Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC: extra actie Totaalpakket Internet+Bellen

door Jeanet Woldring

Met ingang van dinsdag 25 mei heeft UPC een extra aanbieding. Wie Internet 25 bestelt, krijgt Bellen Standaard erbij voor 1 euro extra per maand. De totaalprijs bedraagt dan voor het eerste jaar 26 euro per maand, hierna betaalt men het reguliere tarief van 30,50 euro per maand. UPC komt hiermee in de Top 5 Internet & Bellen, mits men in het bezit is van een kabeltv abonnement. 

Bellen voor 1 euro extra

De actie UPC Fiber Power 25 & Bellen  duurt tot 12 juli en is geldig voor nieuwe klanten en voor abonnees die er een nieuw product bij nemen, hun internetsnelheid niet verlagen en UPC Digitale TV niet opzeggen. Bovendien alleen beschikbaar in combinatie met een (nieuw) jaarcontract.

Digitale TV voor 2,20 euro extra
Voor 2,20 euro extra per maand kunt u ook kiezen voor het UPC Alles-in-één Voordeelpakket. U ontvangt dan ook UPC Digitale TV Starter. En betaalt dan in totaal € 28,20 + € 16,80 voor het Standaardpakket Radio/TV, oftewel 45 euro per maand. Het Alles-in-een Voordeelpakket staat op de derde plaats in de TOP 5 goedkoopste totaalpakketten van TOTAALWIJZER.  
 
UPC Standaardpakket Radio/TV wijzigt per 1 juli
Op 1 juli wordt een aantal zenderwijzigingen doorgevoerd in het Standaardpakket Radio/TV van UPC. Deze wijzigingen zijn het gevolg van de adviezen van de programmaraden en/of het distributiebeleid van UPC. Kijk op upc.nl/zenderwijziging voor de wijzigingen in het zenderaanbod per gemeente. 

De meeste zenders die uit het UPC Standaardpakket Radio/TV komen te vervallen, blijven wel beschikbaar in het digitale aanbod van UPC

Meer info: UPC Internet & Bellen - UPC Alles-in-één Voordeelpakket

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie