Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC Fiber Power en nieuwe acties

door Jeanet Woldring

Kabelbedrijf UPC geeft per 3 november geen draadloos internet modem meer weg. De actie voor UPC Internet & Bellen Basis is daarentegen verlengd tot 1 december. Ook is er een nieuwe aanbieding. Hieronder de wijzigingen op een rijtje, inclusief UPC Fiber Power, het ultrasnelle internet.

UPC Draadloos Internet modem niet meer gratis 
De actie bij UPC Internet Extreme (heet nu Internet 24) en een UPC Op Maat Pakket is afgelopen en wordt niet verlengd. Vanaf nu wordt bij elke klant standaard de 55 euro activatiekosten in rekening gebracht. 
 
Actie Internet&Bellen verlengd
Wegens succes is de actie voor UPC Internet & Bellen Basis verlengd tot 1 december. Het abonnement kost het eerste halfjaar 10 euro per maand, daarna het dubbele. De actieprijs is niet geldig voor abonnees die al een UPC Voordeelpakket of UPC Op Maat Pakket hebben. 
 
Nieuwe aanbieding: UPC Internet 24 & Bellen Avond&Weekend
Vanaf maandag 3 november heeft het kabelbedrijf een nieuwe actie voor echte diehards. UPC Internet 24 -met een downloadsnelheid van 24 Mbps- kost nu het eerste halfjaar 35 euro per maand, in plaats van 60 euro. Daarbij kun je 's avonds en in het weekend onbeperkt bellen: UPC Internet 24 & Bellen Avond & Weekend. Deze actieprijs duurt tot 1 december en geldt niet voor klanten die al UPC  Internet Extreme of een UPC Op Maat Pakket afnemen. 

UPC Fiber Power
UPC Internet 24 is in een voordeelpakket ook beschikbaar in het gloednieuwe UPC Fiber Power Internet gebied: Amsterdam, Almere, Abcoude, Diemen, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel en Waterland. Fiber Power, het recent geïntroduceerde ultrasnelle internet dat moet concurreren met de oprukkende glasvezel netwerken, komt in de loop van 2009 in meer gebieden beschikbaar. 

De beloofde snelheden van 60 Mbps en 120 Mbps leken te mooi om waar te zijn met de huidige maximale snelheid van 24 Mbps, staat op Chelloo.Com. Op dit forum zijn de eerste ervaringen te lezen met Fiber Power. Hieruit blijkt dat UPC zijn beloftes meer dan waar maakt; de reacties zijn zeer positief. De resultaten worden 'ronduit spectaculair' genoemd. Ook op het bericht UPC verhoogt internetsnelheid zijn de reacties overwegend positief.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie