Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone biedt dienst `KijkMij TV`

Leestijd: 2 minuten

Vodafone heeft de dienst 'KijkMij TV' gelanceerd. Klanten van het telecombedrijf kunnen filmpjes, die met de mobiele telefoon zijn gemaakt op de website van Vodafone zetten en op die manier geld verdienen. Hoe meer bezoekers de film op de mobiele telefoon downloaden en bekijken, hoe meer de maker eraan verdient.

Elke clip moet voldoen aan de voorwaarden en gedragsregels van Vodafone en wordt door het telecombedrijf gescreend. De provider wil hiermee voorkomen dat ongepaste videoclips zoals bijvoorbeeld clips met discriminerende inhoud, geweld en illegale activiteiten op KijkMij TV worden uitgezonden. 

Via Video MMS kunnen de mobiele regisseurs hun filmpjes sturen naar het nummer 2006. De website zal de komende weken worden uitgebreid met verschillende secties zoals vakantiefilms en eigen stunts. Zodra het filmpje is goedgekeurd door Vodafone kan de clip door iedereen in Nederland op een Vodafone live! mobieltje bekeken worden. Via MMS kan de clip ook worden doorgestuurd naar vrienden en vriendinnen.

Het downloaden van een clip kost 25 cent waarvan tien procent naar de maker zal gaan. Met behulp van het mobiele telefoonnummer en het e-mailadres van de maker, opent vodafone een 'KijkMij TV' rekening. Zodra deze boven de tien euro komt stuurt Vodafone het bedrag, samen met het mailadres, naar Pay Pal, dat de uitbetaling zal verzorgen.

Geactualiseerd: woensdag 3 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie