Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vodafone 533 Crystal voor de feestdagen

door Jeanet Woldring

Bent u op zoek naar een bijzonder, betaalbaar basic mobieltje als cadeau voor de feestdagen, dan is de Vodafone 533 Crystal misschien het ideale geschenk.  Swarovski-fans kunnen zeker hun hart ophalen. Vodafone kondigt het nieuwe model vandaag aan als hét geschenk voor de feestdagen. In de dunne zwarte slider zijn maar liefst 126 echte Oostenrijkse Swarovski kristallen verwerkt. 

De Vodafone 533 Crystal is sinds 20 november als prepaidpakket* verkrijgbaar  voor 99,99 euro inclusief een beltegoed van 10 euro.

De in het design verwerkte kristallen zijn exclusief voor dit toestel ontworpen. Een speciale coating moet de helderheid garanderen. Het logo is op de achterkant van het toestel geplaatst en alleen te zien als de slider uitgeschoven is. Daarnaast heeft het toestel een zogeheten 'CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements animatie' en een bijpassende beltoon.

Het toestel is uitgerust met een ingebouwde 1.3 megapixel camera, MMS, Bluetooth en een extern geheugenkaartslot voor micro SD geheugenkaarten. Een stereo headset is bijgesloten om de MP3-speler en FM radio te gebruiken. Bij aankoop van het toestel ontvangt men tevens een satijnen hoesje om het toestel te beschermen.

Meer specificaties van de 533 Crystal zijn een dezer dagen te vinden in de Toestelwijzer op Bellen.com. Zie voor prepaidpakketten de Tariefvergelijking of raadpleeg de Belwijzer. Zie ook het videofilmpje Vodafone 533 Crystal

* Vodafone biedt 3 prepaidpakketten: Standaard Prepaid, Meerwaarderen en Z11 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie