Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ultradunne smartphone Galaxy A8 gepresenteerd

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Samsung heeft in China zijn dunste smartphone tot nu toe gepresenteerd. De Galaxy A8 heeft een extreem dunne metalen behuizing van slechts 5,9 mm dik, waarmee het dunner is dan de Galaxy A7. Desondanks heeft de fabrikant er een accu in gekregen van 3050 mAh. Of het toestel ook in Nederland verschijnt, is niet bekend.

De Samsung Galaxy A8 is de vierde smartphone uit de A-serie, eerder verschenen al de Galaxy A3, A5 en A7, die wel in ons land verkrijgbaar zijn. 

De A8 beschikt verder over een vingerafdrukscanner en een 16-megapixelcamera. Het toestel gaat in China 3499 yuan kosten, omgerekend  zou dat uitkomen rond de 622 euro. 

Bron: Tweakers

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.