Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
33% misschien
  1. Lorenzo op 20-6-2015 om 15:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos. Ik moet naar 1244 bellen om de simkaart te activeren, er is echter een fout in dit systeem waardoor ik mijn sim niet kan activeren.
    • geen
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Michel op 23-6-2015 om 17:37
    Heb hetzelfde probleem. Als ik simkaart wil activeren gebeurt er niets. Kan alleen alarmnummer bellen. Volgens AH geen storing. Ze weten het niet :-( Mogelijk verlopen simkaart volgens AH medewerker.
  2. Bran op 10-6-2015 om 13:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoewel AH Mobiel erg voordelig is, ben ik toch genoodzaakt om over te stappen naar een andere provider. AH Mobiel werkt namelijk niet in het buitenland; ik kwam hier pas achter toen ik op een vliegveld op iemand anders stond te wachten, en uiteindelijk willekeurige voorbijgangers moest smeken om hun telefoon te kunnen lenen om zo mijn contactpersoon te kunnen bereiken. Daarnaast worden bundels niet altijd geleverd, kun je alleen je tegoed opladen in de app - waardoor je dus per definitie niet kunt opladen als je tegoed op is. iMessage kan ook niet geactiveerd worden. Erg jammer!
    • Erg voordelig.
    • - Geen iMessages kunnen verzenden
    • - Geen bereik in het buitenland
    • - Bestelde bundels worden niet altijd geleverd
    • - Geen inzicht in verbruik (alleen in tegoed)
    • - Alleen kunnen opladen in de app, waardoor je per definitie niet kunt opladen als je geen tegoed meer hebt.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    famousloan op 12-6-2015 om 02:09
    Hallo
    Dit is Famous lening bedrijf. We zijn hier om de lening te bieden aan degenen die in financiële moeilijkheden. Heeft u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen, of wilt u het opstarten van een bedrijf, maar hebben niet de hoofdstad bij de hand? Of u financiële hulp nodig hebt om uw bedrijf te versterken of uitzoeken familie kwesties. Worry niet meer als we zijn hier om ervoor te zorgen dat we sorteren van uw financiële instabiliteit en maak je financieel weer stevig. Wij bieden noodkrediet aan individuen en gezinnen. Met inbegrip van organisaties en industrieën. Contacteer ons nu om uw lening te krijgen tegen een rente zo laag als 2%.
    U kunt contact met ons op via onze e-mailadres (famousloans@hotmail.com)
    Gelieve bij aplying, van toepassing met de volgende gegevens;

    VOLLEDIGE NAAM:
    SEX:
    AGE:
    LAND:
    LEENBEDRAG:
    LENING TERM:
    dankjewel

    JOHN FAMOUS ...
    famousloans@hotmail.com
  3. M. Brands op 9-5-2015 om 10:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Werkelijk meest waardeloze product op de markt. Eerste simkaart die ik meekreeg had z'n houdbaarheidsdatum overschreden (Ja, echt). 2de simkaart deed het totaal niet, 3de simkaart leek het te doen maar is totaal onbereikbaar. Verder kan de app de server niet bereiken, is er op de klantenservice niemand van mobiel aanwezig....
    • geen
    • Het product in z'n geheel van de markt halen.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Johan FY Spinnewijn op 20-5-2015 om 19:53
    Bagger,bagger, bagger!
    Al twee weken geleden bundels aangeschaft en betaald en nog steeds staan alle tellers op nul!!
    Ik kan niets meer doen met de smart phone.
    Ze moeten zich zeer diep schamen dat bedrijf dat op de kleintjes zou letten!!!!!!!!
  4. D Jacques op 17-4-2015 om 00:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb gekocht een prepaid kaart voor mijn zoon van 10. Hij gebruikt het op een eenvoudig telefoon, dus geen smartphone, geen data, geen internet, geen MB. Het is hem gelukt om met 20 SMS en bijna 5 minuten gesprekken naar vrienden binnen Nederland om 20 euro te betalen. Geen internationale gesprekken, geen 0900 of 0800 nummers. Ik zit met de handen in de haren: hoe kan zoiets? Klantenservice helpt niet, verkopers van AH weten niets van mobiel. Dus verlies genomen en simkaart weggegooid.
    En ja, opwaarderen is behoorlijk moeilijk met AH mobiel.
    • Geen
    • - Efficiente klanten service
    • - geen spookgesprekken meer laten betalen
    • - Niet laten opwaarderen via een helse zoektocht.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    WD op 24-4-2015 om 11:17
    Vraag om de PIN2 en PUK2 bij zo'n SIM-kaart.

    De PIN2 kan je in vrijwel elk mobieltje (ook die uit de jaren '90) gebruiken om ervoor te zorgen dat alleen bepaalde nummers gebeld kunnen worden.

    Meestal kan je maximaal 10 nummers opgeven, maar er wordt gefilterd op de begincijfers van de nummers.

    Als je bijvoorbeeld +3110 als nummer opgeeft, dan kunnen alle telefoonnummers in Rotterdam gebeld worden, maar geen andere. Dus geen 0900 maar ook geen 020.

    Daarnaast kan je met de PIN2 code een BELPLAFOND instellen door in de kosten/minutenteller in de telefoon, waarvoor je dus ook die code nodig hebt, aan te geven dat bellen boven een x aantal minuten niet meer gebeld kan worden. Ook dit werkt in elk mobieltje, zonder app, geen smartphone nodig. WEL EEN PIN2 CODE NODIG. Helaas moet je bij Nederlandse providers vaak heel hard zeuren om dit soort standaardgegevens in handen te krijgen, terwijl het mijns inziens juist klantvriendelijker is om het gewoon bij levering te verstrekken. Zeker aan gezinnen met kinderen zonder smartphone.

    In andere lnden, zoals bijv Rusland, krijg je als je een prepaid SIM aanschaft van Megafon een standaard formaat simkaart (= credit card formaat - waar je dan de mini [door de meeste mensen incorrect standaard genoemd], micro of nano SIM uit kan drukken). Er zit een kraslaag op het 'creditcard gedeelte' en als je die wegkrast krijg je je PIN1, PUK1, PIN2, PUK2. *NIET* het call barring wachtwoord - dat is netwerkgebonden en wordt niet altijd door alle providers ondersteunt. PIN2 WEL, ook al zeggen ze van niet. Iedere SIM heeft een PUK1 en een PUK2 ;-)

    112 bellen kan altijd, zelfs zonder SIM-kaart en is gratis (gedefinieerd in de GSM standaard).
  5. j.dunselman op 4-4-2015 om 16:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    kunnen jullie stoppen met die vervelende sms over de tarieven in het buitenland. .laatste reis 4x zeer storend.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. van Geest op 29-3-2015 om 12:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan in het buitenland niet SMS wel bij wifi whatsApp
  7. Kylian Udo op 2-3-2015 om 16:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Deze service is vreselijk, mijn vader heeft dit gekocht terwijl er niet vermeld stond dat het alleen voor smartphones is. Prima ik had nog een oude heb ik aan hem gegeven. Vervolgens haal ik een opwaardeerbon voor hem. Werkt ook niet wanneer je 1244 belt hoor je alleen maar dat je sim al geactiveerd is. Klanten service is extreem nutteloos niet alleen het automatisch lopende bandje van het telefoon nummer maar ook de website kan je niks vinden over of je met een bon kan opwaarderen of niet. Dus denk je:' He, wat een goedkoop tarief', A.U.B. kom niet in de verleiding om deze vreselijke service te nemen.
    • Niks
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Adrie Vermeer op 11-1-2015 om 22:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Weinig mogenlijkheid met vormen van opwaardering van saldo.
    Als buitenlander zijn er geen mogenlijkheden om voor 3 maanden hier saldo the verhogen zonder bankrekening in Nederland.
    • Goede prijzen
    • Andere mogenlijkheden ter verhoging van saldo.
    • Bij voorbeeld via prepaid zoals al bestaat bij u.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. Mike de groot op 8-1-2015 om 11:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een vreselijke dienst!!! Alleen met het instellen van mijn voicemail ben ik 10 min bezig geweest, hier krijg je elke keer verplicht een voorbeeld voicemail te horen. HEEL VERVELEND AH!!!!! Je betaalt zelf voor de insteltijd wat ik opzich niet erg vind, maar het wel VERVELEND ALS IK BETAAL VOOR 10x dezelfde voorbeeld voicemail bericht. Dit hebben jullie natuurlijk expres gedaan zodat de beltegoed sneller op is. OPLICHTERS
    • Nog niet!!!! Slechte verbinding, slechte dienst, onduidelijke informatie op de website. SLECHT SLECHT SLECHT
    • ALLES
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Arthur Seiders op 13-10-2014 om 20:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    U schreef: Hartelijk dank voor uw e-mail aan AH Mobiel, waarin u aangeeft niet via 1244 op te kunnen waarderen. Graag informeer ik u hierover.

    Het mobiele nummer is een Slim Only nummer. Dit betekend dat deze enkel op te waarderen is aan de hand van de Slim Only App.
    Ik heb dit nu direct omgezet naar prepaid. Daarmee kunt u wel opwaarderen aan de hand van opwaardeerbonnen. Van het omzetten zult u ook twee SMS-berichten van ontvangen.

    OK OK. Werkt nu. maar uh .. zou het niet SLIMmer zijn om de 1244 boodschap aan te passen? Dus niet alleen UW SIM IS AL GEACTIVEERD maar ook: OPLADEN KAN ALLEEN VIA DE APP> WEET U NIET WAT EEN APP IS, OF HEBT U EEN BEJAARDEN TELEFOON? DAN JAMMER, PECH GEHAD! of zoiets.

    Verder zou het ook SLIM zijn om jullie balie personeel hierop te trainen, want die weten dus van toeten of blazen en hebben mij 2x een SLIM only SIM en daarbij een oplaad bon voor prepaid verkocht. En twee uur van mijn tijd gekost omdat niemand begreep dat SLIM only niet werkt met prepaid.
    • snelle reactie van helpdesk
    • Geen SLIM only verkopen samen met opwaardeerbonnen die daarmee niet compatibel zijn
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Adrie Vermeer op 11-1-2015 om 22:31
    Way Mark de Groot scheef heb OK hetzelfde meegemaakt. Er werd min ook vrolijk verteld dat mijn slimonly geactiveerd was maar OK kreeg ook mijn app niet geactiveerd, en dus tijd en geld verloren.l
    M Kostermans op 4-2-2015 om 11:19
    Ik heb het zelfde prbleem met een sim only kaart. Ook ik wil deze omzetten naar een prepaidkaart . Hoe kan ik dat doen?
    Lieke op 29-4-2015 om 19:27
    Hoe zet je slim only over op prepaid zodat je opwaardeerbonnen kunt gebruiken?
Laad meer ervaringen