Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zappen met mobieltje

Voortaan geen geruzie meer over zappen?

DENDA introduceert de software-applicatie Remote Control. Met deze software op de mobiele telefoon kunnen voortaan alle multimedia-apparaten in huis bediend worden.

Televisie, stereotoren, CD-speler, Videospeler, DVD-speler kunnen via de infarood-poort van een GSM   bediend worden. "Geen geruzie meer met familieleden over wie de afstandsbediening mag vasthouden – u gebruikt gewoon uw eigen mobiele telefoon", zo redeneert DENDA.  Sinds enkele jaren is DENDA Multimedia  actief als uitgever van mobiele content en is hierin naar eigen zeggen marktleider in Nederland. DENDA richt zich naast de productie van beltonen, logo’s en mobile games nu met name ook op mobiele applicaties. Deze applicaties worden in samenwerking met technologie-partners ontwikkeld en zijn via www.javamania.nl/ te verkrijgen.

Deze nieuwe “infrarood afstandsbediening’’ hoeft niets te leren. Na de installatie op de GSM kiest men  het merk van de mobiele telefoon uit de lijst , vervolgens het toestel (TV, DVD, CD, VCR etc.) en het werkt.

Remote Control is alleen geschikt voor toestellen met een Symbian besturingssysteem zoals de Nokia 60-serie en de Siemens SX1. Remote Control is beschikbaar als 60 dagen versie voor € 4,95 en als ongelimiteerde versie voor € 14,95.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie