Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voip op mobieltje mogelijk toegestaan

door Jeanet Woldring

KPN en Vodafone overwegen het voip-verbod van hun abonnementen voor mobiel internet op telefoons te schrappen. Dat meldt Tweakers.net op de site.

De Tweede Kamer wil af van het voip-verbod van providers KPN, Telfort en Vodafone, zo werd donderdag duidelijk in Den Haag.

KPN houdt nog wel een slag om de arm, zegt woordvoerder Steve Hufton tegen Tweakers.''Het is een nieuwe ontwikkeling, we moeten nog eens goed kijken of de voorwaarden de lading nog wel dekken."

KPN ziet mogelijkheden voor een nieuw soort abonnement voor mensen die hun smartphone optimaal willen benutten, ook bij Vodafone is zo´n constructie in overweging.

"Voor heavy users kunnen we een abonnement introduceren'', zegt een woordvoerder van Vodafone op de site van tweakers.

Als klanten namelijk onbeperkt met voip zouden gaan bellen, kan de provider het abonnement met onbeperkt internet voor een tientje per maand niet meer bekostigen.

De providers verbieden voip op de mobiel in hun contracten, maar officieel is het niet verboden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie