Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo Alles-in-1 nu ook in COGAS gebied

5 reacties

Goed nieuws voor Twentenaren! In het verleden moesten we nog wel eens mensen teleurstellen omdat zij in het voormalige verzorgingsgebied van Cogas* (Twente) vielen. Vanaf nu kunnen de meeste Ziggo producten ook daar besteld worden!

Kabelbedrijf Ziggo laat weten dat het vanaf vandaag, 18 juni, mogelijk is om Alles-in-1 te bestellen in het gehele COGAS gebied. Dit zijn beide bedrijven na langdurige onderhandelingen overeengekomen.

Mensen die zich voor Alles-in-1 aanmelden, worden door Ziggo normaal in rekening gebracht voor Alles-in-1. Daarnaast staat er voor COGAS klanten een extra regel op de factuur waarmee Ziggo de € 14,95 voor Radio & Televisie van COGAS in mindering brengt. Dit bedrag wordt nog gewoon maandelijks geïncasseerd door COGAS.

Interactieve Televisie is nog geen mogelijk in het COGAS gebied.

* Cogas, gevestigd in Almelo, is in 1966 ontstaan als gasbedrijf. Het leveringsbedrijf van gas en elktriciteit werd in 2006 verkocht aan Electrabel. Hierna is Cogas verder gegaan met een viertal hoofdactiviteiten: Infra & Beheer, Kabel, Duurzaam en Meetdiensten.

Klik hier voor meer informatie en online aanmelden voor Ziggo Alles-in-1

Reacties (5)

Geplaatst door: eekma ()

Hoe is ziggo in Hardenberg?

Geplaatst door: Vriezenveen ()

Dat video on demand nog niet werkt ligt niet aan de cogas, maar aan ziggo.
technisch gezien is de cogas er al lang klaar voor, maar heeft ziggo geen drukte om de signalen erop te zetten.

Geplaatst door: geesteren@neretseeg ()

en ...............nog moeilijker is fatsoenlijk reageren

Geplaatst door: Vriezenveen ()

@ Geesteren. ( neretseeg )

Wat loop jij nu te zeiken man. Nu kun je het alles in een pakket krijgen, is het weer niet goed. jij betaald het abbo geld aan de cogas en Ziggo brengt het in mindering,

Vind je dat zo moeilijk.???

Geplaatst door: neretseeg ()

waarom nu weer zo omslachtig, je betaalt het grootste deel van het abbonnement al aan ziggo, maar de kosten voor het analoge rtv signaal moeten weer naar cogas, nog ff wat langer brainstormen hadden jullie hier ook vast een oplossing voor gevonden

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie