Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL verbeterde dienst: ADSL en bellen

6 reacties

Vanaf vandaag levert XS4ALL aan nieuwe klanten de verbeterde dienst ADSL en bellen. XS4ALL houdt de levering, service en facturering van zowel ADSL als bellen in eigen hand.

Dit houdt in dat XS4ALL geen ADSL van KPN meer aan nieuwe abonnees levert, maar ADSL (XS4ALL Only). Volgens de internetprovider heeft dit veel voordelen. Nieuwe XS4ALL-abonnees profiteren van hogere internetsnelheden, ontvangen één factuur en hebben één aanspreekpunt voor service en technische ondersteuning. Ook krijgen zij met ADSL en bellen de keuze om hun vaste telefoonabonnement op te zeggen. In onderstaande tabel ziet u de verschillen tussen ADSL van KPN en XS4ALL ADSL  Only:

 Abonnement  ADSL van KPN XS4ALL Only 
 ADSL Start  snelheid Kbit/s  1500/256  2048/512
 prijs  € 29,95  € 29,95
 ADSL Lite  snelheid Kbit/s  3000/512  4096/1024
 prijs  € 39,95  € 39,95
 ADSL Basic  snelheid Kbit/s  6000/768  8000/1024
 prijs  € 59,95  54,95
 ADSL Fast  snelheid Kbit/s  8000-12.000/1024  20.000/1024
 prijs  € 79,95   74,95
 Factuur KPN factuur
XS4ALL factuur
Alles op 1 
XS4ALL factuur
 Opzeggen telefoonabonnement  Niet mogelijk  Mogelijk
 additionele kosten  -  € 0,- (normaal 8,- p/m)

Nieuwe klanten krijgen automatisch de nieuwe dienst. Zij kunnen gebruik maken van een actie waarbij zowel ADSL als bellen door een monteur aan huis worden geïnstalleerd. Bovendien kunnen zij bellen via XS4ALL twee maanden kosteloos uitproberen voordat ze kiezen of en wanneer ze hun vaste telefoonlijn opzeggen.

Bestaande ADSL-abonnees van XS4ALL kunnen eveneens naar de nieuwe dienst overstappen. Ook voor hen gelden de genoemde voordelen: hogere snelheden, één factuur, één aanspreekpunt en de keuze om het vaste telefoonabonnement op te zeggen.

Reacties (6)

Geplaatst door: Marcel ()

Ik ben als één van de eersten een jaar (eind 2006) geleden overgegaan op Xs4all only en ben zeer tevreden gebleven alleen ik heb mijn geografisch nummer (lokaal kengetal) moeten opgeven omdat ze daar bij Xs4all € 5,- extra per maand voor rekenen. Ik vind dat toch wel erg prijzig voor een telefoonnummer. Ik heb daarom een standaard en gratis 087 nummer wat weer als nadeel heeft dat ik niet door iedereen gebeld kan worden.

Groets, Marcel

Geplaatst door: Bozo ()

In een vorig bercht werd gemeld dat een men een laptop gratis krijgt bij TELE2.

Let wel op de voorwaarden, die zien er op z`n mist engiszins verdacht uit, hieronder een paar voorwaaarden:


U gaat een contract aan van 24 maanden, waarbij het abonnementsgeld €39,95 p/m bedraagt. In het geval van tussentijdse beëindiging bent u de resterende maandbedragen tot het einde van de termijn van 24 maanden aan Tele2 verschuldigd.

Deelname aan deze actie is onder voorbehoud van uw postcodegebied dat in de dekking van het Tele2 netwerk moet vallen.
Deelname aan deze actie is onder voorbehoud van acceptatie door Tele2. Een kredietwaardigheid check maakt onderdeel uit van het acceptatieproces. Tele2 is gerechtigd uw aanvraag te weigeren of een bestelling te annuleren mocht de uitkomst van de kredietwaardigheid check daar aanleiding toe geven.
Indien u al Tele2 Compleet of Tele2 Vision afneemt en de minimumduur van uw contract nog niet is verstreken bent u uitgesloten van deelname.
Deze actie is geldig tot 30 september 2007 of zolang de voorraad strekt. Tele2 is te allen tijde gerechtigd de actie per direct te beëindigen c.q. te verlengen.
Binnen uiterlijk drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling voor Tele2 Compleet met laptop ontvangt u een welkomstbrief van Tele2 met daarop een unieke actiecode. U dient uw laptop en eventuele accessoires en/of updates zelf te bestellen bij Paradigit via www.tele2actie.nl met behulp van de unieke actiecode. U dient binnen 10 werkdagen na ontvangst van de welkomstbrief uw laptop te bestellen.
Paradigit is verantwoordelijk voor de behandeling van uw bestelling, de levering en -voor wat betreft eventuele extra`s- het innen van de betaling van het bestelde. Levering vindt uitsluitend plaats in Nederland en uitsluitend op het adres waar de Tele2 Compleet dienst is aangesloten.
Minimum leeftijd voor deelname aan deze actie is 18 jaar.
Met vragen of klachten met betrekking tot de levering van de laptop en eventuele extra`s, de garantievoorwaarden, service en support kunt u zich wenden tot Paradigit via www.tele2actie.nl/klantenservice.
Op de levering van de laptop en eventuele extra bestellingen zijn de algemene voorwaarden van Paradigit van toepassing.

Indien u tijdens de minimum contractduur van 24 maanden verhuisd naar een locatie buiten het dekkingsgebied van Tele2, is Tele2 gerechtigd eenmalig €350,- bij u in rekening te brengen ter dekking voor de kosten van de laptop.
Tele2 is niet aansprakelijk voor de uit deze actie voortvloeiende gevolgen.
Tele2 behoudt zich het recht voor deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
Deze actie geldt uitsluitend voor het Tele2 Compleet 10 Mb/s product.

Geplaatst door: Bozo ()

Ik ben al jaren bij Xs4all, prima provider! Helaas krijgen de oude klanten bij het aanmelden voor het bellen abonnement geen gratis WLAN modem, ik ben daarin wel teleurgesteld. Ze zouden een actie kunnen bedenken voor klanten die bijvoorbeeld langer dan 5 jaar Xs4all trouw zijn gebleven, kosteloos een nieuw modem te verstrekken.
Overstappen naar een andere provider zou misschien een paar eurie besparen, maar het overstappen is ook niet simpel en je zit mogelijk een maand zonder internet.

Geplaatst door: Jeroen ()

Voor 12,50 per maand extra krijg je er een normaal telefoonnummer bij (of porteren!) en onbeperkt bellen binnen de Benelux naar vaste lijn nummers. Als je bedenkt dat goedkoopste variant internet+bellen van zuster KPN met onbeperkt bellen 34,95+10 euro kost, dan lijkt 29,95+12,50 voor Xs4all een goede deal.

Vraag is natuurlijk wel of je uberhaupt niet teveel betaald voor KPN cs en misschien beter kan kiezen voor bijvoorbeeld Tele2 10MB gratis laptop actie, Orange, Tiscali, Speedlinq of Compserve.

Kies je voor een Miele wasmachine of een Indesit?

Geplaatst door: Martin ()

Ik vind dat bestaande abo`s toch altijd achter gesteld worden. Ik ben al jaren tevreden klant van xs4all (tegen de hoofdprijs) maar overweeg nu toch een overstap naar een "all in one" omdat ik alleen maar meer ga betalen en er niets extra`s voor krijg. Maar ja, betrouwbaarheid is ook wel lekker en dat heb ik bij xs4all wel als zodanig ervaren. Ik kijk nog even hoe aantrekkelijk het gemaakt wordt voor bestaande klanten...........

Geplaatst door: HaBo ()

zit ik mij net af te vragen of xs4all dan ook een nieuw wlan modem levert als je al klant bent en wilt overstappen. de "alleroudste" klanten worden niet voor hun trouw beloond als dat niet zo is. Ze kunnen dan wellicht beter elders een abbo nemen. overigens is het wel aantrekkelijk om het aanbod van xs4all te combineren met bijvoorbeeld voipbuster o.i.d., waardoor je kosten voor het bellen pas echt laag worden!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie