Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zeelandnet besteedt telefonie uit aan Zesko

Vanaf 1 maart bellen nieuwe telefonieabonnees van ZeelandNet via het Zesko-netwerk. Ook  bestaande abonnees zullen worden overgezet. Dit heeft het kabelbedrijf uit Zeeland vandaag bekend gemaakt.

ZeelandNet, met 75.000 breedband internetklanten waarvan ruim 30.000 telefonieabonnees,  heeft voor dit bedrijf gekozen  vanwege de scherpe prijsstelling en het feit dat Zesko op zeer korte termijn kan starten met de implementatie. Ook de mogelijkheid om in de toekomst samen te kunnen werken op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals Voice over IP (VOIP) en Video on Demand (VOD)  heeft een rol gespeeld. 

Zesko levert diensten op de consumentenmarkt onder de merken @Home, Casema en Multikabel. Zoals bericht gaan de kabelbedrijven straks verder onder de naam Ziggo. Moederbedrijf Zesko bedient circa 3,3 miljoen kabelabonnees, 1,4 miljoen breedband internetklanten, 830.000 afnemers van digitale televisie en ruim 700.000 telefonieabonnees.

Klanten van ZeelandNet kunnen na de migratie nog steeds onderling gratis bellen. “Deze overeenkomst zorgt ervoor dat onze klanten ook in de toekomst tegen scherpe tarieven kunnen blijven bellen en dat zij kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telefonie” , aldus Pascal de Klerk divisie directeur van DELTA, het moederbedrijf van ZeelandNet.

Zie: Breedbandgekte.nl en Totaalwijzer.nl voor aanbiedingen van o.a. Zeelandnet@Home, Casema

Zie ook: Digitelevisie.nl voor het vergelijken en online bestellen van digitale tv

 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie