Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone laat databundel delen met familie of vrienden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

vodafone-dubbele-data.PNGSinds 18 juni kun je bij Vodafone Red Together afsluiten. Met dit nieuwe abonnement combineer je de bundels van familieleden of vrienden en kun je tot 160 GB per maand delen met een groep van maximaal vijf mensen. 

Vodafone Red Together: databundel delen

Net als T-Mobile heeft Vodafone nu ook zijn eigen familiebundel. Bij T-Mobile krijg je sinds dit voorjaar korting bij meerdere Unlimited-bundels op hetzelfde adres. Dankzij Red Together deel je met maximaal 5 mensen één abonnement. Hierin zit één grote databundel en kunnen deelnemers onbeperkt bellen en sms’en.

Met Red Together hoeven de deelnemers niet op hetzelfde adres ingeschreven staan. Je kunt daardoor in principe met iedereen een groep vormen, zoals met familie of vrienden. Een groep bestaat uit maximaal vijf groepsleden die in totaal maximaal 160 GB delen. Red Together start vanaf € 45 per maand voor één persoon. Die krijgt dan 40 GB data en onbeperkt bellen en sms’en.

Vanaf twee personen wordt de hoeveelheid data verdubbeld naar 80 GB. Per deelnemer betaal je € 15 per maand extra. Hoe groter de groep is, hoe minder je dus per persoon kwijt bent. Zit je in totaal met vijf personen in een groep, dan betaal je dus € 21 per maand (€ 45 plus 4x € 15). De databundel blijft 80 GB voor de hele groep. Elke Red Together Extra is maandelijks opzegbaar en zonder aansluitkosten.

Ook digitale tv en internet van Ziggo?

Heb je ook digitale tv en internet van Ziggo (>30 Mbps) dan verdubbelt de databundel naar 160 GB en komt er een korting van € 5 bij op de totaalprijs. 

vodafone-red-together-2018.PNG

Beheer via de My Vodafone-app

Via de My Vodafone-app kan de beheerder van een groep het dataverbruik van een groepslid pauzeren. Je ontvangt berichtjes als iemand in de groep zijn of haar datategoed verbruikt heeft. Het Red Together-pakket komt op één rekening, dus het totaalbedrag wordt ook in één keer afgeschreven. Als je met vrienden in zo’n groep wilt zitten, moet je de verdeling dus onderling regelen.

Geactualiseerd: donderdag 12 juli 2018

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie