Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

TV-dienst KNIPPR nu ook via Chromecast en Apple TV

screencapture-tv-knippr-nl-1465829962971.jpgBegin deze maand schreven we over de zenderuitbreiding van KNIPPR. Nu is de online tv-dienst van T-Mobile nog verder opgewaardeerd. KNIPPR kan nu ook op televisie worden bekeken met behulp van Google Chromecast of de 4e generatie van Apple TV.

Volwaardige concurrent tv aanbieders Ziggo en KPN

KNIPPR was hiervoor alleen te gebruiken op smartphones, tablets of laptops. Met de mogelijkheid om KNIPPR ook op de tv te bekijken, is het een volwaardig alternatief geworden voor televisie van een reguliere tv aanbieder.

Google Chromecast en Apple TV

Met behulp van Google Chromecast kun je beelden naar je televisie sturen. Deze functie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Alle tv-zenders die je in je persoonlijke zenderaanbod hebt, zijn direct te bekijken op televisies die voorzien zijn van een Google Chromecast. Daarnaast is er een app voor KNIPPR voor de 4e generatie van de Apple mediaspeler Apple TV verschenen. Deze is te downloaden via de Apple TV Store. Later komt Apple Airplay beschikbaar, dit is voor het streamen met eerdere generaties van Apple TV. 

Basispakket verplicht

Om KNIPPR te gebruiken is het basispakket verplicht. Dat kost 10,99 euro per maand. Hierbij zijn onder meer de 12 belangrijkste zenders van NOS, RTL en SBS Broadcasting in HD-kwaliteit beschikbaar. Bovenop het basisabonnement kun je zelf extra zenders kiezen. Voor KNIPPR heb je alleen een goede internetverbinding nodig: vast, wifi of via je mobiele internet. Je internetverbinding moet minimaal 5 Mbps zijn. Hoe hoger de bandbreedte hoe hoger de beeldkwaliteit.

Vergelijk mobiel internet op Bellen.com en vast internet op Internetten.nl. Het goedkoopste internetpakket kost 22 euro per maand met een downloadsnelheid van 20 Mbps.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie