Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort vervangt klantenservicenummer per 14 juli

10 reacties

Telfort wijzigt per 14 juli haar dienstverlening. Zo wordt het klantenservicenummer voor mobiel vervangen door een 0900-nummer waar men voortaan terecht kan voor vragen over zowel Telfort Mobiel als Telfort Internet. Ook het tarief voor het bellen naar de klantenservice gaat wijzigen. De online klantenservice blijft gratis.

Klantenservicenummer
Vanaf 14 juli 2008 gaat Telfort het klantenservicenummer 1200 (0626001200) vervangen door 0900-9596. Een gesprek met de klantenservice gaat € 0,30 per minuut kosten (plus eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). U betaalt vanaf het moment dat u in het gesproken menu komt.

Wie een abonnement heeft voor mobiele telefonie en deze tariefswijziging niet accepteert, kan zijn overeenkomst met Telfort schriftelijk beëindigen met ingang van de datum waarop deze wijziging ingaat, te weten 14 juli 2008. De schriftelijke opzegging moet vóór die datum door Telfort zijn ontvangen. De Algemene Voorwaarden voor abonnement worden ook met ingang van die datum gewijzigd. 

Klantenservice buitenland
Het klantenservicenummer voor klanten die zich in het buitenland bevinden, wordt vóór14 juli 2008 bekendgemaakt.

Per minuut, niet per gesprek
De wijziging -afrekening per minuut en niet per gesprek-  is opmerkelijk omdat Staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken nog dit jaar een maximumtarief voor 0900-nummers wil invoeren. Dan weet u voorafgaand aan het gesprek hoeveel u  maximaal moet betalen wanneer u naar een 0900-nummer belt. Hiermee wil Heemskerk  de ongelimiteerde tarieven voor 0900-nummers aan banden leggen. Concurrent T-Mobile heeft dit overigens al netjes geregeld. Abonnees van dit telecombedrijf kunnen gratis bellen naar de klantenservice en prepaidklanten zijn maximaal 25 cent kwijt, hoe lang het gesprek ook duurt.

BELWIJZER vergelijk gsm abonnementen, prepaid en sim only

Zie ook Tariefvergelijking gsm abonnementen - prepaid - sim only

Reacties (10)

Geplaatst door: klooster ()

ik heb geen ontvangst met mijn internet volgens uw technische dienst heb ik geen ontvangst omdat telfort geen dekking heeft op terschelling en zou u het abonnement beeindiggen
in afwachting hier van heb ik de betaling gestopt.
hopend u naar genoegen te hebben ingelicht en uw bericht tegemoet ziend verblijf ik
j.a.klooster.

Geplaatst door: Rien ()

Voor nummers die beginnen met 0900, 0906, 0909, 084 en 087 betaal je het speciale tarief: € 1,25 per minuut + € 0,07 starttarief per gesprek, ongeacht het tarief wat genoemd wordt in de gratis tariefsmelding. Na de eerste minuut, betaal je per seconde.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het bovenstaande heb ik net gecopieerd uit de tarievenlijst voor Telfort Prepaid.
Dit houdt dus in dat men per minuut betaalt € 0,30 + € 1.25 = € 1,55 exclusief starttarief. Houd de klanten zo maar lekker lang aan het lijntje.
Bij de meeste mensen die een tientje nog tegoed hebben bijvoorbeeld, zal hun beltegoed na ongeveer 6.5 minuut op zijn.
Om dit klantenSERVICE te noemen gaat wel erg ver, noem het gerust klantenOPLICHTING of ordinaire zakkenvullerij. Wat vindt de Opta hiervan ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik ben geen T-Mobile aanbidder maar zij verdienen in dit geval toch een grote pluim voor € 0, 25 per gesprek (voor prepaid-klanten) ongeacht de duur ervan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geplaatst door: Danny ()

Ik had hem ook per 15 mei aangesloten. BEN ook BLIJ dat ik er weer van af kan.
dusnu weer nieuw abootje opzoeken.. sim only...

Geplaatst door: groeten van ()

@Dennis: BEN blij

Geplaatst door: Dennis ()

Jammer dat je het via internet moet lezen en van Telfort niet een brief krijgt. Dat is geen service. Mensen kunnen veel zeggen over Ziggo maar Ziggo stuurde elke klant een brief met de mededeling dat ze alg. voorw. hadden veranderd.
Debitel heeft ook prijzen van abonnementen tussentijds verhoogt en stuurt ook een brief naar haar klanten met een antwoordkaart om op te zeggen.
Mijn contract liep 1 maand en had al de balen van de service van dit bedrijf dus ik ben erg blij met deze mogelijkheid. Mijn opzegging is al georganiseerd....ze zijn mij kwijt. Ik ga naar BEN.

Geplaatst door: R. C. Bosman ()

tja die umts freq verkopen zichzelf niet, zeker niet als je ze al 4 jaar ongemoeid laat.

Geplaatst door: Arga ()

Ideaal eigenlijk van Telfort. Had nog 5 maanden een relatief duur abonnement lopen (kwam door duur toestel in aanschaf) en kon daar nu zo van af. Opzegging al de deur uit!

Geplaatst door: danny ()

Ja dit kan.

http://www.telfort.nl/klantenservice/informatie/0900consumenten/

Geplaatst door: Rob ()

Is het mogelijk om je abonnement te beëindigen zonder dat er kosten aan verbonden zijn of krijg je die dan nog weer als verrassing achteraf.8)

Geplaatst door: l brouwer ()

DEroevig, dat dit zo maar kan en het kabinet ( staatssecretaris Heemskerk ) maar lijdzaam toezien.
Hebben de regenten in Den Haag soms aandelen i9n Telfort?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie