Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL introduceert Compleet-aanbod

door Anniek Kruijer 2 reacties

xs4all.gifXS4ALL introduceert 'Compleet' in samenwerking met KPN. Ben je internetklant bij XS4ALL en heb je een mobiel abonnement bij KPN? Dan kun je profiteren van korting, gratis zenders, dubbel zoveel data en gratis onderling bellen. Klanten worden geïnformeerd middels een brief en folder.

Voordelen en extra's

XS4ALL is een samenwerking aangegaan met KPN waarbij klanten beloond worden op het moment dat zij vaste diensten van XS4ALL combineren met een mobiel abonnement bij KPN. XS4ALL biedt zelf geen mobiele telefonie. KPN biedt het zogeheten Compleet-programma al enkele jaren aan, waarbij klanten korting of extra's krijgen als ze meerdere diensten afnemen. Bijvoorbeeld een KPN Alles-in-1 pakket plus een mobiel abonnement.

Alle extra's op een rij:

  • Maandelijks 5 euro korting op de KPN Mobiel abonnementen die op hetzelfde XS4ALL-adres geregistreerd staan.
  • Iedere maand gratis het Kidspakket, Pluspakket of FOX Sports Eredivisie als je televisie van XS4ALL hebt. Klanten mogen maandelijks wisselen van zenderpakket.
  • Iedere maand dubbel zoveel data en belminuten op de KPN Mobiel abonnementen.
  • Gratis onderling bellen tussen het vaste XS4ALL-telefoonnummer en KPN Mobiel nummers op hetzelfde adres.
  • Onderling MB’s delen met andere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres.

compleet-xs4all-kpn.jpg

Meer Quadplay?

Het combineren van vier producten in één abonnement wordt ook wel quadplay genoemd. Naast KPN en XS4ALL bieden ook Telfort, Vodafone, Tele2 en Ziggo quadplay pakketten. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om tv, internet en vaste telefonie te combineren met mobiele telefonie bij één aanbieder.  Bekijk wat je voordelen zijn. 

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (2)

Geplaatst door: Frens ()

Hallo, tja, kan je beter bij KPN blijven, is net zo goed, en dus net even wat goedkoper. bij xs4all krijg je alleen maar een ander modem dan bij kpn, verder is het presies het zelfde produkt, en dan is de service van KPN beter, waarom, gaat er iets stuk, binnen 24 uur heb je nieuwe apparatuur, bij xs4all duurd dat meestal wel een week. en dan roepen ze daar dat ze geen storing hebben? dat is een leugen, heefd kpn een storing, dan xs4all en telfort ook.

Geplaatst door: Edgar ()

XS4ALL is van kpn dus niet gek lijkt me

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie