Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Transatel lanceert eerste multi-landen Belbundel

De 'multi-landen' mobiele provider Transatel lanceert met ‘EasyPass’ de eerste multi-landen belbundel. Naar eigen zeggen een effectieve anti-roaming oplossing voor veel telefoongebruikers, waaronder grensbewoners, zakenmensen, uitgezonden werknemers en bedrijven met frequent reizende werknemers in Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk.

Enkele maanden na de ingevoerde Eu-tarieven breidt Transatel haar aanbod uit met drie belbundels. Transatel, een MVNO, die zichzelf dé aanbieder noemt van anti-roaming oplossingen in Europa sinds 2002, biedt een simpele en innoverende dienst aan voor mensen die regelmatig hun mobiele telefoon gebruiken in de Benelux en Frankrijk.

De bundels EasyPass
De drie bundels EasyPass van Transatel zijn belbundels die de klant kan gebruiken op de manier waarop hij wenst en ongeacht in welke van de maximaal vier te abonneren landen hij zich bevindt. In iedere EasyPass bundel zijn automatisch twee landen inbegrepen. De EasyPass belbundel kan worden uitgebreid voor € 4 per maand per extra land met behoud van voordeel. In de belbundel is, naast nationaal en internationaal bellen, ook het versturen van sms-berichten nationaal en internationaal inbegrepen.

Het ontvangen van oproepen blijft gratis en onbeperkt, in het land waar men zich begeeft en wordt gebeld, net zoals het beluisteren van de voicemail in geabonneerde landen. Via de extra optie Follow Me worden ook gesprekken ontvangen, op geabonneerde lijnen waar de klant zich niet bevindt, tegen een vergoeding doorgeschakeld.  Een toekomstige abonnee beschikt over een lokaal nummer in ieder land van abonnement met als extra optie dat zijn huidige telefoonnummer, bij een andere operator, kosteloos meegenomen kan worden.

De klant kiest zijn bundel op basis van zijn belgedrag en de landen waarin hij zich frequent bevindt. De drie bundels EasyPass 2, EasyPass 4 en EasyPass 8 kosten respectievelijk 32, 56, en 98 euro per maand en zijn beschikbaar met een standaard contractsduur van 12 maanden echter ook een contractsduur van 6 of 24 maanden is mogelijk. Daarnaast biedt Transatel haar klanten een ruime keuze in mobiele telefoons en bijbehorende accessoires.

Data
Transatel biedt via Easy Pass ook het gebruik van data voor mobiel internet tegen nationale tarieven in plaats van data tegen roaming tarieven. Door middel van het uitbreiden van EasyPass met een databundel worden de kosten volgensTransatel  zelfs nog lager en kunnen ze goed worden beheerst.

Klik hier voor meer informatie en gratis advies

Zie ook: Goedkoper mobiel bellen in en vanuit het buitenland

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie