Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone verlaagt buitenlandtarief mobiel internet

door Jeanet Woldring

Telecomaanbieder Vodafone verlaagt het tarief voor mobiel internet op de telefoon in 42 landen wereldwijd. Met de Internet op Reis bundel krijgen klanten een 3-daagse of weekbundel waarmee ze op vakantie of zakenreis kunnen blijven e-mailen, pingen, nieuws lezen of mobiel sociaal netwerken tegen een sterk gereduceerd tarief. 

Internet op Reis bundel 
In vergelijking met het reguliere Passport internettarief kan hiermee tussen 60 en ruim 80% per MB bespaard worden. De Internet op Reis bundel is een verdere uitbreiding van het gratis Vodafone Passport* waarmee klanten sinds enkele jaren in 42 Vodafone Passport landen - waaronder de EU, Turkije, Australië en Japan - voordeliger kunnen bellen, sms-en en mobiel internetten. 

Keuze uit 2 bundels
De Internet op Reis bundels zijn beschikbaar voor zakelijke klanten en consumenten, voor zowel post- als prepaid. Klanten hebben keus uit bundels van 5 MB voor 3 dagen of 25 MB voor 7 dagen. Om mensen meer gevoel te geven bij de hoeveelheid data die ze verbruiken bij hun mobiele internetgedrag, lanceert Vodafone tevens een vernieuwde online datacalculator.

Ook vanuit het buitenland te activeren
De databundel is onder andere te activeren via sms waardoor dit ook gemakkelijk vanuit het buitenland kan. Als de bundeltermijn of het bundeltegoed verlopen is, kunnen klanten desgewenst geïnformeerd worden via een sms-notificatie, maar die dienst is nog niet voor alle klanten geïmplementeerd. De Internet op Reis bundels zijn vanaf 2 juni beschikbaar. 

Daarnaast is Vodafone bezig met het implementeren van de data roaming limiet, zoals verplicht gesteld door de Europese Commissie per 1 juli 2010.

*Zie Vakantiebellen.com voor meer info

.

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie