Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 8 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
75% niet
25% misschien
  1. Annoniempje op 23-8-2015 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een kaart gekocht van 10 euro en dan zou ik er ook nog 10 euro bij krijgen dus zou ik 20 euro beltegoed hebben zou je denken in plaats van 20 euro staat er nu 10 euro op ik zou zeggen donder op met je kut service dat je geen eens service kan noemen.
    • wat er boven staat
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. dick van den berg op 13-8-2015 om 22:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ah slim only, geen internet na aanschaf nieuwe bundel. Zou volgens ah aan mijn mobiel liggen, echter bij andere telefoons hetzelfde probleem. Weer gebeld, helaas konden ze mijn probleem niet oplossen, ook geen restitutie van mijn internet maand bundel. Na afloop van de lopende bundel zou ik een volgende bundel moeten aanschaffen, dan zou het mogelijk wel werken. Geen enkele verontschuldiging of verantwoordelijkheid vanuit klantenservice.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. MTB op 10-8-2015 om 12:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Idd waardeloos. Ook ik moet naar 1244 bellen om de simkaart te activeren, er is echter een fout in dit systeem waardoor ik mijn sim niet kan activeren. Vraag mij af de AH simkaart wel geschikt is voor alle mobiele simlock vrije mobiele telefoons. Klantenservice gebeld: helaas kan ik geen antwoord gegeven op uw vraag....
    Ga een nieuwe sd kaart kopen bij Simyo.
    • Alles zie hierboven
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. MTB op 10-8-2015 om 12:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Idd waardeloos. Ook ik moet naar 1244 bellen om de simkaart te activeren, er is echter een fout in dit systeem waardoor ik mijn sim niet kan activeren. Vraag mij af de AH simkaart wel geschikt is voor alle mobiele simlock vrije mobiele telefoons. Klantenservice gebeld: helaas kan ik geen antwoord gegeven op uw vraag....
    Ga een nieuwe sd kaart kopen bij Simyo.
    • Alles zie hierboven
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. S1m1 op 26-7-2015 om 21:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    AH Mobiel was zo slim om een SMS te sturen naar mijn iPad (!) om mij te melden dat ik mijn tegoed moest opwaarderen en dat anders mijn aansluiting zou worden opgeheven. Omdat mijn iPad geen SMS ontvangt heb ik dat bericht nooit ontvangen en kon ik dus ook geen actie ondernemen. En toen ik merkte dat er iets aan de hand was, nam AH mobiel geen enkele verantwoordelijkheid voor hun eigen stomme actie. Ze beweerden zelfs geen mailadres van mij te hebben hetgeen ik met bewijs heb kunnen weerleggen (stond vanaf begin geregistreerd). Meest waardeloze en arrogante service ever! Bij
    aanvang had ik al vergelijkbare ervaringen. Nooit doen dus!
    • Geen enkele positieve ervaring met AH Mobiel zodra er iets ana de hand is
    • Verantwoordelijkheid nemen voor eigen daden en de klant tegemoet treden als er aantoonbaar bewijs is dat de klant geen blaam treft!
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Lorenzo op 20-6-2015 om 15:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos. Ik moet naar 1244 bellen om de simkaart te activeren, er is echter een fout in dit systeem waardoor ik mijn sim niet kan activeren.
    • geen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Michel op 23-6-2015 om 17:37
    Heb hetzelfde probleem. Als ik simkaart wil activeren gebeurt er niets. Kan alleen alarmnummer bellen. Volgens AH geen storing. Ze weten het niet :-( Mogelijk verlopen simkaart volgens AH medewerker.
  7. Bran op 10-6-2015 om 13:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoewel AH Mobiel erg voordelig is, ben ik toch genoodzaakt om over te stappen naar een andere provider. AH Mobiel werkt namelijk niet in het buitenland; ik kwam hier pas achter toen ik op een vliegveld op iemand anders stond te wachten, en uiteindelijk willekeurige voorbijgangers moest smeken om hun telefoon te kunnen lenen om zo mijn contactpersoon te kunnen bereiken. Daarnaast worden bundels niet altijd geleverd, kun je alleen je tegoed opladen in de app - waardoor je dus per definitie niet kunt opladen als je tegoed op is. iMessage kan ook niet geactiveerd worden. Erg jammer!
    • Erg voordelig.
    • - Geen iMessages kunnen verzenden
    • - Geen bereik in het buitenland
    • - Bestelde bundels worden niet altijd geleverd
    • - Geen inzicht in verbruik (alleen in tegoed)
    • - Alleen kunnen opladen in de app, waardoor je per definitie niet kunt opladen als je geen tegoed meer hebt.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    famousloan op 12-6-2015 om 02:09
    Hallo
    Dit is Famous lening bedrijf. We zijn hier om de lening te bieden aan degenen die in financiële moeilijkheden. Heeft u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen, of wilt u het opstarten van een bedrijf, maar hebben niet de hoofdstad bij de hand? Of u financiële hulp nodig hebt om uw bedrijf te versterken of uitzoeken familie kwesties. Worry niet meer als we zijn hier om ervoor te zorgen dat we sorteren van uw financiële instabiliteit en maak je financieel weer stevig. Wij bieden noodkrediet aan individuen en gezinnen. Met inbegrip van organisaties en industrieën. Contacteer ons nu om uw lening te krijgen tegen een rente zo laag als 2%.
    U kunt contact met ons op via onze e-mailadres (famousloans@hotmail.com)
    Gelieve bij aplying, van toepassing met de volgende gegevens;

    VOLLEDIGE NAAM:
    SEX:
    AGE:
    LAND:
    LEENBEDRAG:
    LENING TERM:
    dankjewel

    JOHN FAMOUS ...
    famousloans@hotmail.com
    Ineke op 4-8-2015 om 21:38
    Inderdaad dezelfde ervaring. De EU internetmaandbundel gekocht maar eenmaal in Duitsland bleek ik toch geen internet te hebben. De klantenservice bellen om raad is dan ook geen optie.
    NEEM GEEN AH MOBIEL OF SLIM ONLY
  8. M. Brands op 9-5-2015 om 10:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Werkelijk meest waardeloze product op de markt. Eerste simkaart die ik meekreeg had z'n houdbaarheidsdatum overschreden (Ja, echt). 2de simkaart deed het totaal niet, 3de simkaart leek het te doen maar is totaal onbereikbaar. Verder kan de app de server niet bereiken, is er op de klantenservice niemand van mobiel aanwezig....
    • geen
    • Het product in z'n geheel van de markt halen.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Johan FY Spinnewijn op 20-5-2015 om 19:53
    Bagger,bagger, bagger!
    Al twee weken geleden bundels aangeschaft en betaald en nog steeds staan alle tellers op nul!!
    Ik kan niets meer doen met de smart phone.
    Ze moeten zich zeer diep schamen dat bedrijf dat op de kleintjes zou letten!!!!!!!!
  9. D Jacques op 17-4-2015 om 00:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb gekocht een prepaid kaart voor mijn zoon van 10. Hij gebruikt het op een eenvoudig telefoon, dus geen smartphone, geen data, geen internet, geen MB. Het is hem gelukt om met 20 SMS en bijna 5 minuten gesprekken naar vrienden binnen Nederland om 20 euro te betalen. Geen internationale gesprekken, geen 0900 of 0800 nummers. Ik zit met de handen in de haren: hoe kan zoiets? Klantenservice helpt niet, verkopers van AH weten niets van mobiel. Dus verlies genomen en simkaart weggegooid.
    En ja, opwaarderen is behoorlijk moeilijk met AH mobiel.
    • Geen
    • - Efficiente klanten service
    • - geen spookgesprekken meer laten betalen
    • - Niet laten opwaarderen via een helse zoektocht.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      2
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    WD op 24-4-2015 om 11:17
    Vraag om de PIN2 en PUK2 bij zo'n SIM-kaart.

    De PIN2 kan je in vrijwel elk mobieltje (ook die uit de jaren '90) gebruiken om ervoor te zorgen dat alleen bepaalde nummers gebeld kunnen worden.

    Meestal kan je maximaal 10 nummers opgeven, maar er wordt gefilterd op de begincijfers van de nummers.

    Als je bijvoorbeeld +3110 als nummer opgeeft, dan kunnen alle telefoonnummers in Rotterdam gebeld worden, maar geen andere. Dus geen 0900 maar ook geen 020.

    Daarnaast kan je met de PIN2 code een BELPLAFOND instellen door in de kosten/minutenteller in de telefoon, waarvoor je dus ook die code nodig hebt, aan te geven dat bellen boven een x aantal minuten niet meer gebeld kan worden. Ook dit werkt in elk mobieltje, zonder app, geen smartphone nodig. WEL EEN PIN2 CODE NODIG. Helaas moet je bij Nederlandse providers vaak heel hard zeuren om dit soort standaardgegevens in handen te krijgen, terwijl het mijns inziens juist klantvriendelijker is om het gewoon bij levering te verstrekken. Zeker aan gezinnen met kinderen zonder smartphone.

    In andere lnden, zoals bijv Rusland, krijg je als je een prepaid SIM aanschaft van Megafon een standaard formaat simkaart (= credit card formaat - waar je dan de mini [door de meeste mensen incorrect standaard genoemd], micro of nano SIM uit kan drukken). Er zit een kraslaag op het 'creditcard gedeelte' en als je die wegkrast krijg je je PIN1, PUK1, PIN2, PUK2. *NIET* het call barring wachtwoord - dat is netwerkgebonden en wordt niet altijd door alle providers ondersteunt. PIN2 WEL, ook al zeggen ze van niet. Iedere SIM heeft een PUK1 en een PUK2 ;-)

    112 bellen kan altijd, zelfs zonder SIM-kaart en is gratis (gedefinieerd in de GSM standaard).
  10. j.dunselman op 4-4-2015 om 16:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    kunnen jullie stoppen met die vervelende sms over de tarieven in het buitenland. .laatste reis 4x zeer storend.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen