Review en beoordeling hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 129 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
81% niet
10% misschien
  1. Jienette op 2-9-2015 om 19:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ook ik heb het zelfde probleem! Op 7 julli zou mijn nummer ingaan bij HN en tot op heden zit ik nog altijd met 2 abonnementen en dubbele kosten. Nummerbehoud meerdere keren aangevraagd, maar het lukt steeds niet, Veel gebeld en gemaild, maar helpt ook allemaal niet. Ik wil ook heel graag van die provider af. Ik ben hun helemaal zat! Ik wil nu bij mijn huidige provider (Tele 2) blijven.
    • GEEN
    • HUN DIENST EN NUMMERBEHOUD AANVRAAG!!!
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Familie Scheltinga op 2-9-2015 om 19:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb precies dezelfde ervaring als hieronder geschreven, wordt ook al maanden aan het lijntje gehouden wat betreft nummerbehoud en de belofte dat ik niet een dubbel abonnement hoef te betalen. Gaat dus idd over Vodafone en hollandse nieuwe. Ik heb ontzettende spijt dat ik met hun in zee ben gegaan, maar hoe kom je hier vanaf?

    Groet Elly
    • Klantenservice is niet te bereiken.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Nrg op 2-9-2015 om 16:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 4 maanden nog geen nummerbehoud. Vorige maand een officiële klacht ingediend. Daaropvolgend eindelijk een mail dat mijn nummer overgezet ging worden en wel op 8 sept. Net kreeg ik een sms en mail dat deze overzetting is geweigerd door mijn oude provider en ik maar contact met hen op moet nemen, omdat zij niet de reden voor weigering doorkrijgen en deze ook niet weten. Vodafone weet niks van een weigering en verwijst mij terug naar Hollandsnieuwe. Daar geven zij aan dat Vodafone heel goed weet waarom en dat er nu door Hollands nieuwe en Vodafone gezamenlijk een team opgericht gaat worden om de problemen rond nummerbehoud op te lossen. Toch jammer dat ze mij dit antwoord pas geven nadat ik 30 minuten in de wacht heb gestaan bij Hollandsnieuwe en in eerste instantie dus zeggen van niks te weten. Is dit nu liegen of bedrog?
    Maar goed, tot die tijd ga je wel 2 abonnementen betalen. Er zal gecrediteerd worden wanneer het nummer is overgezet. Er wordt geadviseerd vooral niks te doen en gewoon af te wachten. Een indicatie qua termijn kunnen zij niet aangeven. Misschien wordt het wel weer 4 maanden of langer. En al die tijd betaal ik dubbele abonnementskosten. Advies: als je nog geen klant ben wordt dat niet. ik weet nu even niet meer wat ik nog kan juridisch behalve lijdzaam toezien hoe mijn geld elke maand geïncasseerd wordt. Tja de dame aan de telefoon vond het erg vervelend maar ja in tijden van economisch krapte was ze al lang blij dat ze een baan had. Ach en dat ik het economisch wat krapper heb de komende maanden is dan weer wat minder erg;-) Ten opzichte van vorige medewerker was deze dame wel een stuk beter in ieder geval.

    • Geen
    • Verbeter je processen t.a.v. communicatie en klachtafhandeling
    • Wees eerlijk en hou mensen geen worst voor
    • Stuur mensen niet naar het kastje als jezelf het antwoord kennelijk ook hebt (zie hierboven)
    • Laat mensen de keuze als ze in zo een lang proces zitten waarin zoveel misgaat om afscheid te nemen van elkaar. Dat wekt misschien nog wel wat vertrouwen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. M. Kok op 2-9-2015 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Aanvraag voor nummerbehoud in mei ingediend, nu nog steeds niet afgehandeld! Klantenservice is onbereikbaar! Wat een slechte service. En dat noemt zich telefoonaanbieder met glasheldere diensten.
    • Kan helemaal niets bedenken
    • Bereikbaarheid klantenservice!!!!!!!
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Ton op 2-9-2015 om 15:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit aan beginnen! Communicatie , klantenservice, alles maar dan ook echt alles aan HN is beroerd.
    Na 3 maanden wachten nog steeds geen nummerbehoud. Telefoontjes en mails ten spijt. Je zou maar bij zo'n ballentent werken zeg!
    • Geen
    • Alles wat met klanttevredenheid en communicatie te maken heeft.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Wendy op 2-9-2015 om 11:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb mij mobiel bijna 2 weken geleden besteld. Hoelang duurt het normaal voordat je mobiel eindelijk binnen is? Er staat alleen maar: je bestelling is in behandeling.
    • Waar blijft mijn telefoon?
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      5
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Online dienstverlening:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Marian op 1-9-2015 om 23:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ga, alsjeblieft, nooit in zee met Hollandsnieuwe. Je verzuipt in slecht bereik en nog slechtere klantenservice...als ik kan afkopen ga ik zeer snel terug naar BEN...had ik nooit problemen!
    • Geen
    • Na allerlei beloftes gebeurt er niets.
  8. Henk op 1-9-2015 om 16:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    NOOIT, maar dan ook werkelijk nooit problemen ondervonden met abonnement Hollands Nieuwe. Nu, na 2 jaar, wilde ik gaan onderhandelen over nieuwe termijn.... niet nodig, wordt al gewoon aangeboden op eigen site. Opnieuw passend abonnement gekozen en gaat onmiddellijk in werking. Zelden zo'n soepele gang van zaken gezien. PLUIM!!!
    • Verlengen van abonnement is fluitje van een cent, gewoon nieuwe aanbieding kiezen en abonnement vloeit naadloos over
    • Nog geen verbeterpunt kunnen ontdekken
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. P van lanen op 31-8-2015 om 15:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zo goed als geen bereik op mijn bedrijf. Alle andere providers hebben hier uitstekend bereik. Klantenservice wil absoluut niet meewerken ook al leveren ze een zeer slecht product!
    • Als iemand echt kan aantonen als deze geen bereik heeft dan ga je op zoek naar een oplossing en niet alleen een afkoopregeling.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Elsa op 29-8-2015 om 10:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Laat je door de lage prijzen niet verleiden een abonnement bij deze provider af te sluiten, aan het eind van de rit betaal je meer dan je lief is in geld en tijd!!!

    Op het moment dat ik dit schrijf probeer ik Hollands nieuwe te bereiken via de altijd aanwezige Anouk. De virtuele Klaagmuur van Hollands nieuwe. Haar antwoorden raken kant nog wal en uiteindelijk na de juiste volgorde aan klikjes zie je een telefoonnummer en een link naar een web formulier. Op dit moment heb ik in een ander scherm een ingevuld web formulier dat maar niet wil versturen. Telefoon is alleen op werkdagen bereikbaar. Dan maar onderstaand advies van Hollands nieuwe opvolgen www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag .....oh dit stuurt me naar de aanbiedingen van Hollands nieuwe en een nieuw scherm wil eveneens niet laden. Mooi hoor.
    Mijn klacht in het kort; Er staat online een factuur van € 18,50 (zoals elke maand al 2 jaar lang) Men incasseert € 30,50, ik storneer dit en vraag om uitleg.
    Reactie: Wel vervelend dat je factuur niet de correcte prijs weergeeft. De factuur is echter een indicatie en niet leidend in deze gevallen. Je contract heeft primaat in zulke zaken.
    ....uhm??
    Ik vraag om een correcte factuur zodat ik deze kan betalen. Geen reactie.
    Om problemen te voorkomen betaal ik de € 30,50 en stuur nogmaals een verzoek om de juiste factuur. Ik gebruik alle door Hollands nieuwe doorgegeven kenmerken.
    Geen reactie en het bedrag ontvang ik terug met de omschrijving TX4409526891XT Unrecognized amount.
    Kan best kloppen ik heb namelijk de door hen verlangde € 30,50 over gemaakt terwijl online alleen een factuur van € 18,50 staat vermeld.
    Vanmorgen ontving ik een email met de mededeling dat men mijn nummer gaat blokkeren als ik niet binnen 5 dagen betaal. Ik zit dus helemaal in de stress. Ik heb verschillende emails gestuurd met de betaalbewijzen en het retour ontvangen bedrag. Weet nu werkelijk niet meer wat te doen. Verlengen doe ik maar niet, ik mag nu, na 2 jaar weg dus zoek wel een andere provider met een goed aanbod.


    • Makkelijke en snelle activering van het abonnement en de levering van het toestel.
    • Zeer slechte klanten ondersteuning. Je moet alles zelf doen maar de middelen welke men daarvoor aanreikt zijn niet voldoende, werken niet goed.
    • Contact opnemen bij problemen kost veel tijd en geld.
    • Hollands nieuwe verlegt de administratieve verantwoordelijkheid naar zijn klanten. Dit is geen service!
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Annette Schwarz op 30-8-2015 om 12:38
    Over het algemeen raken antwoorden van helpdesks/virtuele helpdesks kant noch wal.
    Het is dom dat je het door hen verlangde bedrag hebt overgemaakt, zonder een behoorlijke uitleg over de berekening van dat bedrag.
    Dat er bepaalde dingen op sites niet laden, hoeft niet per se aan desbetreffende site te liggen. Dat kan 'm ook in een bepaalde extensie in je browser zitten.
    Probeer in dat geval eens een andere browser.
    Sterkte! :)
Laad meer ervaringen