Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC Digitale TV opnemen op iPad of iPhone

door Jeanet Woldring

UPC komt met een ‘Opnemen op Afstand’ applicatie. Hiermee kunnen klanten van UPC Digitale TV onderweg of op kantoor, opnames op hun UPC Mediabox instellen via hun iPhone, iPad, andere mobiele browsers of online. De app is gratis beschikbaar en wordt in oktober en november uitgerold. 

Opnemen op afstand maakt het voor klanten van UPC met een Mediabox met harde schijf mogelijk de Elektronische Programmagids (EPG) te bekijken en vervolgens een opname voor een programma in te stellen. U kunt hiervan ook een herinnering of een bevestiging krijgen per email of iPhone Push. 

UPC geeft u met deze applicatie de mogelijkheid tot het zoeken op programma’s, het instellen van favoriete kanalen, hele series in een keer te laten opnemen, TV tips te krijgen, de On-Demand Top10 of clips van films te bekijken.

In de nabije toekomst verwacht UPC meerdere gebruiksfuncties toe te voegen aan deze applicatie zoals het door de klant bekijken van de UPC rekening. 

Zie ook: UPC Alles-in-één Voordeelpakket nu met 6 maanden gratis Film 1 of 

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2010
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie