Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Youfone komt met Visual Voicemail

door Margot Meendering

Logo YoufoneTelecomprovider Youfone ondersteunt vanaf 5 december 2019 Visual Voicemail. Voorheen moest je je voicemailberichten op volgorde van binnenkomst afluisteren door te bellen naar een speciaal nummer. 

Overzichtelijk voicemailmenu

Met Visual Voicemail worden je voicemailberichten op een andere manier weergegeven. Je hoeft niet meer te bellen, maar kunt in een speciale app (Android) of in het telefoonmenu (iPhone) zien hoeveel voicemails je hebt en van wie. Je kunt je voicemailberichten met de nieuwe functie pauzeren, een stukje terugspoelen, doorsturen of opslaan op je telefoon. Visual Voicemail is eigenlijk de 'smart' versie van het huidige voicemail. 

Gebruiksvriendelijk

Een voordeel van Visual Voicemail is dat het een stuk gebruiksvriendelijker werkt dan de traditionele voicemail. Je hoeft niet meer alle berichten opnieuw af te luisteren wanneer je de laatste nog een keer wilt horen. Het verwijderen van een voicemailbericht gaat ook veel sneller; je kunt gewoon op ‘verwijder’ klikken.

Niet de eerste

Visual Voicemail is eerder al geïntroduceerd bij KPN en T-Mobile. KPN was de eerste providers die de dienst gratis aanbood aan haar klanten. Bij T-Mobile betaal je € 1,99 per maand om Visual Voicemail te gebruiken. Visual Voicemail is gratis te gebruiken voor klanten van Youfone.
 

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie