Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone eerste met 4G op iPhone 5

door Jeanet Woldring

Vodafone klanten met een iPhone 5 én een RED-abonnement kunnen vanaf 18 september gebruik gaan maken van het 4G-netwerk. Na de iOS 7 update is het snelle netwerk ook voor hen toegankelijk in het grootste gedeelte van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Utrecht.

Daarmee zegt Vodafone de eerste telecomaanbieder van Nederland te zijn die tegemoet komt aan de wens van Apple-gebruikers om de mogelijkheden van 4G te benutten. iPhone 5 bezitters die nog geen klant zijn bij Vodafone maar wel gebruik willen maken van 4G kunnen een RED Sim Only abonnement afsluiten. 

Het Vodafone aanbod van 4G toestellen wordt uitgebreid met de iPhone 5s en 5c zodra deze in Nederland op de markt zijn.

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2013
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie