Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wat kost mobiele data van KPN in EU?

door Jeanet Woldring

Steeds meer mensen gebruiken mobiel internet, of op de laptop of op hun mobieltje.  Het Europees Parlement heeft de groothandelstarieven hiervoor – prijzen die de operators elkaar in rekening brengen als hun klanten een buitenlands netwerk gebruiken – per 1 juli aan een maximum gesteld. Hierdoor zegt KPN zijn tarieven te kunnen verlagen.

Nu betalen eindgebruikers € 7,95 per MB voor ‘data roaming’ in andere EU-landen. Vanaf 1 juli betalen klanten met een KPN ‘Surf & Mail Totaal’ abonnement voor internet op mobiel  € 2,95 per MB. 

Iedereen met een ‘Snel’ of ‘Zeker’ Mobiel Internet abonnement voor op de laptop betaalt € 2,38 per MB. Voor alle andere klanten wordt € 3,95 per MB in rekening gebracht.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie