Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
11% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 113 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
74% niet
15% misschien
  1. Hermann Posma op 5-7-2015 om 18:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Twee nummer bij Hollandsnieuwe. Mobiel met 1 nummer verloren. Dus dat nummer geblokkeerd (tijdelijk staat er in het balkje). Tenminste, dat was de bedoeling. Het balkje kon na aanklikken niet weer aangeklikt worden. En het andere nummer is nu geblokkeerd en kan niet meer gedeblokkeerd worden. Heel vervelend; wie draait voor de eventuele kosten op die gemaakt worden met het kwijtgeraakte toestel waarvan de simkaart nog steeds niet geblokkeerd is? HN kan ook niet telefonisch bereikt worden voor calamiteiten anders dan buiten kantoor uren..
    • Niet.
    • Klantenservice bereikbaar 24/7 voor calamiteiten.
    • Website werkbaar maken.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. R.Kooijmans op 3-7-2015 om 21:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    als je geen problemen hebt is HN prima, maar owee als er iets aan de hand is, dan begint de ellende. Ze willen niet gebeld worden, dus een telefoonnummer moet je via Google achterhalen. Vervolgens hang je een eeuwigheid aan de lijn en als je iemand te spreken krijgt komen ze niet verder dan : we zijn ermee bezig.
    Simkaart die werdt bezorgd was een oud model, dus geen "trio"simkaart.
    Kon niet zei de helpdesk, die versturen wij niet. Ik heb hem toch in mijn handen! Zelf maar een nieuwe besteld en betaald om geen tijd te verliezen. Nummerbehoud ging mis, 1e week niet kunnen bellen.Vervolgens iedere maand problemen met het beltegoed waardoor niet kunnen bellen, nu al een maand niet kunnen bellen! Abonnement wordt gewoon afgeschreven, het tegoed wordt getoond maar niet bijgeschreven. Handmatig opwaarderen hetzelfde, bedrag wordt afgeschreven maar beltegoed wordt niet opgehoogd. Dit moet toch simpel op te lossen zijn, maar niet voor HN. Heb er 3 abonnementen en die worden zeker niet verlengd. Ook vreemd : ik heb een duo sim toestel : 1 sim van HN ( is Vodafone) en 1 van Vodafone zelf. Met die van Vodafone heb ik constant een veel betere dekking, zou toch hetzelfde moeten zijn?
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. dorus op 3-7-2015 om 15:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Word onder een andere naam geld van mijn rekening gehaald! Hollands nieuwe doet niets aan mijn klacht. Hangen gewoon op in me oor!
    Kan ook niks blokkeren! Wat een lamlendig zooitje!
    • gewoon 0,0 pluspunten
    • gewoon het hele bedrijf opdoeken!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Jk op 2-7-2015 om 13:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Maand juli heb ik betaald maar geen simonly mb ontvangen na 4 keer klantenservice gebeld heb ik eenmaal 5 euro vergoed van hem ontvangen. Waardeloos . Ik heb echt spijt voor 1 jaar contract aangevraagd
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Koen op 29-6-2015 om 11:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Aan het eind van je contract betaal je minimaal een maand een veel duurder tarief. Ik heb nu 2x verlengd (dom, weet ik). De eerste keer kreeg ik een verlengingscontract voor het eind van mijn looptijd. Hoewel bevestigd en toegezonden per e-mail kreeg hun systeem het niet verwerkt dus dat ging ineens een maand later in. Ik betaalde 1 maand het dure tarief omdat zij de contractdatum 1 maand opschoven.
    Dit jaar kreeg ik na verlenging een onterechte factuur. Ze gaven hun fout direct toe maar ze kunnen het helaas niet herstellen. Ik moet het onterechte bedrag volledig betalen anders komen er incassokosten bij en word ik afgesloten. Vergissen kan maar los je eigen vergissing netjes op Hollands Nieuwe en laat de klant jouw fouten niet betalen.
    Communiceren met ze kan niet, ze willen volledig onbereikbaar zijn.
    • Als ze zo doorgaan bestaan ze binnenkort niet meer :)
    • Ze wijzigen zomaar afgesloten contracten in jouw nadeel
    • Ze sturen onterechte rekeningen.
    • Ze lossen hun eigen fouten niet op, jij betaalt voor hun vergissing.
    • Klantenservice bestaat niet.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Dayenne op 26-6-2015 om 11:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is verschrikkelijk !!! 3 weken geleden een abonnement afgesloten. Ik heb 308 euro overgemaakt voor de aanschaf van de mobiel. 3 weken verder en verschijnende telefoontjes verder ben ik zelf nog geen mobiel rijker. Ik word van kastje naar de muur gestuurd. En ze komen ook niet met een alternatief. Nee ben echt boos.. Kan ook niet anders als je puberzoon al 3 weken zonder mobiel zit.
    • Niks positiefs te melden
    • Klanten tevreden stellen. Geef je fout aan en kom met een compromis. BV leentoestel!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Lucida op 26-6-2015 om 10:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste provider die ik ooit heb gehad.
    • Eerlijke facturering. Beltegoed 3mnd geldig. Buitenland bellen uit bundel. Goedkoop. Online site werkt prima.
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. PvK op 26-6-2015 om 09:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een waardeloos verhaal. Een gemiddeld gezin bestaat uit 4 personen. Hollands Nieuwe geeft maar 2 overeenkomsten af op een adres.!!!! Ofwel één gezin via één provider te realiseren is niet mogelijk.
    Te gek voor woorden toch!!!
    • Door bovenstaand verhaal, zie ik de pluspunten niet meer !!
    • Zorg dat deze belachelijke regeling wordt opgetrokken naar bv. 5 overeenkomsten !!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. jenathan op 23-6-2015 om 00:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik wil hem dus bestellen maar dat kan niet. er staat dat ik de telefoon dan in een keer moet betalen of ik moet de telefoon bestellen zonder telefoon
    • niet heel duur
    • bestellen moet makkelijker kunnen
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Judith op 21-6-2015 om 09:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nieuw abo bij hn via Studentmobiel. 275 bellen voor 8 euro plus 500 mb internet voor 3 euro. Telefoon was ook goedkoper als zelf lopen (Lg G3) Nummerbehoud was in 1 dag geregeld bij beide providers. 8 dagen nadat mijn abo was ingegaan kreeg ik een berichtje dat mijn tegoed bijna op was. Mijn telefoon gaf aan dat ik maar 118 mb verbruikt had. Gauw op de site kijken maar daar zie je alleen je resterend tegoed. Dus bellen. Als je bij de site twee keer vraagt om contact dan krijg je het nummer. Jongen kon het niet zien op dat moment alles leek normaal. Eerste factuur afwachten dan maar. Twee x voor vijf euro op moeten waarderen. Factuur is beschikbaar twee weken na periode. Dus bij de ingang van de tweede periode goed opgelet of tegoed was bij geschreven. Ook de hn app gedownload heel handig. Alles in orde. Toen factuur beschikbaar was stond mijn internetbundel er toch niet op. Ik gemaild op maandag donderdag nog geen reactie. Ik gebeld lang in de wacht gestaan. Mevrouw had lang nodig om het na te kijken ivm nieuw systeem maar kwam gelijk tot de conclusie dat ik gelijk had. Extra opgewaardeerde gelijk retour gekregen.
    • Goedkoop
    • Goed bereik
    • Handige app van hn
    • Abo per maand te wijzigen
    • Bereikbaarheid maarja daarom zijn ze ook goedkoop zeggen ze.
    • Prijs internet in het buitenland (2.50 per mb!)
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen