Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vorig jaar meer klachten telecomaanbieders

Leestijd: 1 minuut

De Stichting Geschillencommissies voor consumentenzaken heeft vorig jaar meer klachten over telecomdiensten en -bedrijven binnengekregen dan het jaar ervoor.* Dit blijkt uit het jaarverslag van 2005.

In totaal werden er ruim duizend klachten over telecombedrijven ingediend, terwijl een jaar eerder er dat een kwart minder waren. In de meeste gevallen waarover een uitspraak werd gedaan, gingen de klachten over de kosten van mobiele telefoondiensten, in ruim een kwart van de gevallen over vaste telefoondiensten.

In bijna de helft van de gevallen werd geklaagd over de in rekening gebrachte gesprekskosten. Een klein deel van de klachten ging over de wijze van klachtafhandeling. In mindere mate werd geklaagd over de zorgvuldigheid van een onderneming, blokkade van telefoonnummers, misleidende informatie of nummerportabiliteit.

In het jaarverslag zijn enkele voorbeelden weergegeven over ongewenste telefoonverbindingen via de pc,  en over zeer slecht bereik.

* Overigens kwamen er drie keer zoveel klachten binnen  bij de Geschillencommissie Energie en Water.

Geactualiseerd: donderdag 30 april 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie