Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo komt met vernieuwde mobiele abonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelaar Ziggo heeft haar mobiele abonnementen aangepast. 
aanleiding was de fusie met UPC die op 13 april is afgerond. De drie al bestaande Ziggo Mobiel abonnementen zijn iets duurder geworden. Klanten krijgen hiervoor wel meer belminuten, sms’jes en bij het duurste abonnement een grotere databundel. Daarnaast voegt Ziggo een nieuw Familie abonnement toe. Voor bestaande klanten verandert er niets.


Prijsverhoging
In de oude situatie kregen klanten bij de goedkoopste twee abonnementen (Veel en Héél veel) belminuten óf sms’jes. Nu krijg je zowel dezelfde hoeveelheid minuten als sms-berichten. Het Voldoende abonnement (voorheen Veel) is hiermee 1,50 euro per maand duurder geworden. Je krijgt 75 minuten + 75 sms’jes + 200 MB. Het Ruim abonnement (voorheen Héél veel) blijft 15 euro per maand en bestaat uit 300 minuten + 300 sms’jes + 1 GB data. 

Het duurste abonnement Enorm (voorheen Héééél veel) is ook in prijs verhoogd van 25 naar 30 euro. Hiermee kun je onbeperkt bellen en sms’en en krijg je 3 GB. Voorheen bestond de databundel uit 1 GB. Ziggo klanten kunnen maandelijks de abonnementen aanpassen en ook opzeggen. 

Ziggo Mobiel Familie
Helemaal nieuw is het Ziggo Familie abonnement voor 45 euro per maand. Op dit abonnement kunnen maximaal 5 mobiele telefoonnummers worden aangesloten. Alle vijf de gebruikers kunnen onbeperkt bellen en sms'en en gezamelijk een databundel van 4GB per maand delen.

Ziggo levert standaard 2 simkaarten mee bij het Ziggo Familie abonnement, waar nog maximaal 3 extra simkaarten bijbesteld kunnen worden. Dat kost wel 30 euro extra per maand plus 10 euro activatiekosten. Of de eenmalige activatiekosten voor alle simkaarten gelden, is niet helemaal duidelijk. Uit navraag bleek dat de helpdesk hier ook nog niet goed van op de hoogte is. 

Exclusief voor Ziggo klanten
Ziggo Mobiel is exclusief verkrijgbaar voor Ziggo klanten. Wel is het mogelijk het mobiele abonnement te behouden als je andere abonnementen en diensten van Ziggo opzegt. Je betaalt maandelijks wel 5 euro extra.

WifiSpots
Ziggo maakt gebruik van het Vodafone-netwerk, maar kunnen vooralsnog geen gebruik maken van het 4G-netwerk. Klanten van Ziggo Mobiel kunnen ook onbeperkt gebruik maken van ruim 2 miljoen WifiSpots in heel Nederland. Hiermee kun je draadloos internetten op je telefoon of tablet op zo’n 2 miljoen locaties in Nederland. Door gebruik te maken van WifiSpots gaat dataverkeer niet uit de mobiele internetbundel.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.