Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC met nieuw draadloos modem

door Jeanet Woldring

Sinds deze week heeft UPC een nieuw internet- en telefoniemodem met draadloos internet geïntegreerd. Hiermee beschikt de gebruiker in een handomdraai over draadloos internet op alle pc’s en met optimaal bereik in het hele huis.

Nieuwe internetklanten 
De klant betaalt maandelijks geen extra kosten voor het draadloos internetmodem,  alleen eenmalig activatiekosten van € 55, -. De borg voor het modem blijft € 45, -.
 
Nieuwe klanten van UPC Internet Extreme of een UPC Op Maat Pakket betalen geen activatiekosten.  Zij ontvangen standaard het draadloos internetmodem, behalve wanneer zij al Digitale TV hebben.  
 
Bestaande internet- en/of telefonieklanten
Bestaande internet- en/of telefonie klanten kunnen geen gebruik maken van het nieuwe draadloos internetmodem. Indien zij gebruik willen maken van draadloos internet, kunnen zij een Netgear router aanschaffen.

Info en Bestel UPC via Bellen.com of Internetten.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie