Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone verlaagt datatarieven buitenland

Vodafone  verlaagt haar datatarief in het buitenland voor mobiel internet met de laptop drastisch. Vanaf 2 juli kunnen klanten 'in den vreemde' voor 12 euro per dag internetten in plaats van bijna 1500 euro voor een bundel van 50 MB. Nu kost surfen in het buitenland 59 cent per 20 KB oftewel € 29,50 per MB oftewel € 1475 per 50 MB!

Vodafone Passport 
Net als eerdere initiatieven om kosten voor mobiel bellen in het buitenland te verlagen, is Vodafone  opnieuw de eerste die de -extreem hoge- tarieven voor mobiel internetten verlaagt. In 2005 kwam het telecombedrijf met Vodafone Passport, het relatief voordelige tarief voor bellen in het buitenland.

Data Dagbundel op Reis
Met de nieuwe Data Dagbundel op Reis kunnen klanten hun laptop in het buitenland gebruiken om te surfen op internet, e-mail te checken of verbinding maken met het bedrijfsnetwerk, of ze nu in een hotel, een conferentieoord, op de camping, in het café of op het strand zijn.

Beschikbaarheid  
De bundel is beschikbaar in de meeste Europese landen, Japan, Nieuw Zeeland en Australië. Iedere Vodafone klant met een datakaart, een mobiel modem of laptop met ingebouwde SIM kaart kan zich gratis en zonder verplichting aanmelden voor deze dienst. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als er een dataverbinding opgezet wordt.

GPRS-, UMTS- of HSDPA netwerk
De dienst maakt gebruik van een GPRS-, UMTS- of HSDPA netwerk van Vodafone of een Vodafone partner in het betreffende land. In landen met een HSDPA netwerk kunnen klanten met een Mobiel Breedband USB modem of een datakaart verbinding maken met het internet met downloadsnelheden tot 3.6 Mbps.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie