Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 150 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
85% niet
5% misschien
  1. Commandeur op 25-10-2014 om 17:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al vier brieven geschreven de afgelopen maanden om mijn abonnement op te zeggen en totaal geen reactie. En dan hier bij elke negatieve reactie schrijven dat ze je graag helpen. Dat willen ze in de praktijk dus mooi niet. Ik ben echt geen klager en over het netwerk of de aanbieding ben ik best tevreden. De klantenservice is ronduit bagger. Ik zou hollandsnieuwe aan niemand aanbevelen.
    • Leuke aanbieding
    • Klantenservice is bagger
    • Bereikbaarheid is bagger
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Rijk op 24-10-2014 om 12:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zou voor niemand hollandsnieuwe aanbevelen. Tijdens de periode dat ik een abonnement bij het bedrijf had viel soms dagenlang het online internet gewoon uit. Daarnaast werd blijkbaar(Ik kwam er 2 maanden later achter) mijn abonnement automatisch verlengt met een hogere kosten nadat het eigenlijk afgelopen had moeten zijn. Dit moest ik dus weer gaan afzeggen wat een 2 maande wacht periode had.
    • Geen
    • Geen automatische verlengen abonnement.
    • Internet moet niet zomaar niet beschikbaar zijn voor meerdere dagen.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Tobias op 23-10-2014 om 16:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goedkope abonnementen.
    • Goedkoop
    • De klantenservice (dat is echt drama als er iets niet lukt)
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. Gea op 23-10-2014 om 11:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als het een keer loopt heb je geluk, maar als je contact wil met de klantenservice neem dan maar een dag vrij, of 2. Je krijgt geen antwoord, zijn niet behulpzaam. Slechte zaak. Zodra ik kan opzeggen ga ik dat ook gelijk doen. Stelletje prutsers
    • No way
    • Geen beginnen aan
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Naomi op 22-10-2014 om 23:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik probeer al meerdere dagen in te loggen op mijn hollandsnieuwe account, omdat ik mail contact wil hebben.
    Ik kan gewoon niet op de site komen, en als ik er op zit en NET ingelogd ben....
    Wordt ik er weer af gegooid.
    Het maakt niet uit of iemand anders het doet, via de pc, via de tablet, via telefoon, computer op het werk, ga zo maar verder.
    Ik kan nergens op de site komen, la staan inloggen.

    Omdat mijn abbo in december verloopt wil ik contact hebben.
    Maar het lijkt op een of andere manier gewoon niet mogelijk?

    En ook moet ik zeggen dat ik het jammer vind dat hollandsnieuwe zo erg in prijs gestegen is.
    Ik heb 2 jaar terug mijn abbo voor 14,75 afgesloten, INCL telefoon.
    En daar heb je nu nog niet eens een sim only voor.

    Erg jammer want was wel erg te spreken over de verbinding van hollandsnieuwe!
    • Goede verbinding waar andere providers al stoppen.
    • WAS goedkoop..(inmiddels steeds duurder geworden)
    • Duidelijk tegoed overzicht.
    • Een sms als je tegoed is bijgeschreven.
    • Een berichtje als je dicht bij je data verbruik zit, zodat je op de hoogte bent!
    • Contact!!!
    • Prijs.
    • Erg jammer dat je vanaf 275 belminuten pas internet er bij kan kiezen!
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 23-10-2014 om 9:21
    Beste Naomi,

    Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met uw mijnhollandsnieuwe pagina niet optimaal is. Wij helpen u graag verder.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, in uw geval met betrekking tot uw abonnement, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  6. Thijs Takken op 22-10-2014 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    2 jaar simonly-klant geweest van Hollandsnieuwe. Heb 2 jaar een regelmatig slechte verbinding voor lief genomen. Na 2 jaar verlengd(waarom; het was goedkoop), in de vorm van een abonnement mèt telefoon. Na 2 maanden werden de problemen met de verbinding slechter. Ineens had ik 50% van de tijd helemaal geen bereik meer, ik kon niet meer bellen, sms'en en geen gebruik meer maken van mijn 3g. Ik heb toen contact gezocht via e-mails, op elke mail werd na gemiddeld 2 werkdagen gereageerd. Hollandsnieuwe dacht dat het wel eens aan mijn sim-kaart kon liggen die toch al ruim 2 jaar oud was, ik kreeg via de post een nieuwe. Maar het probleem bleef toch aan. Ik heb toen het hele internet afgezocht naar een telefoonnummer, deze is niet te vinden op Hollandsnieuwe.nl. Ik heb ze toen gebeld, een dame legde mij uit dat het aan het bereik binnen mijn postcode lag, het bereik is gewoon slecht. Ik kreeg de optie mijn abonnement kosteloos op te zeggen, ze konden er immers niks aan veranderen. Ik ging daar vrijwel gelijk mee akkoord. Toen bleek dat ik nog wel even mijn telefoon moest afbetalen, 13 euro keer 22 maanden. Ik vroeg of ik mijn telefoon niet gewoon kon inleveren, de vrouw aarzelde even, maar nee, dat was toch niet mogelijk. Ik heb dus maar betaald, de laatste 2 weken heb ik ineens te maken met een perfecte verbinding, maar over 5 dagen loopt alles af en heb ik dus niks meer, dus struin ik net als u deze website af naar nieuwe mogelijkheden, T-mobile, Simyo, hmmmm?
    • Je kan niet over je bundel zonder op te waarderen.
    • Bundel op? Met 1 sms kan je opwaarderen va. 5 euro.
    • Goedkoop(Maarja hè?)
    • Slechte verbinding
    • Telefoonnummer klantenservice niet te vinden
    • lang wachten op e-mail antwoorden
    • en de bovenstaande resterende problemen
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      4
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 23-10-2014 om 9:12
    Beste meneer Takken,

    Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat uw ervaring met ons netwerk niet optimaal is. Als u vragen heeft voor hollandsnieuwe dan helpen wij u graag verder.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  7. Miryam de Jong op 21-10-2014 om 11:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ga na 2,5 jaar probleemloos overstappen van Hollandsnieuwe naar Vodafone. Mijn contract bij HN loopt af op 08 november 2014 maar sinds gisteren zonder enig reden ineens totaal geen contact meer met HN. Dus kan niet bellen, geen internet meer, niks! En bellen gaat dus ook niet (zomaar) ik ben druk op zoek naar een telefoon nummer van hen. Maar heb ooit een x eerder getracht te bellen maar na 45 min in de wacht te hebben gestaan, heb ik het maar opgegeven. Dit ging om een adreswijziging. Dat kan normaal heel simpel online maar systeem accepteert mijn huidige adres. Zolang alles werkt bij NH is er niets aan de hand maar zodra er iets is, ben je mooi het bokkie. Om deze reden adviseer ik niemand HN. Of je moet het willen gokken..... Maar klaarblijkelijk is het opzeggen van mijn contract, reden genoeg voor HN om mij twee weken voortijdig alvast abbo te beeindigen. En omdat ik eerst instantie dacht dat ik door mijn tegoed heen was (wat goed had gekund) heb ik ook nog eens 10 euro verspild! Rotzooi die Hollandsnieuwe!
    • Alles lekker goedkoop maar pas op als er wat mis is.
    • Hollandsnieuwe geeft ook zelf aan dat zij er voor kiezen geen echte helpdesk te hebben om de kosten te kunnen beperken en zo goedkope abbo's kunnen leveren.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 22-10-2014 om 9:45
    Beste mevrouw De Jong,

    Bedankt voor uw bericht. Wat een vervelende situatie, wij kijken het graag voor je na.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, in uw geval met betrekking tot het mobiele bereik, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  8. Kees van Brink op 20-10-2014 om 16:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollandsnieuwe werkt goed zolang je alleen met hun computers van doen hebt. Ik was van de zomer in Zweden, had nogal heftige persoonlijke omstandigheden en plotseling werkte mijn sms en mijn data niet meer. Vanwege die omstandigheden was zowel sms'en als internetten heel belangrijk voor me. Dan ben je in de aap gelogeerd als je bij Hollandsnieuwe zit. Je kan ze niet bellen: nummer klantenservice is zo verborgen dat je het niet vindt. Melden via site levert alleen belofte van reactie op (via autoresponder), maar er gebeurt helemaal niets, ook niet na herhaalde nieuwe mails van mij en weer nieuwe beloftes van Hollandsnieuwe. Uiteindelijk na 38 (achtendertig) dagen en heel veel gedoe en extra mailtjes werkte het weer. Toen was ik inmiddels overgeschakeld naar YouFone, waar ik uitstekende ervaringen mee heb. Overigens ook geen excuses of verklaring gekregen van Hollandsnieuwe.
    • ? goedkoop als het werkt, pech gehad als het niet werkt, klantenservice is onbereikbaar of werkt niet.
    • ? als je achtendertig dagen wachten bij storing gewoon vind.
    • Klantenservice
    • Bereikbaarheid
    • Klachten afhandeling
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 22-10-2014 om 9:40
    Beste meneer Van den Brink,

    Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat uw ervaring niet optimaal is. Als ik het goed begrijpt bent u inmiddels overgestapt. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  9. johan op 20-10-2014 om 15:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heb vaak last van heel traag internet terwijl ik wel vol beriek heb en dat is heel iritant
    • goede app
    • betere bereikbaar voor de klantenservice en niet alleen via mijn hollandsnieuwe want je kan niet altijd iets per mail oplossen.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 22-10-2014 om 9:30
    Beste Johan,

    Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u problemen heeft met de snelheid van het mobiele internet. Wellicht kunnen wij u verder helpen.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, in uw geval met betrekking tot mobiel internet, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  10. annette perdeck op 17-10-2014 om 0:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Totaal onbereikbaar per telfoon of email
    • Telefoonnummer en email voor vragen en klachten!!!!!
    Beoordeling
    0
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 20-10-2014 om 10:28
    Beste Annette,

    Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend, we vertellen u graag wat de contactmogelijkheden zijn.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen