Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone start met tv, internet en vast bellen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Deze maand kun je bij Youfone naast sim only ook gebruik maken van tv voor thuis, tablet en smartphone. Dat meldt de provider vrijdag in een e-mail aan klanten. Bellen.com had het in juni al aangekondigd.

youfone-alles-in-1-groot.jpg

Youfone biedt een basispakket met 23 zenders die maandelijks kunnen worden aangevuld met 5, 10 of meerdere zenders. 'Daarnaast leveren wij binnenkort op elk adres de snelst mogelijke internetverbinding en indien gewenst ook vaste telefonie', meldt Youfone.

Het TV & Internet of Alles-in-1 pakket kost het eerste halfjaar € 19,95 per maand, daarna € 39,95. Sim Only klanten ontvangen  € 19,95 extra korting. Volgens de provider omvat het Alles-in-1 pakket:

• Live TV op televisie, tablet en smartphone
• Meer dan 23 live zenders in HD
• 100 extra zenders, series & films
• Gratis Fox Sports 1 Eredivisie
• Gratis 7 dagen terugkijken
• Gratis opnemen en pauzeren
• Vast internet met snelheid tot 100 Mbit/s
• Goedkoop vast bellen per seconde

Op termijn breidt Youfone zijn tv-dienst uit met meer zenders, films en series, is YouFoneTV ook op laptops en pc's te bekijken en komt er een on-demanddienst. Daarnaast is er een Smart TV-app in ontwikkeling, waardoor er geen tv-ontvanger nodig is. In eerste instantie levert Youfone alleen een DSL-verbinding en geen glasvezel. 

Zodra YoufoneTV beschikbaar is ontvangen klanten een e-mail en kunnen ze direct gebruik maken van de actie. Op Internetten.nl en Totaalwijzer kun je de pakketten dan vergelijken en bestellen.

Geactualiseerd: donderdag 21 september 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.