Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone met simkaart voor iPhone

door Jeanet Woldring

Vodafone Nederland biedt bezitters van een iPhone 3G de mogelijkheid gebruik te maken van haar netwerk. Zij kunnen daarvoor een speciale simkaart kopen in een van de Vodafone winkels. De abonnementen zijn niet verkrijgbaar via de website.

Er zijn drie abonnementsvarianten met belbundels van 200, 450 en 650 minuten, beginnend bij 13,50 euro per maand en met een looptijd van 2 jaar. De tarieven zijn inclusief sms en internettoegang.  De totale kosten voor een geïmporteerde iPhone in combinatie met het sim-only abonnement zijn volgens Vodafone gelijk aan de aanschaf van een iPhone 3G bij T-Mobile. In tegenstelling tot T-Mobile ondersteunt Vodafone echter geen Visual Voicemail op de iPhone. 
 
Apple heeft een exclusief contract met T-Mobile voor de distributie van de iPhone in Nederland. Vodafone heeft echter gemerkt dat veel klanten het populaire toestel willen hebben, maar geen zin hebben in een  overstap naar T-Mobile. De speciale simkaart van Vodafone werkt alleen in een simlock-vrij toestel dat bijvoorbeeld is aangeschaft in België, Italië of Zwitserland.

De iPhone 3G schijnt overigens in heel Europa uitverkocht te zijn. Naar verluidt worden pas in oktober nieuwe leveringen verwacht. Wel is Apple van plan om de iPhone 3G vanaf 22 augustus in nog eens 20 nieuwe landen te gaan verkopen.

Vergelijk hier alle GSM abonnementen waarbij GSM toestellen gratis of met korting worden aangeboden

Zie ook de tariefvergelijking prepaid - sim only - bellen naar het buitenland  en Belwijzer Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie