Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone met prepaid voor BlackBerry

door Jeanet Woldring

Deze maand komt Vodafone als eerste provider met prepaid voor BlackBerry smartphones. Tot nu toe kon een bezitter van zo'n toestel alleen met een abonnement gebruik maken van diensten zoals 'pingen'.

Met de Prepaid Blox voor BlackBerry van Vodafone hebben prepaidklanten mobiele toegang tot e-mail, sociale netwerken, berichten, zoals instant messaging, sms, mms, muziek en entertainment. Volgens Vodafone voorziet het hiermee in de behoefte van de consument aan prepaid-diensten. “Als eerste Nederlandse provider biedt Vodafone BlackBerry Messenger® (‘pingen’), calendar sync en push e-mail voor prepaid BlackBerry smartphones”, zegt directeur Bart Hofker.

Pingen met BlackBerry
Volgens Vodafone is BlackBerry het snelst groeiende smartphone-merk in Nederland. Naast de zakelijke markt wordt het steeds populairder bij consumenten. Vooral jongeren, die graag met elkaar in contact blijven, gebruiken de toestellen voor BlackBerry Messenger, en hebben zo makkelijk toegang tot e-mail, populaire sociale netwerksites (zoals Facebook® en MySpace), berichten (im,sms,mms) en het internet. Al deze diensten worden vanaf juli nu ook in prepaid vorm aangeboden.

Prijsinformatie
De Prepaid Blox voor BlackBerry wordt in combinatie met de BlackBerry® CurveTM 8520 aangeboden voor 200 euro inclusief 10 euro tegoed en tot het eind van het jaar zijn de BlackBerry diensten gratis.

Voor wie al een BlackBerry toestel heeft, is er een Prepaid Sim Only voor 20 euro eveneens met 10 euro tegoed en tijdelijk gratis BlackBerry diensten. Vanaf volgend jaar is de prijs voor de Prepaid Blox voor BlackBerry 12,50 euro per maand.
 

Gepubliceerd: dinsdag 29 juni 2010
Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie