Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC begint 2008 met kortingen en prijsverhogingen (1)

6 reacties

UPC begint in 2008 met korting voor internet, telefonie en televisie. Op de losse producten biedt de kabelaanbieder een korting van 25%, 50% of zelfs 100%. Dit laatste geldt voor Digitale TV, waarbij de eerste 3 maanden gratis is. Eén breedbandabonnement wordt echter fors duurder en ook het goedkoopste digitale tv pakket gaat een euro omhoog. De actie start vandaag en loopt tot en met 3 februari aanstaande. De tarieven kunt u vergelijken op Bellen.com, Internetten.nl en Digitelevisie.nl

Internet

Ondanks het feit dat voor de meeste producten hoge kortingen gelden, is Easy qua jaarkosten fors verhoogd. Kostte dit abonnement tot 1 januari 189,35 euro in het eerste jaar, per 1 januari werd dit 192,95 euro en met de nieuwe prijswijziging van vandaag is dat 255,65 euro geworden. Een prijsstijging van 35 procent!  De snelle abonnementen Light, Power en Extreme zijn daarentegen behoorlijk in prijs gedaald. Zowel Power als Extreme zijn het eerste halfjaar de helft goedkoper. UPC focust zich met deze actie dus duidelijk op de ervaren gebruikers die meerdere eisen stellen aan internetten. Wij zetten alle veranderingen op een rijtje.

UPC  Breedband              Starter Easy           Light           Power        Extreme    

vaste prijs
per maand

€14,95 €23,40       €33,60   €40,75 €59,95
oude actieprijs 
per maand
 geen €15,25 
1e jaar
 geen  geen  geen
nieuwe actieprijs
per maand       
                      
 geen €17,55 
1e halfjaar

€25,20
1e halfjaar

€20,37
1e halfjaar
€29,98
1e halfjaar

Telefonie
Bij UPC Telefonie wordt op alle drie de varianten het eerste halfjaar 25% korting gegeven, wat neerkomt op een prijsdaling voor Telefonie Basis en Freetime en een prijsstijging voor Anytime.  De stijging wordt veroorzaakt doordat de korting teruggedraaid is naar een halfjaar. 

UPC Telefonie                       Basis   Freetime AnyTime   
vaste prijs
per maand
€9,95 €14,95 €19,95
oude actieprijs   geen  geen €14,95
1e jaar
nieuwe actieprijs  €7,46 €11,21 €14,96
1e halfjaar

100% Installatiegarantie
Wie kiest voor telefonie en/of voor breedbandinternet, kan het heel eenvoudig zelf installeren met het gratis installatiepakket. Wie er niet uitkomt, kan gebruikmaken van een belkaart, die men bij de bevestigingsbrief ontvangt. Met deze kaart krijgt u 30 minuten gratis telefonische installatie-ondersteuning via de UPC Klantenservice. Mocht de installatie zelfs dan niet lukken dan kan een ervaren UPC Installateur de installatie afronden. De kosten hiervoor (49 euro) kunnen achteraf vergoed worden.

Digitale TV
UPC biedt Digitale TV in twee smaken: met en zonder opnemen. Dat wil zeggen dat de pakketten Starter en Royaal mét opnemen een ingebouwde harddisk recorder hebben, een zogeheten DVR. Starter zonder opnemen is met een euro verhoogd en kost nu € 3,99 per maand. Op Royaal zónder  en op Starter mét DVR krijgen nieuwe klanten de eerste drie maanden 50% korting. Het duurste abonnement, Royaal met DVR -met ruim 90 zenders, Programma gemist tot 10 dagen en onbeperkt toegang tot tv-series, documentaires en kinderprogramma's- is de eerste drie maanden helemaal gratis en kost daarna € 12,99 per maand. Deze actie gold nu overigens ook al voor nieuwe klanten.

Meer informatie en online bestellen:
UPC Internet  Telefonie 
 Digitale TV

Reacties (6)

Geplaatst door: Karel12 ()

tUPC is de grootste oplichter die er bestaat. Het word je onmogelijk gemaakt om van een abonnement af te komen - al stuur je een aangetekende brief en hun producten terug. Zij reageren niet op wat je hebt verzonden - en daarbij is hun klantenservice onbereikbaar. Behalve als je een product bij ze afneemt. En zij blijven maar rekeningen sturen. Begrijp niet dat zij nog steeds niet worden aangepakt door de overheid.

Geplaatst door: rene ()

Dat UPC nog niet voor fraude is aangeklaagd is een wonder. Heb nu persoonlijk 2 gevallen waarin UPC toegeeft dat ze me geld schuldig zijn, maar dokken, ho maar. Aangezien het om te kleine bedragen gaat om ze naar de rechter te slepen komen ze er mee weg. Maar dat oplichters zoals UPC nog mogen bestaan is een wonder.

Geplaatst door: Ferdi ()

Zo te zien blijft het totaalpakket UPC internet Easy en Bellen Basis nog steeds 19.95 per maand. Wat dus goedkoper is dan een los Easy abonnement...

Geplaatst door: Dorus de Vries ()

T blijft toch nog 5 keer niks...haha Neem lekker kpn internetplusbellen met IPTV, veel beter(iets duurder) en minder vaak plat. Dorus de Vries

Geplaatst door: Jaitse ()

wat kost bellen met een Telefonie Basis pakket?? volgens de UPC website 3,5 cent per minuut met een starttarief van maar liefst 10 cent. Als ik bestel via bellen.com staat er een beltarief vanaf 2,5 cent per minuut, een extra korting voor bellen.com-bezoekers??

Geplaatst door: Roland ()

Ik heb de brief m.b.t. de prijsverhogingen ook onder ogen gezien. Om precies te weten hoeveel duurder het is geworden moest je op internet kijken. In plaats van de website te noemen, kon UPC ook aangeven wat de prijs was. Daar doen ze bij UPC geheimzinnig over blijkbaar.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie