Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Tringg verhoogt prijs met 5 euro

door Jeanet Woldring

Sim only aanbieder Tringg heeft vandaag bekend gemaakt de abonnementsprijs met vijf euro per maand te verhogen. Daarnaast wordt er voortaan per minuut afgerekend. Desondanks blijft Tringg de aanbieder met de laagste minuutprijs en staat op de eerste plek in de TOP 5 Sim only op Bellen.com.

Naar eigen zeggen wordt Tringg net als alle bedrijven in de mobiele telecom geconfronteerd met prijsverhogingen. Daarom is de aanbieder gedwongen een aantal wijzigingen door te voeren. 

De abonnementsprijs gaat van 24,95 naar 29,95 euro per maand. Tringg 3G Sim-only wordt eveneens vijf euro duurder en kost nu 34,95 euro. De lengte van gesprekken wordt voortaan per minuut afgerekend. Omdat de Tringg bundels zo royaal zijn (1250 minuten of 1250 sms), maakt dat eigenlijk alleen iets uit voor degenen die extreem veel bellen. De gemiddelde gebruiker zal er niets van merken.

Deze wijzigingen gaan per 1 mei 2010 in. Hoewel de aanbieder van mening is dat ook hiermee Tringg de beste deal blijft, stelt  het bedrijf klanten in de gelegenheid om het Tringg-abonnement met ingang van de eerstvolgende serviceperiode te annuleren. 

Degene die besluit om gewoon klant van Tringg te blijven, wordt een leuke aanbieding in het vooruitzicht gesteld. 'In de zomer van 2010 introduceren we Tringg All In, als opvolger van alle bestaande Tringg-services. Nadere bijzonderheden volgen, maar we zijn er nu al zeker van dat je Tringg All In interessant zult vinden', schrijft Tringg in een brief aan haar klanten.

Meer info en Bestel: Tringg Sim-Only

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie