communicatie en service ver beneden alle normen.,
    • communicatie
    • bereikbaarheid
    • service
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 15:21
    Beste Stephan, Wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  9. Hanny ter Horst op 10-4-2014 om 13:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 4 april heb ik een sim only abonnement 550 om te telefoneren, sms'en en internetten uit 1 bundel. Tot heden geen mobiel internet mogelijk. En ik krijg de helpdesk niet te spreken. Alleen een virtuele Anouk, maar dat schiet niet op.
    • Duidelijke website, goede bestelprocedure, goede telefoonontvangst.
    • Zorgen dat ik mobiel kan internetten.
    • Een echte Helpdesk!
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      4
    • Klantenservice:
      2
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 15:19
    Beste Hanny, Wij zijn helaas niet actief op dit medium en kunnen hier dan ook niet inhoudelijk ingaan op uw vraag. Graag zouden we u wel verder helpen hiermee. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via Facebook of Twitter daar u aangeeft dit liever niet via Anouk te doen. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe
  10. Piet S op 10-4-2014 om 11:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben tevreden met de overstap naar hollandsnieuwe. Het grote voordeel is dat je, in tegenstelling tot bij andere providers, buiten de bundel niet wordt geconfronteerd met extreem hoge buiten de bundel tarieven. Je kunt onbezorgd bellen en internetten.
    • Tarieven blijven buiten de bundel gelijk (dus geen oplichters praktijken) waardoor je onbezorgd kunt blijven bellen en internetten.
    • Handige app. waarin je o.a. je verbruik/kosten kunt bijhouden en je voicemail kunt uitzetten.
    • Het bestelproces, aanvraag nummerbehoud en aanvraag nano simkaart zou gemakkelijker direct in een stap moeten kunnen.
    Beoordeling
    7
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-4-2014 om 15:11
    Beste Piet, wat fijn dat je tevreden bent met onze diensten. Helaas zijn wij niet actief op dit medium en kunnen hier dan verder ook niet inhoudelijk op ingaan. Mocht je vragen hebben over je abonnement wil ik je verzoeken eens te kijken op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice. Onze virtuele collega Anouk geeft graag antwoord op je vragen. Vriendelijke groeten, hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen