Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Uitbreiding Simyo app met 'Samen korting'

door Els Werkman

samen-korting-simyo.PNGSimyo heeft de Mijn Simyo app uitgebreid met een nieuwe functie: Samen korting. Hiermee kunnen gebruikers een Sim only abonnement voor een gezinslid afsluiten en beheren. Voor beide nummers geldt meteen een Vriendendeal-korting van 10 euro.

Hoe werkt de nieuwe functie? 

De Mijn Simyo-app heeft een nieuwe functie: 'Samen korting'. Je kunt via de app een Sim only abonnement afsluiten voor een familielid dat op hetzelfde adres woont. Je kunt dit abonnement dan meteen beheren via de App. Handig, want zo kunnen ouders bijvoorbeeld op afstand het verbruik en de kosten van hun kind in de gaten. Zonder dat ze de telefoon zelf in handen hoeven te hebben. En de aansluiting wordt meteen aan jouw gegevens gekoppeld, zodat de gebruiker van het Sim only abonnement niets hoeft in te vullen. Bankrekening en adres worden bijvoorbeeld meegenomen. Ook voor zakelijk gebruik is deze mogelijkheid beschikbaar. Werkgevers kunnen zo overzicht houden op de verbruikskosten van medewerkers.

In de app zijn voorlopig twee nummers te beheren, het wordt uiteindelijk mogelijk om meerdere nummers te beheren. Zodat je de telefoonkosten van alle kinderen en/of jouw partner in de gaten kunt houden.  Als je de 'Samen Korting' functie in gebruik neemt, krijg je 10 euro Vriendendeal korting, op jouw eigen en het door jou beheerde nummer. In totaal ontvang je 20 euro op de eerstvolgende factuur.

Vergelijk Simyo met alle sim only abonnementen

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken. Sinds 2018 ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorgverzekeringen zodat ik jou deskundig mag adviseren.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie