Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone: weekend gratis sms'en na storing

door Jeanet Woldring

Vodafone biedt al zijn klanten in het weekend van 5 december gratis sms'jes binnen Nederland aan. Het telecombedrijf doet dat als tegemoetkoming voor de grote storing die het netwerk op 18 en 19 november platlegde.

Eén van de vier netwerk-knooppunten van Vodafone viel toen uit, terwijl het backup-systeem dienst weigerde. Daardoor raakte het netwerk verstopt en konden veel klanten niet bellen of sms'en.

Vodafone wil met de gratis sms'jes laten zien dat het de storing betreurt. Volgens topman Jens Schulte-Backum zijn er maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen.

Ook KPN had afgelopen week problemen met zijn netwerk. Staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk gaat deze week praten met telecomaanbieders. Bij een storing moeten zij hun netwerk delen, vinden sommige Kamerleden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie