Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zelf bundels aanpassen via Telfort app

door Anniek Kruijer

mijntelfort-app.jpgTelfort heeft de Mijn Telfort app vernieuwd. Klanten kunnen voortaan diverse zaken zelf regelen zoals 4G aan- en uitzetten. Ook kunnen er buitenlandbundels worden besteld. De vernieuwde versie van de app is beschikbaar in de app stores voor iOS en Android. Welke functies zijn nog meer toegevoegd? 

Bundels aanpassen

Het design van de app is een nieuw  jasje gestoken, zodat het goed past bij de recentere versies van Android en iOS. Daarnaast is het geschikt voor grotere schermen zoals van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app is nu tevens toegankelijk met een pincode. Verder zijn er enkele functies bijgekomen. Zo pas je zelf je bel-, sms- en internet-bundel naar boven of beneden aan, kun je 4G gemakkelijk aan- of uitzetten en bestel je zelf extra MB’s mocht je internettegoed op zijn. De app is ook te gebruiken zonder internetbundel in Nederland en zonder buitenlandbundel in het buitenland. Op die manier is het toch mogelijk eventuele data aan te schaffen of andere handelingen in de app te doen.

telfort-vernieuwde-app.jpg

Buitenlandbundels en meer inzicht in verbruik

Je kunt nu rechtstreeks vanuit de app buitenlandbundels bestellen. Wanneer je hiervan gebruik maakt, verschijnen de bundels ook bij het verbruik. En als je wilt checken hoeveel buitenbundelkosten je gemaakt hebt, is dat ook eenvoudiger in te zien. De bundels verschijnen nu ook bij het verbruik en de kosten ervan zijn inzichtelijker gemaakt, handig voor bijvoorveeld servicenummers. Bij onbeperkte bundels is het verbruik eveneens zichtbaar.

Factuur

Waar het voorheen alleen mogelijk was een vereenvoudigde factuur met alleen totalen te bekijken, is het nu mogelijk de werkelijke PDF factuur in te zien. Daarnaast is duidelijk de contractperiode te zien en is het mogelijk vanuit de app direct te verlengen.

RekeningScan

Om meer inzicht te krijgen in je factuur kun je ook de Bellen.com RekeningScan gebruiken.Onze gratis adviestool rekent razendsnel uit met welk abonnement jij het goedkoopst uit bent. Upload je Telfort factuur en zie direct hoeveel je kunt besparen.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie