Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tiscali start met bellen via internet

door Jeanet Woldring

Tiscali is deze week met bellen via het internet gestart. In de komende maanden kunnen duizend abonnees voordelig  telefoneren via hun ADSL-aansluiting. Tiscali is naar eigen zeggen de eerste grote consumenten internet service provider die deze dienst aan abonnees aanbiedt.

Deze test loopt tot eind december 2004, waarin  de dienst wordt aangepast aan de wensen van de gebruikers. Daarna wordt telefoneren via internet onderdeel van een multimediaal pakket van producten en diensten dat Tiscali aan haar ADSL-klanten gaat aanbieden.

De abonnees die meedoen aan de test krijgen een gratis telefoontoestel en een Doe Het Zelf Pakket. Tiscali wil met deze dienst een gebruiksvriendelijk en zeer voordelig alternatief voor vaste telefonie aanbieden. De abonnee betaalt geen abonnementskosten.

In vergelijking met een standaard telefonie-abonnement kunnen volgens Tiscali ADSL abonnees 50 tot 60% besparen op gesprekken buiten de regio. Abonnees blijven op hun bestaande telefoonnummer bereikbaar terwijl ze met de door Tiscali geleverde telefoon gaan bellen. Tiscali heeft gisteren een grote groep ADSL-abonnees geinformeerd over hoe zij zich kunnen aanmelden. Voor deze test worden 1000 abonnees geselecteerd.

Telefoneren via internet past in de strategie van Tiscali om abonnees meer diensten en producten te bieden zoals film, spelletjes, muziek en telefonie. Dit pakket aan nieuwe diensten en producten onderscheidt zich door een grote mate van gebruikersvriendelijkheid, aldus de provider. De nieuwe film van Theo van Gogh, 0605, die Tiscali eind dit jaar exclusief op het internet gaat brengen is een ander voorbeeld van de nieuwe initiatieven van Tiscali. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie