Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met hollandsnieuwe en deel deze met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 150 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
85% niet
5% misschien
  1. Kees van Brink op 20-10-2014 om 16:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollandsnieuwe werkt goed zolang je alleen met hun computers van doen hebt. Ik was van de zomer in Zweden, had nogal heftige persoonlijke omstandigheden en plotseling werkte mijn sms en mijn data niet meer. Vanwege die omstandigheden was zowel sms'en als internetten heel belangrijk voor me. Dan ben je in de aap gelogeerd als je bij Hollandsnieuwe zit. Je kan ze niet bellen: nummer klantenservice is zo verborgen dat je het niet vindt. Melden via site levert alleen belofte van reactie op (via autoresponder), maar er gebeurt helemaal niets, ook niet na herhaalde nieuwe mails van mij en weer nieuwe beloftes van Hollandsnieuwe. Uiteindelijk na 38 (achtendertig) dagen en heel veel gedoe en extra mailtjes werkte het weer. Toen was ik inmiddels overgeschakeld naar YouFone, waar ik uitstekende ervaringen mee heb. Overigens ook geen excuses of verklaring gekregen van Hollandsnieuwe.
    • ? goedkoop als het werkt, pech gehad als het niet werkt, klantenservice is onbereikbaar of werkt niet.
    • ? als je achtendertig dagen wachten bij storing gewoon vind.
    • Klantenservice
    • Bereikbaarheid
    • Klachten afhandeling
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. johan op 20-10-2014 om 15:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heb vaak last van heel traag internet terwijl ik wel vol beriek heb en dat is heel iritant
    • goede app
    • betere bereikbaar voor de klantenservice en niet alleen via mijn hollandsnieuwe want je kan niet altijd iets per mail oplossen.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. annette perdeck op 17-10-2014 om 0:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Totaal onbereikbaar per telfoon of email
    • Telefoonnummer en email voor vragen en klachten!!!!!
    Beoordeling
    0
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 20-10-2014 om 10:28
    Beste Annette,

    Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend, we vertellen u graag wat de contactmogelijkheden zijn.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  4. Bos op 16-10-2014 om 15:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hollands nieuwe is gewoon niet te bereiken, niet via mail, niet telefonisch: dan herkent de automaat het nummer niet en wordt je afgesloten. Online kon je op toestel zoeken maar ook hier werd nummer niet herkend dus kwam je niet verder.
    Zitten nu een jaar vast aan een abonnement die we niet werkend kunnen krijgen! bellen kan wel maar internet ho maar. Fijn!
    • geen
    • toegankelijkheid, bereikbaarheid klantenservice
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 20-10-2014 om 10:57
    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uit uw verhaal dat u ons wenst te bereiken met betrekking tot uw abonnement.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, in uw geval met betrekking tot mobiel internet, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    bos op 20-10-2014 om 17:43
    Nou daar heb je wat aan: aan de reactie van Holl.nwe!! Ik zit te melden dat ook vragen en contact via internet niet helpt krijg je weer datzelfde mailtje!!!!!!!!
    Ik wil een telefoonnummer of een mail van een echte persoon die me kan helpen!!!!!
  5. Marit op 14-10-2014 om 16:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik lees net alle reacties hieronder en heb het idee dat ik hier wat aan kan toevoegen. Wat anderen met Hollandsnieuwe hebben meegemaakt weet ik natuurlijk niet, maar zelf heb ik een prima ervaring gehad.
    Ik zit zelf nu net aan het einde van een 2-jarig abonnement. Ik heb nooit problemen gehad met betalen of het factureren. Ik heb nooit echt problemen gehad met klantenservice.
    Hopelijk hebben jullie iets aan mijn ervaring.
    • goedkope abonnementen
    • prima bereik
    • nooit echt problemen gehad met Holladsnieuwe
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    hollandsnieuwe op 20-10-2014 om 11:01
    Beste Marit,

    Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw abonnement.

    Mocht u toch nog vragen hebben, of ons nodig hebben, dan kunt u terecht bij de meestgestelde vragen via onze virtuele collega, Anouk op onze website. De link hier naartoe is: www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u echt een specifieke vraag, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  6. Tineke op 13-10-2014 om 10:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn bij studentmobiel bestelde huawei g6 icm abonnement bij Hollands Nieuwe gaan niet samen. De geleverde simkaart doet het niet in de Huawei. Wel in mijn oude Nokia. Ik zag dat dit vaker voorkomt, omdat de Huawei gevoelig is. Oplossing die geboden is: neem contact op met de leverancier van het toestel want aan de sim ligt het niet! Dat kan wel zijn, maar bv KPN is dan veel klantvriendelijker, daarvan zag ik dat men bij dergelijke problematiek een micro simkaart had opgestuurd. Bij Hollands Nieuwe is het meteen: niet meedenken met de klant, maar zorgen dat jij diens probleem niet hoeft op te lossen. Had ik al deze reviews maar eerder gelezen. Heb enorme spijt van mijn overstap.
    • Meedenken in oplossingen waaraan de klant wat heeft ipv kastje naar de muur. Ook was het antwoord niet binnen 2 werkdagen. En dan denk ik, heb je echt zoveel tijd nodig gehad voor dit flutantwoord?
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 20-10-2014 om 11:05
    Beste Tineke,

    Bedankt voor uw bericht. Wat een vervelende situatie, we helpen u graag verder.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  7. A.F.F.de Vos op 12-10-2014 om 12:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoe bestaat het dat ik sinds enige maanden NIET kan bellen met een sim-only abonnement in Luxenburg Duitsland Majorca. Het advies van Hollands Nieuw is: wegens Up-dating van de Simkaart (door Hollands Nieuwe) kan mijn Samsung GT-C3520 NOOIT meer in het buitenland bellen. Het advies van Hollands Nieuwe is.....beindig het contract of koop een nieuwe telefoon !! Ze zeggen er alleen NIET bij dat ik een BOETE MOET BETALEN wegens CONTRACT BREUK, Hollands Nieuwe is diegene die voor deze WAARDELOZE verandering zorgt en nu moet ik hiervoor boeten !!!!!!!! Dus iedereen met dit zelfde probleem.......ik wens jullie sterkte met deze BELACHLIJKE situatie !!!!!!!!!!!!!!!
    • NIETS !!!!!
    • Anno 2014 en NIET bellen in het buitenland???ga daar maar eens iets aan doen en mij NIET dwingen om een nieuwe telefoon te kopen ....!!!
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 13-10-2014 om 9:27
    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw review. Wij zijn helaas niet actief op dit medium. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  8. H Hulleman op 11-10-2014 om 16:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn contract verloopt deze maand en ik heb op verlengen geklikt met nieuw toestel en gekeken naar de prijs van een Samsung S 4 en daar moest ik 26 Euro per maand betalen.
    Toen heb ik gekeken bij nieuwe toestellen en daar staat de Samsung S 4 voor 23 Euro per maand,dus die heb ik besteld en ontvangen maar nu kunnen ze mijn nummer niet overzetten (of pas aan het einde van de maand)
    Met klantenservice gebeld en 26 minuten aan de telefoon gezeten waarvan 16 minuten in de wacht (zeer slecht)
    Aan het einde van het gesprek zou toch het nummer binnen enkele dagen omgezet kunnen worden.
    Krijg ik vandaag mail dat het niet eerder kan dan het einde van de maand.
    Ik denk dat ik nieuwe S 4 maar terug stuur en naar een provider ga kijken.
    • Geen
    • Klanten niet zolang in de wacht laten als ze bellen en niet in de mail zetten dat ik per ongeluk een nieuw abonnement zou hebben afgesloten.
    • Ik heb een nieuw abonnement afgesloten omdat dat goedkoper is dan verlengen.
    • Daar ben je al jaren klant voor.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 13-10-2014 om 9:26
    Beste heer/mevrouw.

    Bedankt voor uw review. Wij zijn helaas niet actief op dit medium. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  9. Gioia Made Soap op 9-10-2014 om 10:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    geen internet , slechte service geen reacties op brieven.
    • is er niet
    • teveel om op te noemen
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 13-10-2014 om 9:25
    Beste Gioia,

    Bedankt voor uw review. Wij zijn helaas niet actief op dit medium. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  10. Hen op 8-10-2014 om 14:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat kinderachtig en niet proffesioneel al die standaard
    reacties van HN hier
    Bellen.com zou deze onzin van HN zelf eigenlijk moeten blokkeren/verwijderen
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 8-10-2014 om 18:33
    Wij zullen hierover opnieuw contact opnemen met hollandsnieuwe. Standaardreacties hebben inderdaad weinig toegevoegde waarde.
    Reacties
    hollandsnieuwe op 8-10-2014 om 14:49
    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw review. Wij zijn helaas niet actief op dit medium. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
Laad meer ervaringen