Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met AH Mobiel en deel deze met andere consumenten.
  1. koen op 5-4-2014 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    AAARGHheb net een kaart gekocht voor mijn oude iphone 3g voor mijn zoonkan ik de app niet downloaden omdat de app ios 5 nodig heeftios 5 kan je niet downloaden op een iphone 3g!!!!waarom staat dit nergens!!!!!ik wil mijn geld terug!
  2. Esther op 14-2-2014 om 18:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Reeds anderhalf jaar gebruiker van AH slim only.
    Goed netwerk ontvangst en handige app.Van de week kon ik niet opwaarderen en dus de klantenservice gebeld. Storing was bekend en de medewerker gaf me een gratis bundel van 50 sms`jes als compensatie.Volgende dag kreeg ik een mail dat de storing was verholpen dat ik ook een gratis databundel heb gekregen ter compensatie voor de overlast.Netjes afgehandeld en zonder wachttijd of hoge kosten voor het bellen naar de klantenservice.
  3. Daan op 10-2-2014 om 14:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Conclusie van het hele verhaal:KOOP GEEN AH SLIM ONLYService: BAGGEROpwaarderen: BAGGER (alleen via een app, die het zeer regelmatig NIET DOET)Gebruiksvriendelijkheid: BAGGERApp: BAGGER (sloom, onduidelijk, misleidend zelfs)Veiligheid: BAGGER (het zal vaak voorkomen dat je herhaaldelijk je bankgegevens af moet staan)Ze maken de app stiekem zo dat het wel verdacht makkelijk is om dubbel af te rekenen.Ik rijd nu naar de stad om een nieuwe sim te halen. Ben helemaal klaar met die albert heijn troep, het is 2014 en ik wil bellen. Gek he?
  4. dees op 2-1-2014 om 21:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als je een ah prepaid neemt Is het onderling bellen dan goedkoper en smsen of is dat t xelfde tarief wat ah.nl staatOf goedkoper
  5. marius op 29-12-2013 om 15:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    blij met deze site, ben nu uren bezig met het oplossen van het probleem. dacht eerst probleem met een oude nokia. nu in nieuw toestel, nog steeds niets.
    een melding van ah had mij veel frustratie gescheeld.
    morgen afwachten, survice van AH is niet van deze tijd.
  6. Giulio op 29-12-2013 om 13:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had ook last dat ik niet kon bellen en internetten met ah mobiel slim only. Sinds gisteravond vanaf een uur of 5 `s middags. Maar sinds vanochtend rond een uur of half twaalf waren de problemen ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik kan weer gewoon bellen en internetten. Beetje raar, maar ik ben blij dat het voorbij is.
  7. Rita op 29-12-2013 om 13:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan sinds 20 minuten weer bellen en sms`n. Dankzij alle telefoontjes hebben ze er blijkbaar wat aan gedaan.
  8. marius op 29-12-2013 om 13:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    blij met deze site, ben nu uren bezig met het oplossen van het probleem. dacht eerst probleem met een oude nokia. nu in nieuw toestel, nog steeds niets.
    een melding van ah had mij veel frustratie gescheeld.
    morgen afwachten, survice van AH is niet van deze tijd.
  9. michelle op 29-12-2013 om 12:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    gelukkig lees ik jullie hier.kan vanaf gisteren geen sms versturen, wel ont vangen. grrrrr.hoop dat het goedkomt. fijne dag allemaal.
  10. marius op 29-12-2013 om 12:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    blij met deze site, ben nu uren bezig met het oplossen van het probleem. dacht eerst probleem met een oude nokia. nu in nieuw toestel, nog steeds niets.
    een melding van ah had mij veel frustratie gescheeld.
    morgen afwachten, survice van AH is niet van deze tijd.
Laad meer ervaringen