Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone verlaagt ook sms-tarieven

Vodafone prepaidklanten kunnen nu ook voordeliger sms berichten versturen. Hiermee volgt Vodafone de sms-prijsverlaging van o.a. KPN, die onlangs een prijsoorlog ontketende.

Het goedkoopste sms tarief van 12,5 eurocent - dat Vodafone een jaar geleden als eerste operator in Nederland introduceerde - is nu verder verlaagd naar 9 eurocent. Er moet dan wel een bundel afgenomen worden. Voor  €2,25 kunnen Vodafone prepaidklanten een sms bundel kopen van 25 sms-berichten of voor € 9,- een sms voorraad van 100. In beide gevallen is de prijs per sms-bericht 9 eurocent.

Tot 1 september 2004 heeft Vodafone een speciale promotie-actie bij de sms voorraad van 100, waarbij men 50 extra sms-berichten gratis krijgen. Hierdoor is tijdens deze actie de prijs per sms 6 cent.  
  
In mei 2003 introduceerde Vodafone als eerste operator in Nederland sms bundels. Vodafone was hiermee de eerste die ook al haar prepaid klanten de mogelijkheid bood om sms-berichten te versturen tegen een aantrekkelijke prijs. Veel prepaid klanten maken gebruik van deze bundels, zo meldt de op een na grootste operator in Nederland.  

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie