Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Verliefden sturen het liefst spannende sms`jes

Leestijd: 2 minuten

Verliefde Nederlanders vinden mobiel bellen en sms’en zeer belangrijk voor hun liefdesrelatie. Dit blijkt  uit onderzoek dat in het kader van Valentijnsdag is uitgevoerd in opdracht van T-Mobile onder ruim vijfhonderd Nederlanders.

Voor verliefde mensen zijn mobiel bellen en sms’en de meest populaire communicatiemiddelen. Zij hebben ook de neiging veel meer te bellen en te sms’en dan mensen die niet verliefd zijn. Ruim de helft van de Nederlanders geeft zelfs aan dat het gebruik van de mobiele telefoon een positieve invloed heeft op hun liefdesrelatie. Tweederde van de Nederlanders ziet de mobiele telefoon als het beste alternatief wanneer men elkaar niet persoonlijk kan zien.

Er is een duidelijk verschil in het belgedrag van verliefde en niet-verliefde Nederlanders. Zo bellen en sms’en verliefden het meest met elkaar en niet-verliefden vooral met vrienden. Het versturen van een e-mail is duidelijk minder populair onder geliefden. De onderwerpen waarover men belt of sms’t lopen minder sterk uiteen. Sms’jes van niet-verliefden gaan meestal over afspraken en koetjes en kalfjes. Mensen die op elkaar verliefd zijn spreken af via de mobiele telefoon, maar een spannend sms’je versturen staat duidelijk op de eerste plaats.

T-Mobile springt hierop in door verliefden kans te laten maken op een jaar gratis een Flex 10 SIM Only abonnement. Zij moeten daarvoor wel naar Den Haag komen. PR Manager Priscilla Tomasoa: ‘Op 14 februari geven wij verliefden een podium. Wie in Den Haag een heuse serenade voor zijn of haar geliefde weggeeft en op het sinaasappelkistje springt, maakt kans op een jaar gratis T-Mobile Flex 10 SIM Only abonnement. Verliefden die juist nu even wat vaker met elkaar bellen of sms’en, zijn met T-Mobile Flex verzekerd van het meest gunstige tarief, want als zij over hun beltegoed heen gaan, worden hun belminuten, sms’jes en mms’jes in Nederland goedkoper.‘

Let op: Voor Nederlanders wiens geliefde in het buitenland verkeert, geldt dat de ontvanger niks hoeft te betalen voor een tekstberichtje! Het ontvangen van sms'jes is namelijk net als in Nederland gratis (n.b. aan het ontvangen van een belletje in het buitenland zijn wel kosten verbonden). Bedenk, dat het versturen van een sms'je naar het buitenland bij sommige operators duurder is dan het versturen binnen Nederland. En het versturen van sms'jes vanuit het buitenland valt doorgaans buiten de sms-bundel. Op www.vakantiebellen.com/ vindt u meer lezenswaardige informatie over bellen en sms-en in en vanuit het buitenland

Geactualiseerd: woensdag 3 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie