Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC: extra actie Totaalpakket Internet+Bellen

door Jeanet Woldring

Met ingang van dinsdag 25 mei heeft UPC een extra aanbieding. Wie Internet 25 bestelt, krijgt Bellen Standaard erbij voor 1 euro extra per maand. De totaalprijs bedraagt dan voor het eerste jaar 26 euro per maand, hierna betaalt men het reguliere tarief van 30,50 euro per maand. UPC komt hiermee in de Top 5 Internet & Bellen, mits men in het bezit is van een kabeltv abonnement. 

Bellen voor 1 euro extra
De actie UPC Fiber Power 25 & Bellen  duurt tot 12 juli en is geldig voor nieuwe klanten en voor abonnees die er een nieuw product bij nemen, hun internetsnelheid niet verlagen en UPC Digitale TV niet opzeggen. Bovendien alleen beschikbaar in combinatie met een (nieuw) jaarcontract.

Digitale TV voor 2,20 euro extra
Voor 2,20 euro extra per maand kunt u ook kiezen voor het UPC Alles-in-één Voordeelpakket. U ontvangt dan ook UPC Digitale TV Starter. En betaalt dan in totaal € 28,20 + € 16,80 voor het Standaardpakket Radio/TV, oftewel 45 euro per maand. Het Alles-in-een Voordeelpakket staat op de derde plaats in de TOP 5 goedkoopste totaalpakketten van TOTAALWIJZER.  
 
UPC Standaardpakket Radio/TV wijzigt per 1 juli
Op 1 juli wordt een aantal zenderwijzigingen doorgevoerd in het Standaardpakket Radio/TV van UPC. Deze wijzigingen zijn het gevolg van de adviezen van de programmaraden en/of het distributiebeleid van UPC. Kijk op upc.nl/zenderwijziging voor de wijzigingen in het zenderaanbod per gemeente. 

De meeste zenders die uit het UPC Standaardpakket Radio/TV komen te vervallen, blijven wel beschikbaar in het digitale aanbod van UPC

Meer info: UPC Internet & Bellen - UPC Alles-in-één Voordeelpakket

Gepubliceerd: dinsdag 25 mei 2010
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie