Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tienduizend abonnees voor KPN MobielTV

door Jeanet Woldring

KPN heeft sinds de introductie begin juni 2008 tienduizend MobielTV-abonnees aangesloten op zijn netwerk. Abonnees ontvangen onbeperkt tien televisiekanalen op hun mobiele telefoon en kunnen kiezen uit drie toestellen, waaronder vanaf 15 september de Nokia N96.

De tien basiskanalen zijn Nederland 1, Nederland 3, RTL4, RTL24, SBS6, Jetix/Veronica, MTV Music, Discovery Channel, Xite en Nick Toons. Naast bekende en populaire programma’s die ook op de huiskamer TV te bekijken zijn, zijn er omroepen met specifieke mobiele content. Zo is er RTL 24: een speciaal voor de mobiele telefoon ontwikkelde nieuwszender met het beste van de nieuws- en actualiteiten programma’s van RTL. Daarnaast biedt MobielTV nog twee betaalkanalen: Eredivisie Live met de belangrijkste (live) wedstrijden van de Eredivisie en een erotiekkanaal. Beide kanalen zijn te ontvangen voor 5 euro extra per maand per zender.
 
Per 15 september is MobielTV van KPN verkrijgbaar op drie toestellen: de Nokia N96, de Samsung SGH-P960 en de LG KB620
 
MobielTV wordt uitgezonden via de zogenaamde DVB-H techniek. KPN is de eerste mobiele provider die deze techniek in Nederland gebruikt. Volgens de aanbieder is de kwaliteit beter met deze techniek , kunnen veel meer mensen tegelijk TV-kijken en gaat de toestelbatterij langer mee dan bij de andere veelgebruikte UMTS/HSDPA techniek.

Meer informatie:
 TV kijken op een mobiel

TOESTELWIJZER:
zoek en vind de Nokia N96, Samsung SGH-P960, LG KB620  i.c.m. het goedkoopste abonnement 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie