Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voordelig bellen tijdens de wintersport met T-Mobile

T-Mobile verlaagt tijdelijk de tarieven voor mobiel bellen en gebeld worden in twintig Europese landen. Hierdoor zijn vakantiegangers in januari heel goedkoop bereikbaar, ongeacht het buitenlandse netwerk waarop zij actief zijn.

Winteractie 
Van 8 tot en met 31 januari 2007 kunnen T-Mobile klanten goedkoper bellen, gebeld worden, sms’en en mms’en vanuit twintig Europese landen, waaronder de grote wintersportlanden als Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.

T-Mobile abonnees én prepaidbellers hoeven hier niets voor te doen. Zodra zij in het desbetreffende land aankomen, ontvangen zij een gratis sms-bericht met de actuele geldende tarieven.

Daarnaast blijft het ontvangen van voicemail voor T-Mobile abonnees kosteloos. Voor het afluisteren betalen zij hetzelfde tarief als voor bellen naar Nederland.

Vooral prepaidbellers profiteren
Abonnees betalen in januari 75 cent per minuut voor het bellen naar Nederland, normaal is dat 25 cent meer, althans als zij via een voordeelnetwerk bellen. Normaal is het 35 cent duurder.  Prepaidbellers betalen hetzelfde tarief, terwijl ze anders vanaf €1,25 per minuut kwijt zijn. 

Gesprekken ontvangen is de helft goedkoper voor abonnees, nu 25 cent per minuut, tegen 50 cent normaal. Prepaidbellers zijn in verhouding nog beter uit. Zij betalen hetzelfde bedrag, terwijl ze anders 90 cent kwijt zijn. Een smsje versturen kost 50 cent in plaats van 55 cent, zowel voor prepaidbellers als voor abonnees. Het versturen van een mmsje is nu 25 cent goedkoper. In plaats van € 1,25 kost het mms'en nu 1 euro.

Actieperiode net niet in kerst- en voorjaarsvakantie
Jammer voor degenen die voor hun wintersportvakantie afhankelijk zijn van schoolvakanties. Zij kunnen er geen gebruik van maken, tenzij T-mobile de winteractie verlengt!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie