Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met AH Mobiel en deel deze met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
33% misschien
  1. Hans Heijnen op 27-9-2014 om 11:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In mei en juni heeft AH Mobiel onterecht meer dan € 100 van mijn rekening afgeschreven. Ik heb inmiddels vijf keer gebeld met de klantenservice en meer dan tien keer gemaild. Ik krijg steeds een ontvangstbevestiging, maar nooit een inhoudelijk antwoord.
    • telefonische klantenservice verwijst alleen naar mailservice
    • klantenservice antwoord niet
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. D.E. Van den Berg op 14-9-2014 om 16:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mobiel internet werkt niet bij mij na een nieuwe internet maandbundel. Steeds werd het probleem bij mijn toestel gelegd door klantenservice telefonisch te benderen. Vis de site klantenservice benderen leverde buiten de bevestiging geen antwoord op. Pas na een maand bij de aanschaf van weer een nieuwe bundel werkte internet weer, maar viel het tussendoor regelmatig uit. Lag volgens ah aan het binnenhuis gebruik, maar ook buitenshuis werkte het niet. De bellofde vergoeding nog steeds niet ontvangen
    • Makkelijk via de app bundels bestellen
    • Enn klantenservice die antwoord geeft. Een klantenservice die ingaat op een probleem of klacht. Een vergoending voor geleden schade. Dus een maand geen internet, dan een vergoeding van de bundelkosten
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. HAG Groenveld op 6-8-2014 om 17:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bellen en internet gaat prima. Service is bedroevend. Heb probleem met wifi tehtering via ipad (nodig voor vakantie). Simyokaart in telefoon en de ipad kan via de telefoon internetten.
    Slim only kaart erin: wel verbinding maar geen internet.
    Mailtje gestuurd via kalndenservice: onzinnig antwoord.
    Reactie op meel geeft foutmelding. reactieadres is iets van telford.
    Toen maar gebeld. Aardige juffrouw had de vraag nog nooit gehad en wist eigenlijk niet wat te doen. Service werkt dus niet goed.
    • Als onderstaand probleem wordt opgelost
    • Ik denk dat thetering op een of andere manier geblokkeerd is. Waarschijnlijk alleen bij AH slim.
    • Simyo werkt via gevensroaming bij kpn. Werkt wel
    • AH slim only werkt via gegevensroaming bij Telfort.
    • werkt niet.
    • AH doe hier wat aan.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    haggroenveld op 19-8-2014 om 18:37
    Probleem is opgelost. AH kon niet helpen,verwees me naar een telefoonwinkel. Daar moest ik dan maar met telefoon (Samsung galaxy s1 en de ipad naar toe) Heb de telefoon weer voorzien van de oorspronkelijke oude firmware (android 2.6). Toen de app Foxfi erop gezet voor instelling mobiele hotspot. De oude software had dit "niet in zich".
    Tethering is dus NIET geblokkeerd. Waarom het met simyo wel goed ging en AH niet blijft me een raadsel.
    mvg HG
  4. A. Van Bekhoven op 17-6-2014 om 8:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik word gek van SMS van binnen EU belt u voor 29 cent dat je dat overdag zo af en toe laat weten daar kan ik nog inkomen maar om dat midden in de nacht te doen vind Ik storend en nu druk Ik mij nog zwak uit. Mocht dat regelmatig voor komen Dan zijn jullie mij na jaren Als klant zeker kwijt.
    • Kappen met dat sturen van SMS.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Matthias op 16-6-2014 om 15:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net een Slim-only simkaart gekocht maar de app geeft meteen een storing waardoor ik niet kan inloggen en dus geen internet kan gebruiken. Klantenservice gebeld en die geven aan "binnen enkele dagen" het probleem te hebben opgelost. Compleet idioot dus, ik ga hier geen dagen op wachten.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. H. Hoogendoorn op 5-6-2014 om 11:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vervelende ervaringen met AH.
    Voor één mobiel vindt regelmatig een automatische incasso plaats van € 10,- voor een (automatische) opwaardering van mijn prepaid abonnement, zonder dat ik daar opdracht voor heb gegeven.
    Mijn tweede mobiel (ook prepaid abonnement) is plotseling zonder opgaaf van redenen geblokkeerd terwijl er voldoende saldo op staat en drie maanden geleden nog is opgewaardeerd.
    AH kan zich beter niet met mobiel bellen bezighouden.
    • Een minpunt vind ik dat het je geld moet kosten als je 'betaald' moet bellen als je klachten hebt. Dat zou juist gratis moeten zijn. En e-mails worden traag of maar half beantwoord.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Van der Rijk op 31-5-2014 om 1:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nu een prepaidabonnement bij AH, probeer al 3 weken voor mijn nieuwe smartphone een slim onlyabonnement af te sluiten. Iedere vraag per mail kost minstens 5 werkdagen, als je al antwoord krijgt tenminste. Telefonisch op zon en feestdagen niet te bereiken, dit is toch niet meer van deze tijd! Vanmorgen na 20 minuten in de wacht te hebben gehangen te horen gekregen dat het niet lukt omdat al dagen de app niet werkt omdat zij een storing hebben, sorry maar ik geloof er niets van.
    • Weet ik niet
    • Totaal geen hulp bij het afsluiten van een abonnement.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. N. van Veenendaal op 15-5-2014 om 16:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    AH Slim Only is over het algemeen een goede keuze en je zit nergens aan vast. Je kunt afzonderlijk sms-, bel- en internetbundels kopen die 31 dagen geldig zijn. Ook hebben ze goede EU-bundels.
    • Duidelijke app, waarin je je tegoed en verbruik kan zien en bundels kan aanschaffen. Ik heb internetsnelheden van 8MB gehaald; dus lekker snel.
    • Wanneer je MB-bundel op is, gaat er geld af van je basisbundel. Ik had graag een optie gezien die dit uitschakelt.
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. Lilianverweire@hotmail.com op 7-5-2014 om 18:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik was jaren tevreden. Tot enkele maanden geleden.
    Ik bel zelden. Misschien één keer in de maand. Paar keer per maand sms'en . Internet nooit. Alleen whatsapp via eigen netwerk.
    Ik deed altijd enkele maanden met mijn tegoed en de bonus.
    Nu is het steeds paar weken, terwijl ik alleen whatsapp.
    Klantenservice wimpelt het af en geen duidelijkheid waar het aan op gaat.
    • Als je opwaardeert krijg je extra bonus
    • Klantenservice kan stukken beter.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. koen op 5-4-2014 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    AAARGHheb net een kaart gekocht voor mijn oude iphone 3g voor mijn zoonkan ik de app niet downloaden omdat de app ios 5 nodig heeftios 5 kan je niet downloaden op een iphone 3g!!!!waarom staat dit nergens!!!!!ik wil mijn geld terug!
    Reacties
    lieven op 27-7-2014 om 17:06
    Same here... is er een manier om dat nummer dan via een laptop oid te beheren?
Laad meer ervaringen