Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC met nieuwe totaalpakketten

6 reacties

Met ingang van 10 maart hanteert UPC  een nieuwe structuur voor haar internet- telefonie- en digitale tv producten. Naast de huidige enkele en gebundelde 2-in-1 pakketten biedt de kabelaar nu ook eenvoudige totaalpakketten. Hiermee is UPC naar eigen zeggen¹ de eerste aanbieder met een volledig triple play aanbod. Kabelbelangenvereniging COAX  noemt deze stap een prima ontwikkeling, waar veel klanten op zitten te wachten.

Ronde prijzen, wel zo duidelijk 
Vanaf 10 maart zijn de abonnementsprijzen aangepast naar ronde prijzen. Ook zijn enkele wijzigingen doorgevoerd in de huidige abonnementen. De wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten. 

Breedband Internet
UPC heeft nu 4 breedband abonnementen: Easy, Light, Power en Extreme voor respectievelijk 24, 34, 40 en 60 euro. Starter, de langzaamste verbinding is uit het aanbod verdwenen. De prijswijzigingen zijn kleine afrondingsverschillen. Zie voor het vergelijken en online bestellen Internetten.nl.

Telefonie
De abonnementen Basis, FreeTime en AnyTime zijn gewijzigd in Telefonie Standaard € 9 (was 9,95), Avond&Weekend € 12 (was 14,95) en Onbeperkt € 15 (was 19,95). De maandprijzen zijn dus aanmerkelijk verlaagd. Zie voor het vergelijken en online bestellen Bellen.com.

Digitale TV
De digitale TV pakketten zijn niet gewijzigd op afronding van de prijzen na. Om mooie getallen te krijgen is er 1 cent bijgekomen. Zo kost Starter nu 4 euro per maand, met DVR 9 euro. De nieuwe maandprijs voor Royaal bedraagt 9 euro, met DVR 13 euro. Zie voor het vergelijken en online bestellen Digitelevisie.nl.

UPC Op Maat Pakket: Internet + Bellen + Digitale TV
Het triple play  (3-in-1) aanbod biedt keuze uit 27 pakketten  die de klant zelf kan samenstellen. Onder het motto: drie halen, twee betalen geeft UPC het goedkoopste product van de drie gratis. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen kiezen voor zo'n 'UPC Op Maat Pakket'. Bij dit aanbod zijn twee nieuwe internetsnelheden bijgekomen,  één van 10 Mbps en eentje van 16 Mbps download.
 
Bij aanschaf van een maatpakket worden geen eenmalige kosten in rekening gebracht; geen borg voor het internetmodem, geen administratiekosten en geen activatiekosten UPC Digitale TV. Binnen 'Het Op Maat Pakket' geldt een jaarcontract voor alle producten. Je kunt maandelijks overstappen naar een andere samenstelling van het pakket. Zie voor het vergelijken en online bestellen Totaalwijzer.nl.

3 halen, 2 betalen

Internet + Bellen
De bundelpakketten voor internet en telefonie zijn eveneens gewijzigd. De maandprijs van Internet & Bellen Basis is nu 25 euro (was 19,95) Dat betekent een korting van 8 euro ten opzichte van de huidige stand-alone producten en een verhoging van 5 euro in vergelijking met het eerdere aanbod. Dit pakket is nu uit onze TOP 5 goedkoopste Internet+ Bellen pakketten verdwenen, terwijl Casema en @Home die positie hebben ingenomen. Dit komt omdat deze kabelbedrijven de eerste 4 maanden gratis aanbieden. Overigens alleen wanneer je Casema Midi + Telefonie of @Home Internet Soms + Telefonie bestelt via één van de vergelijkingssites van Bencom*.
  
Voor Internet & Bellen Onbeperkt vraagt UPC nu 35 euro  (was 34,95). Dat wil zeggen dat je maandelijks 20 euro goedkoper uit bent dan wanneer je het internet- en telefoniepakket afzonderlijk bestelt. Je krijgt hiervoor een 6 Mbps/1,5 Mbps verbinding, waarbij je onbeperkt kunt bellen naar alle vaste telefoonnummers in Nederland. Ter vergelijking: voor een soortgelijk bundelpakket met een iets lagere snelheid (4 Mbps/1 Mbps) betaal je bij Casema en @Home tien euro meer per maand. Ook hier geldt het exclusieve aanbod: tijdelijk 4 maanden gratis.

¹ @Home en Casema hebben al veel langer triple play aanbiedingen; UPC is dus niet de eerste

Klik hier om  te checken welke producten beschikbaar zijn op uw adres

* exclusief aanbod 

Reacties (6)

Geplaatst door: Mieke ()

UPC beloofde ons vorige week met superaanbieding!Valt tegen, zijn nog duur!Moeilijk om iets nieuws te kiezen?

Geplaatst door: Stroganoff ()

Ik heb Tele2 10 Mbit. Ik haal +/- 1400 kb/s pure download snelheid. Dat alles voor maar 8,95.

Ben zeer tevreden over Tele2.

Geplaatst door: Kweetal ()

Tele2 kan soms aantrekkelijker zijn soms upc, afhankelijk van wat je wilt. Ik heb zelf Tele2 en bel wel vaak overdag (eigen zaak thuis) en kwam er pas na aansluitign achter dat ik ook digitenne moet bestellen als ik tv op mijn andere 2 toestellen wil bekijken.

Geplaatst door: A3W ()

Dag RADonker, jou info klopt ten deels, inderdaad biedt Tele2 20Mb aan, je krijgt het alleen in 95% van de gevallen niet omdat ADSL 2+ maar tot 6Mb gaat als je geluk hebt, meestal houdt het bij 4Mb op.
Dus ja, ze zijn op papiergoedkoper, maar ze leveren meestal niet wat ze beloven, tenzij je naast de centrale woont. Maar dat zijn maar een beperkt aantal mensen.

Geplaatst door: RADonker ()

Tele2 is toch goedkoper dan UPC. Bij Tele2 heb je een snelheid 20Mbps,gratis bellen in het weekend en in de avond(overdag is niet belangrijk, want dan werk ik toch) en digitale tv voor 44,50 en met film1 en sport1 ben je 67,50 per maand kwijt en dat scheelt toch wat. Bij UPC komt ook nog de analoge abonnement van 16,30 per maand erbij en bij Tele2 niet.Dus zo goedkoop is UPC ook weer niet, want ze vermelden niet alle kosten die je maakt.

Geplaatst door: Berend de H. ()

Ben geen fan van upc, maar dit betekent dat je voor ruim 60 euro (45 euro + analoge aansluiting) 10 mb internet hebt met daarbij alle mogelijke extra`s t.a.v. bellen en digitale tv. Toch wel interessant.

Daar steekt het aanbod van KPN schril bij af met upload-snelheden tot maar 512 mb en de matige techniek rondom het internetbellen en digitale tv. En analoge tv is niet mogelijk.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie