Review en beoordeling AH Mobiel

AH Mobiel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 7 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
71% niet
29% misschien
  1. D Jacques op 17-4-2015 om 00:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb gekocht een prepaid kaart voor mijn zoon van 10. Hij gebruikt het op een eenvoudig telefoon, dus geen smartphone, geen data, geen internet, geen MB. Het is hem gelukt om met 20 SMS en bijna 5 minuten gesprekken naar vrienden binnen Nederland om 20 euro te betalen. Geen internationale gesprekken, geen 0900 of 0800 nummers. Ik zit met de handen in de haren: hoe kan zoiets? Klantenservice helpt niet, verkopers van AH weten niets van mobiel. Dus verlies genomen en simkaart weggegooid.
    En ja, opwaarderen is behoorlijk moeilijk met AH mobiel.
    • Geen
    • - Efficiente klanten service
    • - geen spookgesprekken meer laten betalen
    • - Niet laten opwaarderen via een helse zoektocht.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    WD op 24-4-2015 om 11:17
    Vraag om de PIN2 en PUK2 bij zo'n SIM-kaart.

    De PIN2 kan je in vrijwel elk mobieltje (ook die uit de jaren '90) gebruiken om ervoor te zorgen dat alleen bepaalde nummers gebeld kunnen worden.

    Meestal kan je maximaal 10 nummers opgeven, maar er wordt gefilterd op de begincijfers van de nummers.

    Als je bijvoorbeeld +3110 als nummer opgeeft, dan kunnen alle telefoonnummers in Rotterdam gebeld worden, maar geen andere. Dus geen 0900 maar ook geen 020.

    Daarnaast kan je met de PIN2 code een BELPLAFOND instellen door in de kosten/minutenteller in de telefoon, waarvoor je dus ook die code nodig hebt, aan te geven dat bellen boven een x aantal minuten niet meer gebeld kan worden. Ook dit werkt in elk mobieltje, zonder app, geen smartphone nodig. WEL EEN PIN2 CODE NODIG. Helaas moet je bij Nederlandse providers vaak heel hard zeuren om dit soort standaardgegevens in handen te krijgen, terwijl het mijns inziens juist klantvriendelijker is om het gewoon bij levering te verstrekken. Zeker aan gezinnen met kinderen zonder smartphone.

    In andere lnden, zoals bijv Rusland, krijg je als je een prepaid SIM aanschaft van Megafon een standaard formaat simkaart (= credit card formaat - waar je dan de mini [door de meeste mensen incorrect standaard genoemd], micro of nano SIM uit kan drukken). Er zit een kraslaag op het 'creditcard gedeelte' en als je die wegkrast krijg je je PIN1, PUK1, PIN2, PUK2. *NIET* het call barring wachtwoord - dat is netwerkgebonden en wordt niet altijd door alle providers ondersteunt. PIN2 WEL, ook al zeggen ze van niet. Iedere SIM heeft een PUK1 en een PUK2 ;-)

    112 bellen kan altijd, zelfs zonder SIM-kaart en is gratis (gedefinieerd in de GSM standaard).
  2. j.dunselman op 4-4-2015 om 16:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    kunnen jullie stoppen met die vervelende sms over de tarieven in het buitenland. .laatste reis 4x zeer storend.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. van Geest op 29-3-2015 om 12:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan in het buitenland niet SMS wel bij wifi whatsApp
  4. Kylian Udo op 2-3-2015 om 16:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Deze service is vreselijk, mijn vader heeft dit gekocht terwijl er niet vermeld stond dat het alleen voor smartphones is. Prima ik had nog een oude heb ik aan hem gegeven. Vervolgens haal ik een opwaardeerbon voor hem. Werkt ook niet wanneer je 1244 belt hoor je alleen maar dat je sim al geactiveerd is. Klanten service is extreem nutteloos niet alleen het automatisch lopende bandje van het telefoon nummer maar ook de website kan je niks vinden over of je met een bon kan opwaarderen of niet. Dus denk je:' He, wat een goedkoop tarief', A.U.B. kom niet in de verleiding om deze vreselijke service te nemen.
    • Niks
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Adrie Vermeer op 11-1-2015 om 22:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Weinig mogenlijkheid met vormen van opwaardering van saldo.
    Als buitenlander zijn er geen mogenlijkheden om voor 3 maanden hier saldo the verhogen zonder bankrekening in Nederland.
    • Goede prijzen
    • Andere mogenlijkheden ter verhoging van saldo.
    • Bij voorbeeld via prepaid zoals al bestaat bij u.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. Mike de groot op 8-1-2015 om 11:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een vreselijke dienst!!! Alleen met het instellen van mijn voicemail ben ik 10 min bezig geweest, hier krijg je elke keer verplicht een voorbeeld voicemail te horen. HEEL VERVELEND AH!!!!! Je betaalt zelf voor de insteltijd wat ik opzich niet erg vind, maar het wel VERVELEND ALS IK BETAAL VOOR 10x dezelfde voorbeeld voicemail bericht. Dit hebben jullie natuurlijk expres gedaan zodat de beltegoed sneller op is. OPLICHTERS
    • Nog niet!!!! Slechte verbinding, slechte dienst, onduidelijke informatie op de website. SLECHT SLECHT SLECHT
    • ALLES
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Arthur Seiders op 13-10-2014 om 20:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    U schreef: Hartelijk dank voor uw e-mail aan AH Mobiel, waarin u aangeeft niet via 1244 op te kunnen waarderen. Graag informeer ik u hierover.

    Het mobiele nummer is een Slim Only nummer. Dit betekend dat deze enkel op te waarderen is aan de hand van de Slim Only App.
    Ik heb dit nu direct omgezet naar prepaid. Daarmee kunt u wel opwaarderen aan de hand van opwaardeerbonnen. Van het omzetten zult u ook twee SMS-berichten van ontvangen.

    OK OK. Werkt nu. maar uh .. zou het niet SLIMmer zijn om de 1244 boodschap aan te passen? Dus niet alleen UW SIM IS AL GEACTIVEERD maar ook: OPLADEN KAN ALLEEN VIA DE APP> WEET U NIET WAT EEN APP IS, OF HEBT U EEN BEJAARDEN TELEFOON? DAN JAMMER, PECH GEHAD! of zoiets.

    Verder zou het ook SLIM zijn om jullie balie personeel hierop te trainen, want die weten dus van toeten of blazen en hebben mij 2x een SLIM only SIM en daarbij een oplaad bon voor prepaid verkocht. En twee uur van mijn tijd gekost omdat niemand begreep dat SLIM only niet werkt met prepaid.
    • snelle reactie van helpdesk
    • Geen SLIM only verkopen samen met opwaardeerbonnen die daarmee niet compatibel zijn
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Adrie Vermeer op 11-1-2015 om 22:31
    Way Mark de Groot scheef heb OK hetzelfde meegemaakt. Er werd min ook vrolijk verteld dat mijn slimonly geactiveerd was maar OK kreeg ook mijn app niet geactiveerd, en dus tijd en geld verloren.l
    M Kostermans op 4-2-2015 om 11:19
    Ik heb het zelfde prbleem met een sim only kaart. Ook ik wil deze omzetten naar een prepaidkaart . Hoe kan ik dat doen?
  8. Art op 12-10-2014 om 10:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    10 euro beltegoed gekocht, 1244 gebeld, krijg te horen UW SIM IS AL GEACTIVEERD. Nee, ik wil alleen opladen. Klantenservice gebeld, alleen stomme menuus. Maar ander SIM kaartje gekocht, zelfde probleem.Ja, ook via andere telefoon geprobeerd. Toen maar online via iDeal geprobeert op te laden, werkte 2x niet (Chrome en IE) Wacht nu op behandeling klacht. Zooitje!!
    • Kan wel bellen
    • Kan niet opladen (10 euro weggegooid)
    • Klantenservice erger dan slecht, alleen menu's
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Kees op 11-10-2014 om 01:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In de AH winkel lijkt het een prepaid van 12 cent/min (SMS 4 cent), maar het is 3x zo duur, erg misleidend. De 12 cent is als je 30 euro opwaardeert en dan krijg je 60 euro bonus beltegoed (1 maand geldig).

    Prepaid is handig als je weinig belt - 60 euro in 1 maand krijg je dan niet op.

    Verder zou koppelen met je AH bonuskaart 5 euro opleveren, maar na het registreren ging het mis, maar je kunt niet nog een keer registeren, want je bent al geregistreerd. De helpdesk reageert niet hierop.
    • Ik kon er wel gewoon mee bellen.
    • Misleiding in kosten, en erg duur.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Hans Heijnen op 27-9-2014 om 11:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In mei en juni heeft AH Mobiel onterecht meer dan € 100 van mijn rekening afgeschreven. Ik heb inmiddels vijf keer gebeld met de klantenservice en meer dan tien keer gemaild. Ik krijg steeds een ontvangstbevestiging, maar nooit een inhoudelijk antwoord.
    • telefonische klantenservice verwijst alleen naar mailservice
    • klantenservice antwoord niet
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen