Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tweedenummer.nl: 2 nummers in 1 mobieltje

door Jeanet Woldring

Elephant Talk lanceert met TweedeNummer.nl een nieuwe dienst waarmee twee verschillende mobiele telefoonnummers in één telefoontoestel gebruikt kunnen worden. Dit is handig voor wie bijvoorbeeld zakelijk en privé bellen wil scheiden. Het is iets anders dan Dual SIM toestellen*, waarbij 2 simkaartjes  in 1 toestel kunnen. De sim only dienst werkt op alle netwerken.

Drie varianten: abonnement, prepaid, nummer erbij
TweedeNummer.nl is onder andere als dienst op abonnementsbasis af te nemen. Verder is het mogelijk om op prepaid-basis gebruik te maken van de dienst. Een derde variant bestaat uit het kopen van een tweede telefoonnummer zonder dat er van een bestaande provider moet worden gewisseld.

Tarieven
De nieuwe aanbieder op de Nederlandse mobiele telefoniemarkt biedt een abonnement voor € 9,95 per maand voor een eenjarig contract en € 4,95 per maand voor een tweejarig contract. Gesprekskosten zijn 15 eurocent per minuut en 10 eurocent per sms. Er zijn drie internetbundels beschikbaar. Prepaid kost 25 eurocent per minuut. De simkaart wordt aan huis geleverd door een koerier.  De eenmalige aansluit- en bezorgkosten bedragen € 34,95.

Inkomende gesprekken op het hoofdnummer zijn op de gebruikelijke manier herkenbaar. Inkomende gesprekken op het tweede nummer zijn herkenbaar aan de eerste cijfers +222 gevolgd door het negen-cijferig nummer. Beheer van de twee nummers kan via internet. Hier kunnen klanten hun beschikbaarheid en de mogelijkheid instellen om telefoongesprekken te blokkeren of te accepteren. Het is ook mogelijk om het telefoonboek online te beheren.

Moederbedrijf Telecombination International
Het bedrijf is er zo'n anderhalf jaar mee bezig geweest om het technisch goed voor elkaar te krijgen. Moederbedrijf Telecombination International is een Virtual Mobile Network Operator die sinds begin 2008 via Elephant Talk gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile.  


Zie ook: Tariefvergelijking Sim only 

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2010
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie