Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone introduceert het Weekend Tegoed

Vodafone introduceert het Weekend TeGoed. Hiermee kan men op zaterdag en zondag 750 minuten lang bellen voor slechts een cent per minuut naar andere Vodafone klanten en naar vaste lijnen binnen Nederland.

'Twaalf-en-een-half-uur lang met je vrienden kletsen, met je oma bellen of de stem van je geliefde horen, die ver weg woont en in het weekend niet kan komen, voor maar 7,50 euro,  zo beveelt de telecomoperator het Weekend TeGoed aan. Het nieuwe product kan tot 1 april 2005 worden afgesloten door zowel nieuwe als bestaande Vodafone klanten.   

Wie het Weekend TeGoed niet in een weekend opmaakt, is z'n tegoed niet kwijt. Het blijft een hele maand geldig. Het overgebleven Weekend TeGoed is gemakkelijk te controleren en als het Bel TeGoed op is, worden de gesprekskosten in het weekend afgerekend volgens het standaardtarief voor bellen buiten het Bel TeGoed, ook als u nog Bel TeGoed heeft.* De contractperiode van het Weekend TeGoed is 6 maanden. Deze wordt telkens automatisch verlengd met een maand tot 30 september 2005, tenzij uaangeeft er niet langer mee door te willen gaan.

Een Vodafone Weekend TeGoed kan afgesloten worden bij een Vodafone abonnement met Bel TeGoed.

*14-10: tekst enigszins aangepast. Vodafone zegt het zo: Als je Weekend TeGoed op is, worden de gesprekskosten in het weekend afgerekend volgens het standaardtarief voor bellen buiten het Bel TeGoed, ook als je nog Bel TeGoed hebt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie