Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
12% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 130 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
79% niet
8% misschien
  1. Jan Luurssen op 27-2-2015 om 21:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De service van HN is ronduit slecht. Je stelt een vraag en er wordt zeer ondeskundig op geantwoord. Er wordt tot 2 keer toe beloofd dat ik binnen twee werkdagen gebeld zou worden. Het beltegoed van HN zal waarschijnlijk op zijn want ik heb nog niks gehoord. Als men dit niet na kan komen moet men het niet beloven. De tarieven zijn prima, dekking is prima. De service daarentegen ronduit slecht.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. Hein op 25-2-2015 om 17:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een waardeloze service bied dit bedrijf. Ondanks dat zij weten dat een 'technische' fout bij hun systeem zit wordt er niet als zodanig naar gehandeld. Vragen ze mij om een bewijs waarvan ze weten dat ik dit niet kan aanleveren. En zolang ik dat niet heb kunnen zij niets doen. Bah.
    Totaal geen klant gerichte instelling. Alles behalve meewerken aan een passende oplossing. Nul toegeving vanuit dit bedrijf. Waardeloos!!!
    • Een pluspunt kan ik nog niet bedenken
    • Wordt meer klant en oplossingsgericht
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 26-2-2015 om 14:33
    Beste klant,

    Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat uw ervaring niet optimaal is.

    Wij horen graag wat uw vraag is. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Heeft u een specifieke vraag, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
    Hein op 26-2-2015 om 14:50
    Beste HollandsNieuwe.
    Ik zou niet willen spreken van 'niet optimaal'. Zeg maar gerust WAARDELOOS!
    U hoort graag wat mijn vraag is, Ik zou graag willen verwijzen naar Facebook. Als u kijkt bij de geplaatste berichten rond 17:00u ziet u dit zelfde bericht wel staan en kunt u in uw systeem terug zoeken wat mijn vragen zijn geweest. Maar doe vooral niet teveel moeite, wat het beleid van uw bedrijf is dat er niet in oplossingen wordt gedacht. Tevens wordt er niet gelezen wat de vragen zijn want concrete antwoorden op mijn vragen komen er niet.
    jones op 26-2-2015 om 23:06
    Hallo Allemaal,
    Ik heb een abonnement lopen bij HN. nu wil ik een nieuwe abnement nemet bij HN maar met een nieuwe nummer. eerst wil mijn huidige nummer/abnemment opzeggen dan pas een nieuwe nummer/abnement nemen.
    Mijn probleem is ald ik via mijn Hollandseniuwe mijn huidige abnmt wil opzeggen wil dat niet. en nummer van de klanten service is nergen te vinden.
    heeft iemand toevalig de nummer van de klanten service van HN.
    Groetjes Jones
    Natascha op 27-2-2015 om 00:41
    Beste Jones,

    Het telefoonnummer van de klantenservice van Hollands Nieuwe is 0900-0324. Helaas zelf al te vaak moeten bellen dat ik het uit het hoofd weet.

    MVG Natas.
  3. van Tuijl op 20-2-2015 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste Hollands Nieuwe,

    Ik heb sinds november een Iphone 5 en daar tot nu toe nog geen seconde mee mobiel op internet gezeten. Ik heb inmiddels een nieuwe simkaart besteld, een aantal keer de instellingen opnieuw ingevoerd en ben bij vodafone langs geweest die er ook niet uitkwamen. Zij hebben vervolgens voor me gebeld met jullie en in reactie daarop heb ik notabene weer een standaard email gekregen over hoe je je instellingen moet zetten. Daar ligt het NIET aan.

    Kan iemand aub mijn vraag serieus nemen en kijken of er in jullie systeem alle vinkjes goed staan. Want aan mijn kant heb ik inmiddels echt alles gedaan om het probleem te verhelpen.

    Bij voorbaat dank.


    Met vriendelijke Groet,

    Van Tuijl
    • goedkoop
    • weinig service
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 25-2-2015 om 11:34
    Beste klant,

    Vervelend om te horen dat u geen optimaal gebruik kunt maken van ons netwerk.

    Wij helpen u graag verder. Ik raad u aan nogmaals telefonisch contact op te nemen, ook zijn wij bereikbaar via hollandsnieuwe op Facebook en Twitter. Uiteraard nemen we daarbij mee wat u al geprobeerd heeft om mobiel te kunnen internetten.

    Vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
  4. Bertil Alles op 18-2-2015 om 03:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Meneer Smulders,

    Een hoop goede elementen in uw reactie. Wat mij stoort is dat u schrijft dat er nagenoeg alleen domme mensen die de voorwaarden niet goed hebben gelezen reageren. Ergo ik ben dus ook dom, omdat ik alle gebruikerservaringen van domme mensen, hoewel niet altijd to–the–point en scherp neergezet, meeneem in een weloverwogen keuze.

    Ik begrijp dat de reacties hier en daar aangezet zijn, maar wil u uw eigen domme opmerking niet onthouden: “Wat ik een groot pluspunt vindt is dat je bij HN met één bundel werkt”.

    Wat u een groot pluspunt vindt is daar het ultieme voorbeeld van. Alles uit één bundel, dommer kan haast niet. Vodafoon slurpt u het geld uit de zak en u vindt dat handig. Niet gebruikte minuten vervallen, de afronding naar minuten en naar boven. Niet handig dat ik daar niet op let. Maar …

    Er ontgaan u in deze nog een zaak. Het meest belangrijke is wel dat u niet in de gaten heeft, dat u (beter gezegd de SP) berichten met een lage, middel en grote informatiedichtheid aan elkaar gelijk stelt. Even de getallen. Een sms-je staat tot 1 minuut bellen staat tot 1 minuut dataverkeer als ongeveer 1 – 2500 – 1.000.000. Vandaar dat u bellen en sms-en bijna gratis krijgt en uw gebruik aan dataverkeer niet op de rekening wordt vermeld! Juist aan de afronding naar boven i.c.m. de verbruikte Mbits of Mbytes zo u wilt, wordt dik verdiend. Diensten betaalt en niet afgenomen die bovendien iedere maand vervallen, tis me wat. Dat ik daar niet aan denk.

    Installeer dus een app o.i.d. om het dataverkeer te meten (vergeet niet WIFI optimaal te benutten) en ga dan eens kijken wat u daadwerkelijk aan roaming diensten nodig hebt. Bepalend is dan, door bovenstaande gelijkstelling, het aantal minuten bellen OF het dataverkeer, maar in ieder geval niet beiden. KPN heeft daar een mooie app voor en in een iPhone of Android zit het standaard.

    Met vriendelijke groet,
    Bertil Alles
  5. Berry Smulders op 17-2-2015 om 09:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De meeste beoordelingen hier lijken te komen van domme mensen die de voorwaarden niet goed hebben gelezen en ook nog eens denken dat ze bij bellen.com moeten zijn met hun geklaag. Dat zette mij aan om een eerlijke beoordeling te schrijven die gericht is op deze provider en niet op één incident waar ik gefrustreerd over ben.

    HN is een typische online-provider, wat betekent dat je als klant wordt geacht om je zaken (facturen, sim-registratie, vragen etc) allemaal on-line af te handelen. De telefonische helpdesk kon ik wat moeilijker bereiken, maar ook de twee keer dat ik die nodig had, hielpen ze me prima uit de brand.
    Wat ik een groot pluspunt vindt is dat je bij HN met één bundel werkt: wanneer je internetbundel op is, je betaalnummers moet bellen, of vanuit het buitenland belt wordt éérst je maandelijkse beltegoed gebruikt. Het kost je dus niks extra's bovenop je vaste kosten als je het een beetje binnen de perken houdt. nadeel is hierbij wel dat je maandelijkse beltegoed beperkt houdbaar is: je kunt dus niet een half jaar lang beltegoed opsparen om tijdens je vakantie flink te gaan internetten.
    Via de website van HN kan je een hoop dingen zelf regelen, zoals beltegoeddetails raadplegen, voicemail aan/uitzetten en je belbundel uitbreiden. Wat ik daar nog mis is een specificatie van waar ik mijn beltegoed aan heb verbruikt; Voor een volgend contract weet ik nu niet goed hoeveel minuten ik daadwerkelijk nodig heb.

    Ik heb er nu bijna een 2-jarig contract op zitten bij HN en ben dik tevreden: ik ga graag mijn contract bij hun verlengen.
    • - Goede dekking (VodaFone)
    • - Beltegoedbundel i.p.v. vaste minuten/MB's
    • - Goede klantenservice
    • - Prima administratie/informatie via de website
    • - Begrenzingsmogelijkheden verbruik + directe opwaardeermogelijkheden
    • - Tegoed nogal beperkt houdbaar
    • - Ze zijn niet de goedkoopste
    • - Telefonische helpdesk wat slechter bereikbaar
    • - Geen specificatie van verbruik in minuten/sms/MB
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Bertil Alles op 18-2-2015 om 02:56
    Meneer Smulders,

    Een hoop goede elementen in uw reactie. Wat mij stoort is dat u schrijft dat er nagenoeg alleen domme mensen die de voorwaarden niet goed hebben gelezen reageren. Ergo ik ben dus ook dom, omdat ik alle gebruikerservaringen van domme mensen, hoewel niet altijd to–the–point en scherp neergezet, meeneem in een weloverwogen keuze.

    Ik begrijp dat de reacties hier en daar aangezet zijn, maar wil u uw eigen domme opmerking niet onthouden: “Wat ik een groot pluspunt vindt is dat je bij HN met één bundel werkt”.

    Wat u een groot pluspunt vindt is daar het ultieme voorbeeld van. Alles uit één bundel, dommer kan haast niet. Vodafoon slurpt u het geld uit de zak en u vindt dat handig. Niet gebruikte minuten vervallen, de afronding naar minuten en naar boven. Niet handig dat ik daar niet op let. Maar …

    Er ontgaan u in deze nog een zaak. Het meest belangrijke is wel dat u niet in de gaten heeft, dat u (beter gezegd de SP) berichten met een lage, middel en grote informatiedichtheid aan elkaar gelijk stelt. Even de getallen. Een sms-je staat tot 1 minuut bellen staat tot 1 minuut dataverkeer als ongeveer 1 – 2500 – 1.000.000. Vandaar dat u bellen en sms-en bijna gratis krijgt en uw gebruik aan dataverkeer niet op de rekening wordt vermeld! Juist aan de afronding naar boven i.c.m. de verbruikte Mbits of Mbytes zo u wilt, wordt dik verdiend. Diensten betaalt en niet afgenomen die bovendien iedere maand vervallen, tis me wat. Dat ik daar niet aan denk.

    Installeer dus een app o.i.d. om het dataverkeer te meten (vergeet niet WIFI optimaal te benutten) en ga dan eens kijken wat u daadwerkelijk aan roaming diensten nodig hebt. Bepalend is dan, door bovenstaande gelijkstelling, het aantal minuten bellen OF het dataverkeer, maar in ieder geval niet beiden. KPN heeft daar een mooie app voor en in een iPhone of Android zit het standaard. Nu begrijpt u ook waarom minuten/sms/MB niet op de rekening staan: voor vogels zoals mij.

    Met vriendelijke groet,
    Bertil Alles
    hollandsnieuwe op 18-2-2015 om 12:46
    Beste Berry,

    Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat je van plan bent te gaan verlengen.

    Wij staan voor je klaar als je vragen hebt. Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kun je terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Kom je er niet uit? Wij zijn ook te bereiken via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en op Facebook en Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  6. W. Kamp op 16-2-2015 om 17:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In een eerder bericht gaf ik al aan dat het niet goed ging met deze provider. Uiteindelijk hebben ze het zo gedraaid dat het aan een telefoontoestel ligt!!! Dat ik met drie verschillende toestellen heb gewerkt zijn ze voor het gemak maar even vergeten.

    Beste HN medewerker. Plaats aub geen standaard reactie want die heb ik al voldoende gezien!
    • Ze lezen absoluut niet wat je schrijft, ze luisteren absoluut niet naar de klant.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 18-2-2015 om 12:51
    Beste meneer/mevrouw Kamp,

    Ik begrijp dat het vervelend is dat uw contact met ons niet naar wens is verlopen. Wij kijken graag het één en ander voor u na.

    U kunt uw vraag stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en daarnaast zijn wij te bereiken via Facebook en Twitter.

    Voor antwoord op de meestgestelde vragen kunt u Anouk raadplegen op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  7. Wim op 14-2-2015 om 15:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had een abbo met 550 min 1000 sms en 500Mb voor 12 euro een jaar geleden gekocht. Zonder opgaf van reden hebben ze het omgezet naar 550 min/sms/Mb (19,50 per maand), dus veel minder voor meer geld. Erger: er wordt automatisch veel geld van je rekening afgeschreven, omdat het automatisch opwaardeert. Ik had dat aan laten staan voor het geval dat. 200 euro binnen een paar maanden weg. Het is gewoon diefstal!
    • Je kunt dat abonnement nu ook alleen nog maar zakelijk krijgen en niet meer als particulier.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-2-2015 om 12:36
    Hallo Wim,

    Vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is over de kosten en samenstelling van het abonnement.

    Wij helpen u graag verder.

    Onze virtuele collega Anouk beantwoordt de meest gestelde vragen via: www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice
    Met specifieke vragen kunt u bij ons terecht via Facebook of Twitter, ook kunt u uw vraag stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag

    Wij horen graag van u.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    Suzanne op 16-2-2015 om 15:54
    Zelfde soort situatie. Ik had wel verwacht dat het duurder zou worden maar niet dat ik opeens maar de helft van mijn MBs zou houden. Heb Hollandsnieuwe opgezegd omdat ik opeens de maand niet meer doorkwam met mijn MBs. Verder ook slecht bereik, hoewel ik wel moet toegeven dat dat best is verbeterd in de twee jaar dat ik een abonnement had.
  8. arthur op 14-2-2015 om 01:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat mij opvalt is dat bij elke reverentie, positief als negatief, wederom word vermeld door Hollandse nieuwe dat ze niet actief zijn op deze site(www.Bellen.com)
    Hoezo niet actief? Waarom word er dan een reactie door HN geplaatst?!
    Geef dan duidelijk weer dat er ander routes of lijnen worden gebruikt om problemen op te lossen en niet via deze site. Op deze manier zijn jullie ongeloofwaardig en spreekt Hollandse nieuwe zich tegen. Veel succes in de toekomst met het aanpassen van jullie communicatie.
    • Er word gereageerd.
    • Pas de reactie aan,.... je bent hier wel actief!
    • Zorg dat je het een en ander verandert om je klanten te houden (zijn de inkomsten van HN) maar schijnbaar maakt het niet veel uit met deze economie? HN zal niet de eerste en zeker niet de laatste zijn die eventueel failliet raakt. "zou zonde zijn toch als het onnodig is?"
    Reacties
    hollandsnieuwe op 16-2-2015 om 12:33
    Beste Arthur,

    Bedankt voor uw bericht.

    Aangezien er geen mogelijkheid is om via deze website privacygevoelige informatie uit te wisselen, verwijzen wij iedereen graag naar onze contact mogelijkheden.

    Voor het antwoord op de meest gestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  9. l.bakker op 12-2-2015 om 19:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    probeer in contact te komen via persoonlijk inlog gaat niret krijg daadoor geen antwoord op mijn vraag.
    dus bij deze de vraag als ik mijn toestel niet gebruikt wordt er per dag ongeveer0.30 euro van mijn tegoed af gehaald wat neerkomt op +/- 9 euro per maand waar gaat het fout met een sim only van 275 gaat verdampt mijn geld/tegoed ergens zonder dat ik er gebruik van maakt
    • goede snelle levering en dan houd het op
    • waar is de klanten servicewaar men je tewoordkan staan
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    hollandsnieuwe op 13-2-2015 om 15:19
    Beste klant,
    Bedankt voor uw bericht. Wij zijn helaas niet actief op deze website.
    Voor het antwoord op de meest gestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.
    Heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
  10. Herma op 11-2-2015 om 09:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Was in buitenland (buiten Europa) en had alleen mijn whatsapp aan staan en bluetooth. Bij aankomst op vliegveld drie whatsappjes ontvangen en verzonden; kosten EUR57,00 (binnen 45 minuten). Automatische opwaardering en Whatsapp uitgezet. In hotel alleen wifi gebruikt; in januari weer automatisch mnd bedrag gekregen dat binnen een paar dagen weer op was doordat ik bluetooth aan had staan??? Absolute zakkenklopperij naar mijn mening! Na veel gezoek een mailadres gevonden en als antwoord: kosten in buitenland EUR10,57 per mb? Verdere vragen niet beantwoord!!
    • in Nederland goedkoop!
    • redelijke dekkingsgraad
    • - bereikbaarheid klantenservice
    • - betere info over exorbitante kosten in buitenland
    • - facturering; drie weken na afloop maandelijkse termijn
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    hollandsnieuwe op 12-2-2015 om 12:35
    Dag Herma,

    Goed dat u uw ervaring hier heeft gedeeld. Helaas zijn wij niet actief op deze website, al gaan we vanzelfsprekend wel graag voor u aan de slag.

    Onze virtuele collega Anouk biedt het antwoord op de meestgestelde vragen, kijk hiervoor op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    U kunt uw specifieke vraag stellen aan hollandsnieuwe op Facebook en Twitter, of via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
    herma op 12-2-2015 om 15:21
    Wat een reactie; dus niet....
    En 'onze' virtuele Anouk beantwoordt geen enkele specifieke vraag. I rest my case; precies zoals mijn eerder gemelde klacht: geen antwoord op een specifieke klacht over exorbitante prijs van EUR57,00 voor drie ontvangen en beantwoorde Whatsappjes binnen 45 min.

Laad meer ervaringen