Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wijzigingen Casema, @Home en Multikabel

7 reacties

Casema, Multikabel en @Home bundelen de krachten in een nieuw kabelbedrijf. Hiermee ontstaat het grootste kabelbedrijf van Nederland. Eén van de activiteiten die volgens de kabelaars noodzakelijk is om een goede service te bieden in de toekomst, is het verenigen van het producten- en dienstenaanbod. Dat betekent  dat er diverse product- en tariefswijzigingen plaatsvinden per 1 juli 2007. Zo krijgen alle klanten van de drie bedrijven dezelfde diensten voor hetzelfde tarief. Hieronder ziet u de  productaanpassingen van  Casema. Met name voor de internetabonnees zijn de wijzigingen gunstig. De  wijzigingen voor @Home en Multikabel zullen in een apart nieuwsbericht worden belicht.

Wijzigingen Casema Internet
Voor Casema Internet abonnees betekent het goed nieuws. De tarieven en specificaties van alle internetproducten wijzigen altijd in hun voordeel. Zo wordt de uploadsnelheid verhoogd, krijgt men meer homepageruimte, wordt het aantal e-mailboxen vergroot en komt er meer mailboxruimte. De tarieven van Casema Midi Easy en Casema Mega  blijven gelijk, maar Casema Multi en Casema Maxi worden goedkoper. Multi gaat € 29,95 kosten i.p.v. € 32,95 en Maxi € 47,95 i.p.v. € 49,50 per maand.

Niet alle snelheden van de internetabonnementen gaan omhoog. Dat komt omdat er een vergelijking gemaakt is tussen de internetabonnementen die de drie bedrijven Multikabel, @Home en Casema aanbieden. Per categorie is de gemiddelde snelheid genomen en toegepast op de producten van de drie bedrijven. Dit heeft er in geresulteerd dat voor Casema alle upstream internetsnelheden en het merendeel van de downstream snelheden zijn verhoogd.

Wijzigingen Casema Telefonie
Het telefonieabonnement wordt in prijs verlaagd. De abonnementskosten zijn vanaf 1 juli 2007 niet € 14,95 maar € 9,95 per maand. De snelheid van Basis Internet die toch al niet zo hoog was, gaat echter ook omlaag: van 80/80 naar 64/64 Kbps. Onbeperkt Bellen Altijd wordt 5 cent duurder en Onbeperkt Bellen Avond & Weekend wat nu n.v.t. is, gaat € 6 per maand kosten. De gesprekskosten wijzigen eveneens. Zo gaat het starttarief van 0,04 naar 0,049 en kost het bellen naar vaste nummers in Nederland straks 2,4 cent in plaats van 2 cent per minuut. Naar mobiel gaat 16 cent kosten, nu is dat tarief 15,7 cent per minuut.

Wijzigingen combinatiepakketten Internet + Telefonie  
Heeft u een combinatiepakket met Internet + Telefonie dan verandert er ook wat. De nieuwe tarieven voor telefonie zijn afhankelijk van uw internetabonnement. Casema Midi of Orange Easy: + € 9,95 per maand;   Casema Multi of Orange Basic: + € 4,95 per maand;  Maxi of Orange Premium: telefonie gratis; Casema Mega of Orange Power: telefonie  gratis.

Wijzigingen Standaard Radio- & Televisieabonnement  
Het Standaard Radio- & Televisieabonnement wordt per 1 juli met € 0,11 verhoogd naar  € 15,56 per maand. Op het ogenblik is het nog onbekend wat of wanneer er iets zal wijzigen op het gebied van Digitale Televisie. 

Wie op dit moment gebruik maakt van één van de tijdelijke aanbiedingen van Casema Internet en/of Telefonie, betaalt  tot het einde van de actieperiode de aanbiedingsprijs. Als de aanpassingen leiden tot een negatieve wijziging van het abonnement, of tot een (blijvend) verminderde dienstverlening, dan heeft men het recht om het betreffende abonnement kosteloos op te zeggen, zo vermeldt Casema op de website.

Vergelijk en bestel de Casema, @Home en Multikabel producten:
voor telefonie op Bellen.com; voor internet op Internetten.nl of Breedbandgekte.nl;voor internet+telefonie op Totaalwijzer.nl; voor digitale tv op Digitelevisie.nl 

Reacties (7)

Geplaatst door: Wiresh ()

pontje, het klopt niet wat jij net zei
@home en casema krijgen dezelfde snelheiden

Geplaatst door: pontje ()

lol casema mega weer geen verhoging 12500 kbit en 1050kbit. maar lol ik betal dus nu ned zo veel all @hom en die heeft dus 15000 kbit en 1500 kbit lol wat voor iut omg . late zu dat dan ook gelyk treke.

Geplaatst door: *** ()

vanaf 1 juli gaan de nieuwe tarieven en snelheden in....

Geplaatst door: Arno ()

Erik,

Het verdwijnen van twee concurrenten is misschien jammer, maar jouw reactie hierop is absurd. Klagen over privatiseren omdat er concurrenten verdwijnen? Juist dankzij het privatiseren is er uberhaupt concurrentie. Als er één branche is waar dat tot veel lagere prijzen heeft geleid dan is dat wel de telefonie en in mindere mate de televisie. Zonder privatisering hadden we alleen kunnen kiezen voor monopolist KPN. Maar misschien vind jij dat een veel beter alternatief...

Geplaatst door: Watcher ()

Hoe zit het met de webmail van Casema en Multikabel ? AtHome heeft een totaal achterhaalde webmail met slechts plain text. Er zit geen HTML editor in. Dus geen bold, cursief, horizontale lijn, kleur lettertype etc. is allemaal NIET aanwezig. Ze gaan ervan uit dat je het toch uitleest met Outlook Express.
Die visie is achterhaald omdat steeds meer mensen onderweg hun mail lezen en bewerken. Verder heeft het me enkele weken gekost om 09xx-nummers geblokkeeerd te krijgen bij AtHome Telefonie.

Geplaatst door: Wiresh ()

Vanaf wanneer geldt het prijs verlaging internet abbonnement van casema?

Geplaatst door: Erik ()

Nou daar zijn we blij mee not.

Weg vrije marktwerking 2 aanbieders let op mijn woorden binnen 2 jaar jagen ze de prijzen belachelijk omhoog net als bij de energie maatschappijen, en ziektekosten verzekeringen.

Leve het kabinet alles privatiseren en en CAO`s op 2% loonsverhogingen stuk laten lopen terwijl de inflatie al jaren hoger is.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie