Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 131 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
75% niet
12% misschien
  1. Roel Hartkamp op 30-3-2015 om 11:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb spijt dat ik een contract afgesloten heb met HollandsNieuwe. Met name de klantenservice is ronduit slecht. Ik gebruik mijn mobiele data nu niet of nauwelijks omdat ik niet kan controleren of het verbruik correct afgeschreven wordt en ik er niet van overtuigd ben dat de bedragen kloppen.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. M.Ruiter op 28-3-2015 om 17:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollandse nieuwe heeft een zeer slechte klantenservice.Kunnen geen twee nummers op een account configureren en zijn slechts met een duur service nummer te bereiken.
    • lage kosten
    • klantenservice
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 30-3-2015 om 11:10
    Beste klant,

    Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat uw ervaring niet optimaal is.

    Als u direct naar ons telefoonnummer belt zijn de kosten €0,45 per gesprek exclusief uw gebruikelijke belminuten.
    Wij kijken graag samen met nu naar de mogelijkheden. Ik wil u vriendelijk verzoeken via Facebook of Twitter contact met ons opnemen.

    Voor het antwoord op de meest gestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  3. Ramin op 26-3-2015 om 09:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantenservice is een ramp je kan op geen enkele manier met iemand praten dat je kan zeggen ik heb een probleem die niet in van te voren geschreven categories valt.
    Als er iets gebeurd ben alleen
    • Aftr sell service
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 27-3-2015 om 12:31
    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals wij graag zien.

    Goed dat u dit aangeeft, maar helaas is het via deze website niet mogelijk om privégegevens uit te wisselen.

    Natuurlijk helpen wij u wel graag verder. De meest gestelde vragen en antwoorden vindt u bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice
    Specifieke vragen kunt u stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  4. Biebie op 17-3-2015 om 12:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    @ HN op 17-3-2015 om 11:34 -->
    U vindt het vervelend om te horen dat mijn ervaring "niet optimaal is"? Mijn ervaring is ronduit SLECHT!

    Ik heb vandaag een e-mail van HN ontvangen op mijn klacht die ik dit weekend via de website van HN heb gestuurd, met daarin de opmerking dat momenteel mijn kwestie bekend is. Momenteel?? Deze kwestie is al 3.5 maand bekend bij HN! Ondertussen is mijn telefoon nog steeds geblokkeerd en zijn mijn gegevens nog steeds niet goed verwerkt bij HN.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 20-3-2015 om 12:50
    Beste Biebie,

    Ik wil u vriendelijk verzoeken via de opgegeven contactmogelijkheden uw gegevens te versturen. Hebt u iemand in uw omgeving met Facebook en/of Twitter?
    Wij helpen u graag via onze contactmogelijkheden verder.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  5. anoniem op 16-3-2015 om 18:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bellen is lang niet altijd goed mogelijk waarbij er momenten zijn dat niemand je kan horen als je gebeld word en ook het internetbereik is niet optimaal. Het is duidelijk waarom het een goedkope provider is, ook bij klachten is het erg moeilijk om hierbij terecht te komen bij de klantenservice.
    • Ze zijn goedkoop.
    • Beter internetbereik en betere bereikbaarheid met bellen,
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      2
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 17-3-2015 om 11:38
    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals wij graag zien.

    Goed dat u dit aangeeft, maar helaas is het via deze website niet mogelijk om privégegevens uit te wisselen.

    Natuurlijk helpen wij u wel graag verder. De meest gestelde vragen en antwoorden vindt u bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice
    Specifieke vragen kunt u stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  6. SD op 16-3-2015 om 15:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Geen internet sinds dag 1
    Meest SHIT klantenservice ever, overigens 45 cent p/gesprek
    Weigert mijn nummerbehoud aanvraag bij mijn nieuwe provider
    • TOTAAL GEEN PLUSPUNTEN
    • Klantenservice is een zooitje!!
    • Internet heeft vanaf dag 1 niet gewerkt, nooit naar behoren opgelost!
    Reacties
    hollandsnieuwe op 17-3-2015 om 11:36
    Hallo,

    Vervelend om te horen dat u geen gebruik kan maken van het internet. Via de volgende link kunt u de internetinstellingen van uw toestel doorlopen: http://www.hollandsnieuwe.nl/toestelinstellen
    Als dit niet het gewenste resultaat geeft, helpen wij u graag verder. Anouk geeft het antwoord op de meest gestelde vragen via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Hebt u een specifieke vraag? U kunt deze stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook en Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  7. Biebie op 16-3-2015 om 15:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In vervolg op mijn berichten van 11 maart en 14 maart kan ik aangeven dat mijn abonnement nog steeds is geblokkeerd. Ik heb dit weekend aan HN een bericht gestuurd via "www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag", met de eis dat deze problemen vandaag (maandag 16-03-15) worden opgelost. Ik heb vanochtend rond 09:30 uur telefonisch contact opgenomen met HN met dezelfde eis; daarnaast heeft de Belcompany vandaag ook contact opgenomen met HN. De telefonische reactie die ik vandaag kreeg was dat er geen informatie aan mij kon worden gegeven omdat mijn telefoonnummer/gegevens in het systeem van HN niet gekoppeld zijn aan mijn naam. Wat een intelligente opmerking, dat ben ik al 3 maanden lang duidelijk aan het maken bij HN, maar dit dringt blijkbaar maar niet door. De persoon die ik sprak zei echter dat hij het probleem niet kon oplossen en hij geen contact kon opnemen met de afdeling die dat wel zou kunnen. Lekker flexibele interne communicatie bij HN.

    @ HN (16-3-2015 om 12:02 - zie onderstaand) - ik heb dit weekend dus al contact opgenomen met HN via "www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag" (ik heb geen facebook of twitter), met de eis dat vandaag dit probleem wordt opgelost. Jullie hebben dus nog een kleine 2 uur de tijd (sluiting klantenservice: 17:00 uur). Mocht het probleem dan niet zijn opgelost, dan ga ik juridische stappen ondernemen. Dit heb ik ook aangegeven in mijn bericht dat ik via HN's website heb opgestuurd.



    • een heleboel en het worden er steeds meer
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 17-3-2015 om 11:34
    Beste Biebie,

    Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat uw ervaring niet optimaal is.

    U kunt via meerdere kanalen contact met ons opnemen. Helaas is het via deze website niet mogelijk om privégegevens uit te wisselen. Ik wil u daarom vriendelijk verzoeken via de opgegevens contactmogelijkheden uw gegevens te versturen. Hebt u iemand in uw omgeving met Facebook en/of Twitter?
    Wij helpen u graag via onze contactmogelijkheden verder.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  8. Biebie op 14-3-2015 om 14:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In vervolg op mijn reactie van 11 maart (onderstaand) kan ik meedelen dat HN mijn abonnement heeft geblokkeerd. De reden: ik heb mijn facturen niet betaald. De reden hiervoor is dat ik deze niet heb kunnen betalen omdat HN mijn gegevens niet goed heeft verwerkt in haar systeem en de automatische incasso niet werkt, en ik kan ook niet inloggen om de facturen in te zien om deze handmatig te betalen.

    HN heeft expliciet tegen de Belcompany gezegd dat mijn abonnement niet zou worden geblokkeerd. Maar: hoe kan het ook anders, dat is dus wel gebeurd.

    Ik ben echt zo enorm pissig, wat een WAARDELOZE serviceprovider!!! HN heeft keer op keer aangegeven dat de problemen waren opgelost c.q. zouden worden opgelost. Wat een administratieve zooi moet het daar zijn bij HN.

    Nu vraag ik mij ook af of ik een registratie krijg bij het BKR. Weet iemand dat?

    Mijn advies: GEEF EEN PAAR EURO MEER UIT AAN EEN ANDERE PROVIDER DIE WEL ZIJN ZAAKJES VOOR ELKAAR HEEFT. NEEM GEEN ABONNEMENT BIJ HOLLANDS NIEUWE!!
    • HN heeft haar administratie niet op orde, waardoor mijn abonnement wordt geblokkeerd.
    • Ik wil betalen maar kan niet betalen.
    • HN komt haar woorden niet na.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-3-2015 om 12:02
    Hallo Biebie,

    Erg vervelend dat het zo heeft moeten lopen. Ik heb zojuist gereageerd op je bericht van 11 maart.

    Ik raad je toch aan contact op te nemen via de gegeven opties, wij kijken het graag voor je na.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  9. wp op 13-3-2015 om 22:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer moeizame communicatie, mailadressen worden op de site niet gegeven. Al dagen geen internet.
    Lijkt goedkoop, uiteindelijk duurkoop. Nooit meer.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-3-2015 om 11:58
    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals wij graag zien.

    Het antwoord op algemene vragen vindt u via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice bij onze virtuele collega Anouk.

    Heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u uiteraard graag verder. U kunt contact opnemen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en via hollandsnieuwe op Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  10. Priscilla op 12-3-2015 om 13:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    We zijn al bijna 2 jaar klant bij hollandsnieuwe en van die 2 jaar zijn we heel ruim genomen een half jaar bereikbaar geweest.Nou is het zo dat we naar een hele tijd het aangekeken te hebben een nieuw toestel aan hebben geschaft, het probleem blijft zich voordoen en we hebben ook de test gedaan met simkaarten wisselen in andere toestellen maar het probleem blijft zich nu ook voordoen nu een tijdje geleden het toch aangegeven bij hollandsnieuwe die hebben vragen gesteld en een lijst opgestuurd en ons doorverwezen naar belcompany omdat hij via de telefoon niet in mijn toestel kon kijken dus daar zijn we heen geweest we hebben de vragen die we hadden gekregen aan belcompany door gegeven die hebben wat testjes gedaan met mijn toestel maar het probleem bleef dus hebben we een nieuwe simkaart gekregen die heeft het een paar dagen gedaan en toen was het probleem weer helemaal terug dus wij weer naar de klantenservice bellen kregen we weer dezelfde vragen als de eerste keer die zouden het doormailen naar de desbetreffende afdeling en die zouden weer contact op nemen via de mail verder konden ze helaas niks doen ondanks dat ze het probleem begrepen.Nu hebben we inderdaad een mail gehad waarin staat:
    wij proberen altijd zorg te dragen voor een uitstekend functionerend netwerk.Wij kunnen echter niet garanderen dat het netwerk altijd perfect presteert.Hierdoor kan het voorkomen dat je tijdelijk slechter bereik,en/of vertragingen ervaart.Deze problemen zijn niet te verhelpen aangezien deze ontstaan door bijvoorbeeld de weersomstandigheden of de drukte van het netwerk.Ook kan de bouw van je huis een grote invloed hebben op de kwaliteit van het netwerk.En dat we het op 2g moesten proberen maar als ik me al kan aanmelden op hollandsnieuwe gooit die er me weer af.Ik dacht oke als het een paar keer voor kwam zou ik iets hebben van ja dat zou mogelijk zijn maar nu dacht ik ja dat is echt grote onzin aangezien ik 9 van de 10 keer niet bereikbaar ben.
    Dus net weer een telefoontje gepleegd je raad het al weer de zelfde vragen weer het zelfde verhaaltje dat ze een melding naar de desbetreffende afdeling ging sturen want die dachten dat het probleem al verholpen was en dan gaan hun weer contact met ons opnemen binnen 2 dagen dus ben ik weer 2 dagen niet bereikbaar ik vind dit echt heel schandalig en echt totaal geen service!!!
    We betalen voor diensten die ze ons niet leveren ik vind dat er nu echt een oplossing moet komen aangezien zoiezo het probleem nu al ander halve maand bij hun bekend is.
    En ze vinden dat als het probleem zich al zo lang voor doet dat we er eerder mee hadden moeten komen maar wij hadden elke keer zoiets van positief blijven het komt goed maar nu is het gewoon te erg vanaf afgelopen dinsdag ben ik er al 8 keer afgegooid en nu ben ik alweer heel de dag niet bereikbaar...En we blijven maar betalen voor iets wat ze niet leveren echt SCHANDALIG!!!!

    Ik raad niemand Hollands Nieuwe aan.....
    • geen
    • Noteer wat er in gesprekken is besproken zodat je niet elke keer de zelfde vragen weer moet stellen en zorg sneller voor oplossingen......
    • En zeg vooral niet ik snap uw probleem en vind het zo erg maar ik kan verder niks voor u doen.....Want als je dat zo erg zou vinden en zou snappen zou je er gelijk iets aan doen.....
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-3-2015 om 11:57
    Hallo Priscilla,

    Goed dat u dit aangeeft, wij kijken graag uw situatie en de antwoorden van de betreffende afdeling na.

    U kunt ons mailen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, daarnaast kunt u ons een bericht sturen via hollandsnieuwe op Facebook en Twitter, deze afdeling is bekend met uw bericht hier.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
    Priscilla op 17-3-2015 om 15:16
    Nu zijn we weer een paar dagen verder en jullie zijn hiervan op de hoogte maar er is nog steeds niks aan gedaan!!!!!
    SCHANDALIG....
    Heb net weer een mail naar jullie gestuurd hoop dat jullie er nu echt is iets aan gaan doen....
    Want is zo wel makkelijk geld verdienen voor jullie!!!!
Laad meer ervaringen