Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Trendy Xelibri mobieltjes nu ook in Nederland

Het heeft even geduurd, maar de modieuze Xelibri telefoons zijn nu ook in de Nederlandse winkels te koop.

Orange is de eerste die ze via haar shops verkoopt. De toestellen vallen op door hun trendy uiterlijk en zijn er om gedragen en gezien te worden, volgens de reclamemakers. De telefoons van Siemens zijn een initiatief om te komen tot een combinatie van mode en mobiele telefonie. 

Er is een zomer- en wintercollectie op de markt. Op dit moment is de wintercollectie in Nederland te koop. Ieder model heeft zo z'n eigen unieke eigenschappen:

De Xelibri 5 heeft een eenvoudig Çlick-On'systeem, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen. 'Te gek in combinatie met de bijgeleverde lanyard' , zeggen de verkopers.
De Xelibri 6 heeft de vorm van een poederdoos en beschikt over 2 spiegels, 1 normale en 1 vergrotend. Zodoende kan de bezitter tegelijkertijd bellen en lenzen verwisselen of lipstift bijwerken in  bijvoorbeeld!
De Xelibri 7 lijkt op het eerste gezicht een klassiek model, maar heeft open zijkanten die  speciaal ontworpen zijn om hem aan broekzak, T-shirt of overhemd te hangen.
De Xelibri 8 heeft een heel speciale vormgeving. Ook het gebruik is speciaal. Dit toestel is als sieraad om de hals te hangen. Hij is spraakgestuurd, zodat een toetsenbord niet nodig is. Het apparaat is uitgerust met een radio en bijbehorende stereo headset. 

Alle toestellen zijn voorzien van kleurenschermen (4096 kleuren), polyfone beltonen en de 5, 6 en 7 zijn standaard uitgerust met een aantal spelletjes.

In de toestellenvergelijking op Bellen.com zijn de toestellen te vergelijken. Op de website van Xelibri is de winter- én zomercollectie te bekijken.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie