Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tot 750 euro besparen door overstappen

Honderden euro's kunnen er worden bespaard op de vernieuwde vergelijkingssite Bellen.com. Wie consequent de goedkoopste aanbieding aanklikt op het gebied van telefonie, televisie, internet en energie, kan in het eerste jaar tot 750 euro besparen. Dit bericht het Dagblad van het Noorden naar aanleiding van de vernieuwing van de website Bellen.com.

Mobiele telefonie
Loopt uw mobiele telefonie abonnement bijna af en bent u nog tevreden met uw toestel? Neem dan een Sim only abonnement. De gemiddelde besparing hiermee bedraagt al snel zo'n 120 euro per jaar. (Vergelijk alle Sim only abonnementen)

Internet plus Bellen
Heeft u nog een analoog telefoonabonnement en apart internetabonnement? Dan is de kans groot dat u maandelijks al snel zo'n 35 euro betaalt. De goedkoopste aanbieder van een combinatieabonnement zit op een kleine 15 euro per maand. Uw besparing komt hiermee op 240 euro. (Vergelijk alle Internet + Bellen providers)

Digitale televisie
De voordeligste manier om digitaal televisie (inclusief commerciële zenders) te kijken is via Digitenne van KPN. Dit kost een kleine 7 euro per maand. De abonnementskosten voor kabeltelevisie bedragen maandelijks circa 16 euro. Een besparing van 108 euro per jaar. (Bron: Digitelevisie.nl)

Energie
Het blijkt dat heel veel mensen niet weten dat er enorme besparingen op energiekosten te behalen zijn door van aanbieder te wisselen. Momenteel is het prijsverschil tussen de goedkoopste aanbieder en de standaardpakketten van de grote drie (Eneco, Nuon, Essent) maar liefst 300 euro in het eerste jaar. (Bron: Gaslicht.com en Energiewereld)

Wie vergelijkt en consequent de goedkoopste aanbieder kiest, kan op een totale besparing van ruim 750 euro uitkomen. Klik hier voor meer overstapinformatie, Voorbeeld opzegbrievenContractWizard (herinneringservice) en Online overstappen 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie