Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Uitzending gemist in trek op mobiel

door Jeanet Woldring

De mobiele versie van de dienst Uitzending Gemist, waarmee kijkers uitzendingen van de publieke omroep kunnen terugzien, is in 2009 sterk gegroeid - vooral op de iPhone. 
 
In oktober verscheen een applicatie voor de iPhone en de iPod Touch waarmee gebruikers programma's van de publieke omroep konden bekijken. De applicatie was in 2009 goed voor meer dan twee miljoen opgevraagde streams, tegen ruim 230 duizend in de generieke mobiele applicatie en zo'n half miljoen via de mobiele website van de dienst.

De publieke omroep verwacht dat het aandeel mobiele kijkers dit jaar verder zal stijgen. Toch was de reguliere website van Uitzending Gemist nog veel populairder. Daar werden in 2009 150 miljoen programma's bekeken.

Het populairst was het NOS Journaal, gevolgd door de series Onderweg Naar Morgen en Spangas. Ook De Wereld Draait Door en Boer Zoekt Vrouw waren zeer in trek.

Gepubliceerd: zondag 7 februari 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie