Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 6 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
83% niet
17% misschien
  1. Adrie Vermeer op 11-1-2015 om 22:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Weinig mogenlijkheid met vormen van opwaardering van saldo.
    Als buitenlander zijn er geen mogenlijkheden om voor 3 maanden hier saldo the verhogen zonder bankrekening in Nederland.
    • Goede prijzen
    • Andere mogenlijkheden ter verhoging van saldo.
    • Bij voorbeeld via prepaid zoals al bestaat bij u.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. Mike de groot op 8-1-2015 om 11:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een vreselijke dienst!!! Alleen met het instellen van mijn voicemail ben ik 10 min bezig geweest, hier krijg je elke keer verplicht een voorbeeld voicemail te horen. HEEL VERVELEND AH!!!!! Je betaalt zelf voor de insteltijd wat ik opzich niet erg vind, maar het wel VERVELEND ALS IK BETAAL VOOR 10x dezelfde voorbeeld voicemail bericht. Dit hebben jullie natuurlijk expres gedaan zodat de beltegoed sneller op is. OPLICHTERS
    • Nog niet!!!! Slechte verbinding, slechte dienst, onduidelijke informatie op de website. SLECHT SLECHT SLECHT
    • ALLES
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Arthur Seiders op 13-10-2014 om 20:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    U schreef: Hartelijk dank voor uw e-mail aan AH Mobiel, waarin u aangeeft niet via 1244 op te kunnen waarderen. Graag informeer ik u hierover.

    Het mobiele nummer is een Slim Only nummer. Dit betekend dat deze enkel op te waarderen is aan de hand van de Slim Only App.
    Ik heb dit nu direct omgezet naar prepaid. Daarmee kunt u wel opwaarderen aan de hand van opwaardeerbonnen. Van het omzetten zult u ook twee SMS-berichten van ontvangen.

    OK OK. Werkt nu. maar uh .. zou het niet SLIMmer zijn om de 1244 boodschap aan te passen? Dus niet alleen UW SIM IS AL GEACTIVEERD maar ook: OPLADEN KAN ALLEEN VIA DE APP> WEET U NIET WAT EEN APP IS, OF HEBT U EEN BEJAARDEN TELEFOON? DAN JAMMER, PECH GEHAD! of zoiets.

    Verder zou het ook SLIM zijn om jullie balie personeel hierop te trainen, want die weten dus van toeten of blazen en hebben mij 2x een SLIM only SIM en daarbij een oplaad bon voor prepaid verkocht. En twee uur van mijn tijd gekost omdat niemand begreep dat SLIM only niet werkt met prepaid.
    • snelle reactie van helpdesk
    • Geen SLIM only verkopen samen met opwaardeerbonnen die daarmee niet compatibel zijn
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Adrie Vermeer op 11-1-2015 om 22:31
    Way Mark de Groot scheef heb OK hetzelfde meegemaakt. Er werd min ook vrolijk verteld dat mijn slimonly geactiveerd was maar OK kreeg ook mijn app niet geactiveerd, en dus tijd en geld verloren.l
  4. Art op 12-10-2014 om 10:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    10 euro beltegoed gekocht, 1244 gebeld, krijg te horen UW SIM IS AL GEACTIVEERD. Nee, ik wil alleen opladen. Klantenservice gebeld, alleen stomme menuus. Maar ander SIM kaartje gekocht, zelfde probleem.Ja, ook via andere telefoon geprobeerd. Toen maar online via iDeal geprobeert op te laden, werkte 2x niet (Chrome en IE) Wacht nu op behandeling klacht. Zooitje!!
    • Kan wel bellen
    • Kan niet opladen (10 euro weggegooid)
    • Klantenservice erger dan slecht, alleen menu's
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Kees op 11-10-2014 om 1:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In de AH winkel lijkt het een prepaid van 12 cent/min (SMS 4 cent), maar het is 3x zo duur, erg misleidend. De 12 cent is als je 30 euro opwaardeert en dan krijg je 60 euro bonus beltegoed (1 maand geldig).

    Prepaid is handig als je weinig belt - 60 euro in 1 maand krijg je dan niet op.

    Verder zou koppelen met je AH bonuskaart 5 euro opleveren, maar na het registreren ging het mis, maar je kunt niet nog een keer registeren, want je bent al geregistreerd. De helpdesk reageert niet hierop.
    • Ik kon er wel gewoon mee bellen.
    • Misleiding in kosten, en erg duur.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Hans Heijnen op 27-9-2014 om 11:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In mei en juni heeft AH Mobiel onterecht meer dan € 100 van mijn rekening afgeschreven. Ik heb inmiddels vijf keer gebeld met de klantenservice en meer dan tien keer gemaild. Ik krijg steeds een ontvangstbevestiging, maar nooit een inhoudelijk antwoord.
    • telefonische klantenservice verwijst alleen naar mailservice
    • klantenservice antwoord niet
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. D.E. Van den Berg op 14-9-2014 om 16:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mobiel internet werkt niet bij mij na een nieuwe internet maandbundel. Steeds werd het probleem bij mijn toestel gelegd door klantenservice telefonisch te benderen. Vis de site klantenservice benderen leverde buiten de bevestiging geen antwoord op. Pas na een maand bij de aanschaf van weer een nieuwe bundel werkte internet weer, maar viel het tussendoor regelmatig uit. Lag volgens ah aan het binnenhuis gebruik, maar ook buitenshuis werkte het niet. De bellofde vergoeding nog steeds niet ontvangen
    • Makkelijk via de app bundels bestellen
    • Enn klantenservice die antwoord geeft. Een klantenservice die ingaat op een probleem of klacht. Een vergoending voor geleden schade. Dus een maand geen internet, dan een vergoeding van de bundelkosten
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. HAG Groenveld op 6-8-2014 om 17:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bellen en internet gaat prima. Service is bedroevend. Heb probleem met wifi tehtering via ipad (nodig voor vakantie). Simyokaart in telefoon en de ipad kan via de telefoon internetten.
    Slim only kaart erin: wel verbinding maar geen internet.
    Mailtje gestuurd via kalndenservice: onzinnig antwoord.
    Reactie op meel geeft foutmelding. reactieadres is iets van telford.
    Toen maar gebeld. Aardige juffrouw had de vraag nog nooit gehad en wist eigenlijk niet wat te doen. Service werkt dus niet goed.
    • Als onderstaand probleem wordt opgelost
    • Ik denk dat thetering op een of andere manier geblokkeerd is. Waarschijnlijk alleen bij AH slim.
    • Simyo werkt via gevensroaming bij kpn. Werkt wel
    • AH slim only werkt via gegevensroaming bij Telfort.
    • werkt niet.
    • AH doe hier wat aan.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    haggroenveld op 19-8-2014 om 18:37
    Probleem is opgelost. AH kon niet helpen,verwees me naar een telefoonwinkel. Daar moest ik dan maar met telefoon (Samsung galaxy s1 en de ipad naar toe) Heb de telefoon weer voorzien van de oorspronkelijke oude firmware (android 2.6). Toen de app Foxfi erop gezet voor instelling mobiele hotspot. De oude software had dit "niet in zich".
    Tethering is dus NIET geblokkeerd. Waarom het met simyo wel goed ging en AH niet blijft me een raadsel.
    mvg HG
  9. A. Van Bekhoven op 17-6-2014 om 8:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik word gek van SMS van binnen EU belt u voor 29 cent dat je dat overdag zo af en toe laat weten daar kan ik nog inkomen maar om dat midden in de nacht te doen vind Ik storend en nu druk Ik mij nog zwak uit. Mocht dat regelmatig voor komen Dan zijn jullie mij na jaren Als klant zeker kwijt.
    • Kappen met dat sturen van SMS.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Matthias op 16-6-2014 om 15:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net een Slim-only simkaart gekocht maar de app geeft meteen een storing waardoor ik niet kan inloggen en dus geen internet kan gebruiken. Klantenservice gebeld en die geven aan "binnen enkele dagen" het probleem te hebben opgelost. Compleet idioot dus, ik ga hier geen dagen op wachten.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen