Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Uitbreiding Simyo app met 'Samen korting'

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

samen-korting-simyo.PNGSimyo heeft de Mijn Simyo app uitgebreid met een nieuwe functie: Samen korting. Hiermee kunnen gebruikers een Sim only abonnement voor een gezinslid afsluiten en beheren. Voor beide nummers geldt meteen een Vriendendeal-korting van 10 euro.

Hoe werkt de nieuwe functie? 

De Mijn Simyo-app heeft een nieuwe functie: 'Samen korting'. Je kunt via de app een Sim only abonnement afsluiten voor een familielid dat op hetzelfde adres woont. Je kunt dit abonnement dan meteen beheren via de App. Handig, want zo kunnen ouders bijvoorbeeld op afstand het verbruik en de kosten van hun kind in de gaten. Zonder dat ze de telefoon zelf in handen hoeven te hebben. En de aansluiting wordt meteen aan jouw gegevens gekoppeld, zodat de gebruiker van het Sim only abonnement niets hoeft in te vullen. Bankrekening en adres worden bijvoorbeeld meegenomen. Ook voor zakelijk gebruik is deze mogelijkheid beschikbaar. Werkgevers kunnen zo overzicht houden op de verbruikskosten van medewerkers.

In de app zijn voorlopig twee nummers te beheren, het wordt uiteindelijk mogelijk om meerdere nummers te beheren. Zodat je de telefoonkosten van alle kinderen en/of jouw partner in de gaten kunt houden.  Als je de 'Samen Korting' functie in gebruik neemt, krijg je 10 euro Vriendendeal korting, op jouw eigen en het door jou beheerde nummer. In totaal ontvang je 20 euro op de eerstvolgende factuur.

Vergelijk Simyo met alle sim only abonnementen

Geactualiseerd: donderdag 3 september 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.