Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo Alles-in-1 nu ook in COGAS gebied

Goed nieuws voor Twentenaren! In het verleden moesten we nog wel eens mensen teleurstellen omdat zij in het voormalige verzorgingsgebied van Cogas* (Twente) vielen. Vanaf nu kunnen de meeste Ziggo producten ook daar besteld worden!

Kabelbedrijf Ziggo laat weten dat het vanaf vandaag, 18 juni, mogelijk is om Alles-in-1 te bestellen in het gehele COGAS gebied. Dit zijn beide bedrijven na langdurige onderhandelingen overeengekomen.
 

Mensen die zich voor Alles-in-1 aanmelden, worden door Ziggo normaal in rekening gebracht voor Alles-in-1. Daarnaast staat er voor COGAS klanten een extra regel op de factuur waarmee Ziggo de € 14,95 voor Radio & Televisie van COGAS in mindering brengt. Dit bedrag wordt nog gewoon maandelijks geïncasseerd door COGAS.

Interactieve Televisie is nog geen mogelijk in het COGAS gebied.

* Cogas, gevestigd in Almelo, is in 1966 ontstaan als gasbedrijf. Het leveringsbedrijf van gas en elktriciteit werd in 2006 verkocht aan Electrabel. Hierna is Cogas verder gegaan met een viertal hoofdactiviteiten: Infra & Beheer, Kabel, Duurzaam en Meetdiensten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie