Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone komt met Visual Voicemail

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

Logo YoufoneTelecomprovider Youfone ondersteunt vanaf 5 december 2019 Visual Voicemail. Voorheen moest je je voicemailberichten op volgorde van binnenkomst afluisteren door te bellen naar een speciaal nummer. 

Overzichtelijk voicemailmenu

Met Visual Voicemail worden je voicemailberichten op een andere manier weergegeven. Je hoeft niet meer te bellen, maar kunt in een speciale app (Android) of in het telefoonmenu (iPhone) zien hoeveel voicemails je hebt en van wie. Je kunt je voicemailberichten met de nieuwe functie pauzeren, een stukje terugspoelen, doorsturen of opslaan op je telefoon. Visual Voicemail is eigenlijk de 'smart' versie van het huidige voicemail. 

Gebruiksvriendelijk

Een voordeel van Visual Voicemail is dat het een stuk gebruiksvriendelijker werkt dan de traditionele voicemail. Je hoeft niet meer alle berichten opnieuw af te luisteren wanneer je de laatste nog een keer wilt horen. Het verwijderen van een voicemailbericht gaat ook veel sneller; je kunt gewoon op ‘verwijder’ klikken.

Niet de eerste

Visual Voicemail is eerder al geïntroduceerd bij KPN en T-Mobile. KPN was de eerste providers die de dienst gratis aanbood aan haar klanten. Bij T-Mobile betaal je € 1,99 per maand om Visual Voicemail te gebruiken. Visual Voicemail is gratis te gebruiken voor klanten van Youfone.
 

Geactualiseerd: dinsdag 17 december 2019

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.