Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort: volledige bundel tijdens eerste contractmaand

door Anniek Kruijer Leestijd: 1 minuut

telfort-2-keer-zoveel.jpg

Klant geworden bij Telfort? Sinds 26 mei kun je tijdens de eerste contractmaand al gebruikmaken van de volledige bundel, ook als je abonnement pas een paar dagen voor het einde van de maand ingaat. Voordeel: nooit meer onverwachte buitenbundelkosten.

Hoe was het voorheen?

Werd een mobiel contract gestart tijdens een lopende factuurperiode, dan kreeg je voor die periode een deel van je maandbundel. Voor een halve maand bijvoorbeeld de helft van het bundeltegoed. Dit kon vervelend uitpakken, omdat je door het lagere bundeltegoed kosten buiten je bundel kon maken

Bundels drie maanden houdbaar

Telfort is de enige provider waarbij je je bundels langer kunt gebruiken dan één maand. Je belminuten en MB's blijven drie maanden geldig.

Telfort nu standaard 4G

Eerder deze maand werd het positieve nieuws aangekondigd dat Telfort standaard 4G levert bij de bundels. Voorheen moesten klanten hiervoor 5 euro per maand betalen. 

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie