Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone maakt tv kijken op mobiel makkelijker

door Jeanet Woldring

Vodafone lanceert vandaag TV cliënt, een toepassing die TV kijken op de mobiel makkelijker moet maken. Met de TV cliënt, ontwikkeld in samenwerking met Beeweep, kunnen gebruikers met één klik de mobiele TV ‘aanzetten’, gemakkelijk zappen tussen zenders, een uitgebreide TV gids raadplegen, of hun favoriete programma voorprogrammeren. 

Vodafone introduceerde vorig jaar mobiele tv voor een vast bedrag per maand. KPN volgde dit jaar met Mobiel TV gebaseerd op DVB-H. Sinds september dit jaar biedt ook T-Mobile Mobile TV aan.

Harry Odenhoven, Directeur Online Service Unit zegt in het persbericht dat de toepassing een geweldige stap voorwaarts is die mobiel TV kijken nóg laagdrempeliger maakt. De Elektronische Programma Gids, programma herinneringen, maar ook zap-functionaliteit zouden zelfs vooruitlopen op de mogelijkheden van kabeltelevisie.
   
Anders dan voorheen, hoeven gebruikers met de TV cliënt niet meer naar Vodafone live! te surfen. De klant kan moeiteloos switchen tussen het (live) TV- en Video on Demand-aanbod. 
 
Een aantal nieuwe toestellen wordt standaard geleverd met de toepassing. Voor de Nokia 6214/Weldon (6124 Classic), Nokia N95 8GB, SonyEricsson c902 Alona en SonyEricsson W910 is de applicatie gratis te downloaden via Vodafone live!. Andere modellen volgen later. Onbeperkt TV kijken naar een pakket van minimaal 10 zenders kost 5 euro  per maand. Het abonnement is elke maand zelf aan en uit te zetten.

Meer info: TV kijken op een mobiel Lees ook: Column: nog geen goud voor KPN Mobiel TV

Belwijzer Mobiel: alle gsm abonnementen vergelijken

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie