Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo morgen van start

5 reacties

Het grootste kabelbedrijf van Nederland Ziggo gaat morgen officieel van start. Dit is vanochtend bekendgemaakt tijdens de persconferentie van Ziggo in Den Haag. Ziggo komt voort uit de fusie van @Home, Casema en Multikabel, maar beschouwt zichzelf als een geheel nieuw bedrijf.

“De relatie met onze klanten staat centraal bij Ziggo,” zegt directeur Bernard Dijkhuizen van Ziggo. “Wij leveren diensten zoals televisie, internet en telefonie die een vitale rol in het leven van onze klanten spelen”. Ziggo heeft de hele organisatie zo ingericht dat er ‘echt naar de klant geluisterd wordt’ om zo de dienstverlening te verbeteren. 

Met behulp van Klantenpanels, waar duizenden klanten deel vanuit maken, en maandelijkse klanttevredenheidsmetingen gaat Ziggo klanten betrekken bij de verdere inrichting en aanpak van het bedrijf. 

Ziggo werkt ook actief aan nieuwe ontwikkelingen. Komende tijd volgt een groter aanbod van programma’s in HD-kwaliteit, introduceert Ziggo interactieve Video on Demand en brengt het bedrijf de snelheid voor internet naar 100 MBps. Maar zover is het nog niet: morgen gaat eerst de kennismakingscampagne van Ziggo multimediaal van start. Komend najaar moet het bedrijf helemaal op orde zijn, dan worden ook de nieuwe diensten gelanceerd.

Belangenvereniging COAX was vanmorgen ook aanwezig, heeft ZIGGO succes gewenst maar gelijk opmerkingen geplaatst over de eerste "gezamenlijke" actie van ZIGGO ten aanzien van de facturatie en het verschil van het telefoontarief dat de klanten moeten betalen als zij de klantenservice moeten bellen ten aanzien van de facturatie.

Ziggo op Bellen.com, Internetten.nl, Breedbandgekte, Totaalwijzer, Digitelevisie
Vanaf morgen kunt u de pakketten vergelijken én online bestellen op de Bencom vergelijkingssites. Hieronder ziet u het (rode) verzorgingsgebied van Ziggo. Via de postcodecheck kunt u controleren of televisie, internet en telefonie van Ziggo beschikbaar is op uw adres.
.

Reacties (5)

Geplaatst door: karel ()

Ik heb al een forum over Ziggo gevonden op http://ziggo.gebruikers.eu De dubbele facturen en andere problemen na de overgang zijn hierop terug te vinden.

Geplaatst door: Dana ()

En tijd voor: IMAP-mail, secure pop/imap en eigen domeinnaam, mobiele telefonie en voip-diensten (bereikbaarheid van je vaste telnr op je mobiel, etc.).
XS4ALL kopieren zeg maar (maar dan zonder dagenlange KPN-storingen )
Positief is in ieder geval dat er nu zonder vaste contracten wordt gewerkt. Hebben ze blijkbaar nu eindelijk genoeg vertrouwen in hun product om hun klanten niet via contractconstructies vast te houden. En de upload-snelheden gaan de goede kant op, dat maakt de prijsverschillen t.o.v. telfort, alice, etc. een beetje goed. Nu nog glasvezel-snelheden voor consumenten, tegen redelijke prijs. Ben benieuwd naar video-on-demand. 😉

Geplaatst door: Dana ()

En tijd voor: IMAP-mail, secure pop/imap en eigen domeinnaam, mobiele telefonie en voip-diensten (bereikbaarheid van je vaste telnr op je mobiel, etc.).
XS4ALL kopieren zeg maar (maar dan zonder dagenlange KPN-storingen 😉 )
Positief is in ieder geval dat er nu zonder vaste contracten wordt gewerkt. Hebben ze blijkbaar nu eindelijk genoeg vertrouwen in hun product om hun klanten niet via contractconstructies vast te houden. En de upload-snelheden gaan de goede kant op, dat maakt de prijsverschillen t.o.v. telfort, alice, etc. een beetje goed. Nu nog glasvezel-snelheden voor consumenten, tegen redelijke prijs. Ben benieuwd naar video-on-demand.

Geplaatst door: German ()

De vraag is al beantwoord. De site bestaat niet meer. Het is te hopen dat er eindelijk HTML email komt.

Geplaatst door: German ()

Hoe lang nog blijft de website www.home.nl online in de huidige vorm ?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie